Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پیشین فدراسیون فوتبال با بیان اینکه پیشکسوتان پرسپولیس با او برای مدیریت در این باشگاه صحبت کرده بودند، گفت: چرا همان نکاتی که فیفا از ابتدا تاکید داشت در اساسنامه لحاظ نکردیم؟

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

محمد دادکان آقای خاص پرسپولیسی ها درباره تصویب اساسنامه جدید فدراسیون فوتبال گفت:

اساسنامه رکن اصلی فوتبال هر کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیفا بر اساس مقررات خودش که در اساسنامه‌ها گنجانده شده است، از فدراسیون‌های تحت نظرش مراقبت می‌کند. شما ببینید چرا اساسنامه ما پنج، شش سال طول می‌کشد تا با فیفا تطبیق پیدا کند؟ چرا همان نکاتی که فیفا از اول می‌گفت را دور سر خودمان می‌چرخاندیم؟ از همان ابتدا همین کار را می‌کردیم. می‌توانستیم مشکلات فوتبال کشور را به حداقل برسانیم.

محمد دادکان رئیس پیشین فدراسیون فوتبال درباره گلایه‌هایی که از عدم انتخاب مدیر فوتبالی می‌شود، تصریح کرد:

ان شاءالله که مدیر فوتبالی رئیس فدراسیون بشود. آدم‌های موفق آدم‌هایی هستند که از موفقیت‌های دیگران لذت ببرند ولی در کشور ما این‌طور نیست. اگر کسی موفق باشد دنبالش می‌رویم تا برایش مشکل ایجاد کنیم. مگر ایرانی نیستیم؟ باید از هر موفقیتی لذت ببریم و موقع رفتن یک مدیر هم از او تقدیر کنیم. متاسفانه وقتی من مسئولیتی در کشورم می‌گیرم دنبال این هستم که دوستانم را بیاورم و دنبال این نیستم ببینم ورزش کشور کجا است.

محمد دادکان ادامه داد:

این حرف من توهین و بی احترامی نیست ولی ببینید چقدر جوانان ایران به کشورهای دیگر رفته‌اند. منظورم قهرمانان ملی است. چقدر مشکلات دوپینگ در ورزش ما هست. چه کسی رسیدگی می‌کند؟ فساد در ورزش ما وجود دارد ولی چه کسی رسیدگی می‌کند؟ هیچکس. فقط می‌گوییم باید پیشرفت کنیم. همه چیز را فدای آن چند مدال المپیک کرده‌ایم.

وی در پاسخ به این سئوال که گزینه شما برای ریاست فدراسیون فوتبال چه کسی است؟ تاکید کرد:

دنبال آدمش نگردید. تخصص، تجربه، دانش و مسئولیت اجتماعی ملاک‌های مدیریت در دنیا است. دنبال کسی باشیم که این ملاک‌ها را داشته باشد.

محمد دادکان درباره اینکه آیا ممکن است وزارت ورزش هم گزینه خاصی برای ریاست فدراسیون فوتبال داشته باشد، اظهار کرد:

قطعاً این کار را می‌کنند. صراحتاً به شما می گویم که این کار را می‌کنند. این چه چیزی بود؛ مگر آنها – مسئولان وزارت ورزش- از اول خودشان را برای رای دادن و بودن در مجمع آماده نمی‌کردند. آنها به عنوان ناظر به مجمع می‌آمدند. چند سال اساسنامه طول کشید که یک بندش همین بود که از رای دادن حذف شوند. بخشی از آن هم قابل قبول است ولی اعمال نظر مطلق ممنوع است.

محمد دادکان رئیس پیشین فدراسیون فوتبال در خصوص ممنوعیت جذب بازیکن و مربی خارجی در لیگ ایران گفت:

تمام این قراردادها را ببینید که چه مدیرانی امضا کرده‌اند. چرا به این نتیجه می رسند خارجی نیاوریم؟ چون بلد نیستند قرارداد ببندند. برای باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس چه مشکلاتی از نظر مالی ایجاد کردند. مدیران این دو باشگاه را وزارت ورزش تعیین می‌کند.

دادکان در واکنش به اینکه خودش هم گزینه مدیرعاملی پرسپولیس بوده است، گفت:

همیشه اسم من مطرح می‌شود اما یک نفر دیگر انتخاب می‌شود. با من پیشکسوتان پرسپولیس صحبت کردند و مسئولان، به اسم و فامیلی من حساسیت خاصی دارند. گرداندن پرسپولیس خیلی راحت است. باشگاه پرسپولیس یک تیم با ۳۰ بازیکن دارد اما هر سال این همه مشکل دارد. آخرش هم بدهکار است و این همه جمعیت تحت فشار قرار می‌گیرد؛ چرا؟ چون مدیر با تعمق انتخاب نمی‌شود. کسی هم مسئولیت نمی‌پذیرد.

وی که با برنامه صبحگاهی شبکه دو سیما صحبت می‌کرد، گفت:

پول‌های پرسپولیس کجاست؟ چه کسی دنبال فساد رفت؟ فقط دنبال این هستیم ویترین را ببینیم. الان به دنبال این هستیم بگوییم پرسپولیس در آسیا قهرمان شده است که این برای هر ایرانی باعث افتخار است ولی خیلی چیزها پشت آن پنهان می‌شود.

محمد دادکان رئیس پیشین فدراسیون فوتبال اظهار کرد:

یک مدیر انتخاب کنید این کاره باشد و فوتبال و قراردادها و بازیکنان را بشناسد و سلامت کار کند. مدیری که می‌گذارید اول از همه برای خودش لباس تهیه می‌کند و اول مشکل مالی خودش را حل می‌کند. چه توقعی داریم؟ چرا در این مملکت باید به اینجا برسیم که ملاک‌های دنیا را اجرا نمی‌کنیم؛ نه فقط در فوتبال بلکه در وزارتخانه‌های دیگر هم همینطور است. انتخاب‌ها همه جا بیراهه است. اگر کسی مردم، نظام و دینش را دوست دارد معیارهایش هم خداپسندانه است.

دادکان یادآور شد:

علاوه بر تخصص، دانش و تجربه برای مدیریت، در ایران یک چیز من درآوردی دیگر هم اضافه کرده‌اند که مدیر انتخابی متعهد باشد. همه جای دنیا تعهد است ولی نه اینکه ملاک اول باشد. از صدر تا پایین ورزش می‌گویند مسلمان و متعهد هستند یک دانه‌اش هم اجرا نشده است. همه خلاف‌ها و دودهایی که از گورها بلند می‌شود از این آدم هاست که تجربه، دانش و تخصص و تعهد ندارند.

محمد دادکان رئیس پیشین فدراسیون فوتبال در پایان گفت:

ما در فیفا بیش از ۲۸۰ پرونده در این چند سال داشتیم که همه را محکوم شدیم.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال رئیس پیشین فدراسیون فوتبال پرسپولیس پرسپولیس رئیس پیشین فدراسیون فوتبال فدراسیون فوتبال محمد دادکان محمد دادکان رئیس پیشین فدراسیون فوتبال چه کسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۴۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ شاید سرمربی تیم ملی یکی از ۴ گزینه خارجی باشد

سعید تابش‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی بسکتبال در جلسه پایانی کمیته فنی فدراسیون مشخص شدند، اظهار کرد: جلسه‌ای ۵ ساعته برگزار کردیم و دستور جلسه بررسی گزینه‌هایی بود که فدراسیون به کمیته فنی ارائه کرده بود. ۵ گزینه خارجی و ۴ گزینه داخلی مطرح شده بودند، قرار بر این شد تا بررسی دقیقی صورت بگیرد و ببینیم از میان گزینه‌های خارجی کدامیک به سیاست‌های فدراسیون نزدیک هستند.

صحبت‌های ابتدایی را با گزینه‌های خارجی انجام دادیم

وی ادامه داد: از میان سرمربیان خارجی از بین ۵ گزینه به ۲ گزینه و از میان گزینه‌های داخلی نیز ۲ گزینه را انتخاب کردیم. هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال که قراردادش به پایان رسیده یکی از گزینه‌ها بود که در انتخاب گزینه‌هایی نهایی رأی نیاورد. «مارکو راموندینو» مربی ۴۳ ساله ایتالیایی و «رادوان تریفانوویچ» مربی ۵۴ ساله اسلوونیایی گزینه‌های خارجی فدراسیون هستند. از قبل با این دو مربی صحبت‌های ابتدایی انجام شده و تمایل خود را برای هدایت تیم ملی بسکتبال ایران اعلام کردند. از اینجا به بعد صحبت‌ها با آنها روند جدی‌تری به خود می‌گیرد. قطعاً هر دو طرف شرایط و خواسته‌هایی دارند که در مذاکرات مطرح خواهند کرد.  

روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم 

تابش‌نیا خاطرنشان کرد: مارکو راموندینو بیشتر در رده‌های پایه سرمربیگری کرده و به صورت تخصصی روی ارتقای فنی بازیکنان نوجوان و جوان فعالیت داشته، در حال حاضر هم سرمربی تیم ملی زیر ۲۱ سال ایتالیا است. او خیلی هم موفق عمل کرده و یکی از دلایلی که روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم این است که تیم ملی بسکتبال در آستانه پوست اندازی است و نیاز به تغییر نسل حس می‌شود. هدف دراز مدتی داریم که با بازیکنان جوان باید به آن برسیم و اتفاق نظر روی او ایجاد شد که می‌تواند منجر به انتخاب وی شود. رادوان تریفانوویچ در حال حاضر کمک مربی تیم ملی اسلوونی است. در رزومه او سرمربیگری تیم ملی اسلوونی، تیم‌های ملی پایه و باشگاهی اسلوونی و همچنین رقابت‌های یورولیگ دیده می‌شود. قرار بر این است که اگر توافقی صورت گرفت با یک از این دو گزینه خارجی باشد.

اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست

سخنگوی کمیته فنی افزود: دو گزینه ایرانی هم با توجه به اینکه در مرحله حساسی هستیم و مطرح شدن اسم آنها می‌تواند بر روند لیگ برتر تأثیر منفی داشته باشد، داریم اما فطعلا از معرفی آنها خودداری می کنیم. اعلام نام آنها لیگ را به چالش می‌کشد و قرار بر این است بعد از اتمام مسابقات لیگ برتر با آنها مذاکره انجام یشود. در همین راستا مذاکره با مربیان خارجی هم ادامه دارد و فدراسیون بسکتبال از میان آنها گزینه نهایی را انتخاب می‌کند. هیچ اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست.

احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است

وی در مورد اینکه یکی از۲ گزینه داخلی شاهین طبع است وآیا ممکن است وی دوباره سرمربی تیم ملی شود گفت: احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است ولی خوشبختانه یا متاسفانه گزینه‌های داخلی دیگری مانند شاهین طبع و ... نداریم اما اینکه بگوییم صرفاً او گزینه سرمربیگری است، نه چنین نیست. در کل با صحبت‌هایی که با فدراسیون کردیم برای جلوگیری از ایجاد چالش در لیگ برتر بسکتبال پس از اتمام مسابقات، دو گزینه داخلی معرفی می‌شوند. نمی‌خواهیم مردم به گمانه‌زنی بیفتند و در نهایت فردی انتخاب شود که گزینه نیست.

فدراسیون یکی از ۴ گزینه را انتخاب می‌کند

تابش‌نیا در مورد اینکه اولویت کمیته فنی و فدراسیون بسکتبال سرمربی داخلی است یا خارجی، عنوان کرد: اولویت کمیته فنی بر این است که چه نتیجه‌ای و با چه کسی این نتیجه را بگیریم. برای همین دو گزینه خارجی عنوان شدند تا فرصت انتخاب سرمربی خارجی را از دست ندهیم. ممکن است در شرایطی قرار بگیریم و به این نتیجه برسیم که با سرمربی خارجی کار کنیم. ۴ گزینه‌ای که به فدراسیون ابلاغ کردیم، می‌توانند در خط مشی فدراسیون باشند و دلیل آن این است که با هر کدام از آنها توافق حاصل شود این توانایی را دارند که خواسته‌های فدراسیون را در تیم ملی اجرایی کنند. نمی توانم بگویم قطعا ولی سرمربی تیم ملی از میان این ۴ نفر انتخاب می‌شود و اگر اتفاق غیرمترقبه‌ای رخ ندهد فدراسیون یکی از آنها را انتخاب می‌کند.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ستاره کره ای تاتنهام در راه عربستان
  • فروردین: مالکان جدید استقلال و پرسپولیس دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه‌ها نباشند
  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • گزینه‌های خارجی هدایت تیم ملی بسکتبال
  • جلالی: ۳ گزینه سرمربیگری را برای هر رده ملی در نظر داریم
  • معرفی دو گزینه اروپایی سرمربیگری تیم ملی بسکتبال
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ شاید سرمربی تیم ملی یکی از ۴ گزینه خارجی باشد
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست