Web Analytics Made Easy - Statcounter

فراخوان استفاده از سهمیه فرصت مطالعاتی خارج از کشور برای دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی منتشر شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به دنبال اختصاص سهمیه فرصت مطالعاتی خارج از کشور به دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی در سال ۱۳۹۹، مدیریت همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه، شیوه نامه اجرایی استفاده از این فرصت را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  شیوه نامه اجرائی فرصت مطالعاتی کوتاه مدت خارج کشور دانشگاه علامه طباطبائی    بنا به درخواست‌های مکرر دانشجویان گرامی و پیگیری‌های دفتر مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه علامه طباطبائی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اختصاص ۶ سهمیه برای فرصت مطالعاتی خارج از کشور این دانشگاه در سال ۹۹ موافقت کرده است. شرایط بهره مندی از این فرصت به شرح زیر است.

اولویت با ورودی‌های سال ۹۶ است. این فرصت صرفا برای پروژه‌هایی است که اولویت آزمایشگاهی داشته باشند و منابع پژوهشی آن در داخل موجود نباشد و یا به طور ویژه نوآورانه بوده و به تائید گروه آموزشی و دانشکده دانشجو برسند.

اتمام فرصت تحقیقاتی خارج از کشور باید منتج به ارائه مقاله مشترک شود و یا ارائه سمینار توسط دانشجو در رابطه با دستاورد تحقیقات ۶ ماهه با حضور استاد راهنما و مدیر گروه آموزشی پس از بازگشت پیش بینی شود.

حداکثر زمان برای ارائه ویزا و خروج از کشور تا ۲۸ اسفند ماه ۹۹ خواهد بود. دعوتنامه دانشجویان صرفا باید از دانشگاه‌های گروه الف (ممتاز) و گروه ب (خوب) باشد.

با توجه به افزایش نرخ ارز، متقاضیان ملزم به ارائه تضمین معتبر (تعهد کارمندی به تعداد سه نفر کارمند رسمی به عنوان ضامن یا ضمانت‌نامه بانکی یا وثیقه ملکی) به دفتر حقوقی دانشگاه هستند.

مدارک متقاضیان واجد شرایط به شرح زیر باید نهایتا تا تاریخ ۲۰ آذر ماه از سوی دانشکده‌ها به معاونت پژوهشی دانشگاه فرستاده شوند و رونوشت نامه نیز به معاونت محترم آموزشی دانشگاه فرستاده شود.

فرم مشخصات دانشجو (فرم الف)، فرم اطلاعات علمی دانشجو (فرم ب) تکمیل شده و امضا شده توسط مدیر گروه و معاون پژوهشی دانشکده

کاربرگ فرصت مطالعاتی تکمیل شده و امضا شده توسط مدیر گروه. رزومه به روز، انگیزه از سفر به دانشگاه مقصد و برنامه پژوهشی پیش بینی شده در مدت اقامت در خارج از کشور، تصویر مدرک زبان، تصویر نامه پذیرش از دانشگاه خارج از کشور،  تصویر کارنامه آزمون جامع،  تصویر تصویبیه پروپوزال رساله دکتری، تصویر صورتجلسه گروه آموزشی و شورای پژوهشی دانشکده که موافقت با سفر علمی دانشجو در آن ذکر شده باشد.

شایان ذکر است بهره‌مندی متقاضیان از این فرصت مشروط به تکمیل بودن مدارک ارسالی آنان تا تاریخ گفته شده و پذیرش سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.


شرایط متقاضی

متقاضی باید دانشجوی تمام وقت دوره‏‌های دکتری روزانه دانشگاه علامه طباطبائی باشد، متقاضی باید آزمون جامع خود را با موفقیت گذرانده و طرح پیشنهادی رساله دکتری خود را نیز تصویب کرده باشد، متقاضی باید در زمینه‏‌ای هم راستا با موضوع رساله دکتری خود از یک دانشگاه معتبر، نامه پذیرش که به تأیید گروه تخصصی (آموزشی یا پژوهشی) رسیده است، ارائه کند.

به هنگام اعزام متقاضی، حداکثر سه سال از شروع به تحصیل وی گذشته باشد، متقاضی باید حد نصاب ۵۰ درصد از نمره زبان MSRT یا معادل آن از آزمون‏های معتبر دیگر (TOEFL, IELTS, GRE, TOLIMO) را کسب کرده و مهارت لازم برای مکالمه در خارج از کشور را نیز داشته باشد.

با توجه به محدودیت سهمیه دانشگاه، در شرایط مساوی، اولویت با دانشجویانی است که به تشخیص شورای تخصصی فرصت مطالعاتی از فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی بالاتری برخوردار باشند.

روند اجرایی

ارائه فرم مشخصات دانشجو (فرم الف)، فرم اطلاعات علمی دانشجو (فرم ب)، رزومه به روز، کپی مدرک زبان، کپی نامه پذیرش وکپی کارنامه آزمون جامع به معاون پژوهشی دانشکده از سوی مدیر گروه مربوطه،  تأیید و ارسال مدارک دانشجوی متقاضی از سوی معاون پژوهشی دانشکده به معاون پژوهشی دانشگاه، بررسی و اتخاذ تصمیم در خصوص دانشجویان معرفی شده توسط شورای تخصصی فرصت مطالعاتی دانشگاه، اعلام نتیجه به دانشجو جهت انجام امور مربوط به تکمیل فرم کاربرگ دانشجو و تعهد محضری، ارسال مدارک به سازمان امور دانشجویان ضروری است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علامه طباطبایی فرصت مطالعاتی وزارت علوم فرصت مطالعاتی خارج از کشور دانشگاه علامه طباطبائی پژوهشی دانشکده معاون پژوهشی مدیر گروه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۲۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود

عسل عظیمیان، رئیس مرکز تحقیقات حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی بین این واحد دانشگاهی و دادگستری شهرستان شاهرود خبر داد‌، اظهار کرد: هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه تقویت و توسعه همکاری این مرکز و دادگستری شاهرود در زمینه به‌کارگیری دانش فنی و فناوری روزآمد در اجرای طرح‌های پژوهشی مطالعاتی، توسعه‌ای، کاربردی، مشاوره‌ای و آموزشی در موضوعات مرتبط با نیاز‌های طرفین و استفاده از توانمندی‌های تخصصی و نیروی انسانی و اطلاع‌رسانی با استفاده از همه امکانات طرفین است.

وی افزود: همکاری در انجام پروژه‌های تحقیقاتی با رعایت ضوابط و دستورالعمل‌های تحقیقاتی قوه قضائیه، تمرکز بر پیشگیری از وقوع جرم و کاهش تعداد پرونده‌های وارد شده به دادگاه‌ها، ایجاد زمینه‌های مناسب برای بهره‌گیری از توانمندی‌ها و خدمات پژوهشی طرفین، برگزاری جلسات، دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی با توجه به نیاز طرفین از دیگر مفاد همکاری‌های طرفین است.

رئیس مرکز تحقیقات حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود دیگر مفاد این تفاهم‌نامه را پیش‌بینی مرکز تحقیقات حقوقی به مصابه دفتر ارتباطی دادگستری شهرستان شاهرود در دانشگاه به‌منظور تسهیل ارتباط با استادان، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه با همکاری و مساعدت کارکنان واحد پژوهش و فناوری دانشگاه و یا کارکنان باشگاه پژوهشگران جوان مستقر در دانشگاه در راستای ارتقای کمی و کیفی پژوهش‌ها و همکاری‌های پژوهشی عنوان کرد.

عظیمیان بیان کرد: برگزاری نشست‌های علمی مشترک برای انتقال تجربیات و نیاز‌های دادگستری شهرستان به دانشگاه و برعکس و نیز ارائه برنامه توسعه فناوری و مشاوره علمی و پژوهشی برای طرح‌های مطالعاتی و تحقیقاتی دادگستری شهرستان شاهرود حسب مورد ازجمله مفادی است که مورد توافق طرفین قرار گرفت.

وی گفت: با توجه به رسالت و جایگاه دانشگاه و فراهم بودن امکان دسترسی به به‌روزترین فناوری و دانش‌های فنی، دانشگاه تلاش می‌کند فناوری‌های مورد نیاز دادگستری را از طریق هماهنگی و همکاری‌های دوجانبه در اختیار آن دستگاه قرار دهد.

رئیس مرکز تحقیقات حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود یکی از اهداف مهم را معرفی و ارائه طرح‌ها و اختراعات مرتبط با دانشجویان در مقاطع مختلف به‌منظور استفاده و برخورداری از حمایت‌ها و تشویق‌های مادی و معنوی دادگستری شهرستان شاهرود دانست و مطرح کرد: برنامه‌ریزی و برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی و نشست‌های مشترک به‌منظور افزایش بهره‌وری، کارایی و اثربخشی کارکنان حوزه قضایی شهرستان شاهرود در مقاطع مختلف یکی از اقسام مهم تفاهم‌نامه مذکور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند
  • فهرست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت اعلام شد
  • امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند/اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور
  • آکادمی ورزش و تندرستی دانشگاه علامه‌طباطبایی راه‌اندازی شد
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • دانشگاه علامه‌طباطبایی میزبان ۱۵ هزار و ۳۰۵ داوطلب کنکور سراسری
  • لزوم انجام کار مطالعاتی دقیق بر روی پل‌ها و جاده‌ها
  • «آکادمی ورزش و تندرستی» دانشگاه علامه‌طباطبائی راه‌اندازی شد