Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر صادق جلیلی روز یکشنبه در گفت‌و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح نسخه نویسی الکترونیک و حذف دفترچه درمانی، گامی مهم و ارزشمند در توسعه و بهبود خدمت رسانی سریع و آسان به بیماران است و مراجعات حضوری را در شرایط بحرانی امروز با توجه به شیوع ویروس کرونا کاهش داده است.
وی گفت: نسخه نویسی الکترونیکی و حذف دفترچه‌های درمانی و کاهش مراجعات به شعب و کارگزاری‌ها برای تحویل و یا تمدید دفترچه درصرفه جویی وقت مردم و افزایش رضایت مندی جامعه هدف بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان با اشاره به اینکه طرح یاد شده در راستای دولت الکترونیک است و باعث سرعت و سهولت و بهبود و گسترش خدمات درمانی شده است افزود: خدمات الکترونیکی و حذف مراجعات حضوری جزو برنامه توسعه و در راستای استقرار دولت الکترونیک و جزو سیاست‌های سازمان تامین اجتماعی است.
وی به طرح ۳۰۷۰ اشاره کرد و گفت: دراین طرح، ۳۰ خدمت حضوری به صورت غیرحضوری ارائه می‌شود و سالانه از ۷۰ میلیون مراجعه غیرضروری به تامین اجتماعی جلوگیری خواهد شد.
جلیلی در تبیین و تشریح محاسن و فواید خدمات الکترونیکی در شرایط بحرانی و بیماری کرونا اظهار داشت: خدمات الکترونیکی به اجرای شیوه نامه های بهداشتی و کاهش مراجعات و جلوگیری از تجمعات کمک می‌کند بر پرهیز از حضور در نشست‌ها و تجمع‌ها و استفاده از ماسک برای پیشگیری از ویروس کشنده کرونا تاکید کرد.
جلیلی گسترش خدمات الکترونیکی و تامین اجتماعی دیجیتال را نیاز روز جامعه عنوان کرد و گفت: گسترش خدمات الکترونیک همواره مورد تاکید مسئولان بوده و سازمان متبوع در این عرصه پیشرو و پیشگام است و این بیانگر تعهد و اهتمام مسئولان سازمان تامین اجتماعی به مردم داری و اصل مشتری مداری است.
مدیردرمان تامین اجتماعی خوزستان از پزشکان، دندانپزشکان، داروخانه‌ها، مراکز تصویربرداری، آزمایشگاه ها، درمانگاه‌ها وبیمارستان‌ها و مراکز و موسسه‌های درمانی خصوصی و دولتی در خوزستان خواست در طرح نسخه نویسی الکترونیک مشارکت و همکاری کنند.
وی خاطرنشان کرد: جمعیت ۴۵ میلیونی بیمه شدگان تامین اجتماعی کشور ظرفیتی بزرگ و بالقوه برای پزشکان و مراکز درمانی است و طرح نسخه نویسی الکترونیک، باهدف افزایش مراکز طرف قرارداد به‌منظوردسترسی سریع و آسان بیمار به پزشک و مراکز درمانی و ارتقا و بهبود کمی وکیفی خدمات درمانی و رضایتمندی بیمه شدگان و همچنین پرداخت به‌روز مطالبات پزشکان و موسسه ها و مراکز درمانی و بیمارستانی به مرحله اجرا درآمده است.
مدیر درمان خوزستان تصریح کرد: نسخه الکترونیک از سال ۱۳۹۸ در بسیاری از مراکز تامین اجتماعی استان شروع شده و هم اکنون درصدد، تسری این طرح به مطب پزشکان و داروخانه ها و آزمایشگاه ها و مراکز تصویربرداری و درمانی و بیمارستانی خصوصی و دولتی طرف قرار داد هستیم.
جلیلی از آمادگی بانک رفاه برای پرداخت وام به منظور تجهیز مطب پزشکان، داروخانه ها، آزمایشگاه ها، مراکز درمانی و تصویربرداری و فیزیوتراپی، به وسایل و سخت افزارهای رایانه مورد نیاز خبرداد.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی دولت الکترونیک خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی دولت الکترونیک خوزستان سازمان تامین اجتماعی دولت الکترونیک خوزستان اخبار کنکور نسخه نویسی الکترونیک خدمات الکترونیکی خدمات الکترونیک تامین اجتماعی مراکز درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۴۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست اجرایی شدن قانون کاهش ۳۰ روزه حق عائله‌مندی

به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حق اولاد یا کمک عائله‌مندی یکی از مواردی است که در قسمت حقوق و مزایای فیش حقوقی دیده می‌شود. در وضعیت کنونی معیشتی بر اساس مواد ۸۶/۸۷ قانون تامین اجتماعی، کارگران برای بهره‌مندی از حق عائله‌مندی و حق اولاد باید سابقه ۷۲۰ روز کار را داشته باشند. سال گذشته وزارت تعاون در راستای توجه به سیاست‌های جوانی جمعیت و فرزند آوری لایحه اصلاح ماده ۸۶ قانون تامین اجتماعی را تقدیم دولت کرد تا کارگرانی که دارای فرزند هستند و برای کارگران مزبور حداقل ۳۰ روز حق بیمه پرداخت شده، می‌توانند از حق اولاد بهره‌مند شوند.

این لایحه به تصویب هیئت وزیران رسیده و به مجلس تقدیم شده است. در صورت تصویب تعداد زیادی از کارگران ازمزایای کمک عائله مندی بهره‌مند خواهند شد. اما شهروند خبرنگار ما درخواست پیگیری اجرای شدن این قانون را دارد.

متن شهروندخبرنگارما:

سلام. لطفا درباره لایحه تصویب حق اولاد بعد از گذشت ۳۰ روز از بیمه تامین اجتماعی و تغییر برای تعلق گرفتن حق اولاد پس از گذشت از ۷۲۰ روز به ۳۰ روز گزارش و اطلاع رسانی تهیه کنید
چندماه از تصویب این لایجه گذشته ولی به مرحله اجرا نرسیده ممنون میشم پیگیر این برنامه باشید. باتشکر

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • درخواست اجرایی شدن قانون کاهش ۳۰ روزه حق عائله‌مندی
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • اتصال نسخه الکترونیک به بیمه‌های تکمیلی تا یک ماه دیگر
  • برگزارنشدن الکترونیکی دور دوم انتخابات مجلس در ورامین
  • برگزاری انتخابات الکترونیک در خرم‌آباد و چگنی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن