Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ضمن تشریح مزیت‌‌های اجرای نسخه‌‌نویسی الکترونیک، گفت: زمانی که پزشک برای بررسی کامل پرونده الکترونیک سلامت اختصاص می‌‌دهد باید بیشتر باشد لذا باید وقت بیشتری صرف کند و در نتیجه درآمد او باید تعدیل شود! - اخبار اجتماعی -

دکتر ملک فاضلی در گفت‌‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا درباره اهمیت اجرای نسخه‌‌نویسی الکترونیک اظهار کرد: نسخه‌‌نویسی الکترونیک فواید بسیار زیادی دارد اما موانعی بر سر راه اجرای آن وجود دارد؛ این طرح عبارت است از داشتن یک پرونده پزشکی آنلاین برای بیماران و رهگیری و مطابقت آن چه که پزشک برای بیماران تجویز می‌‌کند و آن‌‌چه که در داروخانه‌‌ها به مردم تحویل داده می‌‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی افزود: در بسیاری از مواقع، آن‌‌چه پزشک روی نسخه کاغذی می‌‌نویسد به دلیل بدخطی یا مسائل دیگر با آن‌‌چه که بیمار در داروخانه تحویل می‌‌گیرد، متفاوت است که در نتیجه درمان بیمار دچار مشکل می‌‌شود.

فاضلی با بیان این‌‌که از دیگر فواید اجرای نسخه الکترونیک، تسهیل و تسریع در پرداخت مطالبات پزشکان و داروخانه است، تصریح کرد: اجرای نسخه‌‌نویسی و نسخه‌‌پیچی الکترونیک باعث برقراری ارتباطی دقیق میان پزشکان و داروخانه‌‌ها با سازمان‌‌های بیمه‌‌گر می‌‌شود؛ از سایر فواید اجرای این طرح، افزایش نظارت بر پروسه درمان بیماران اعم از تشخیص به موقع، روند درمان، تجویز و تحویل داروها است یعنی نسخه الکترونیک ابزاری برای سیستم‌‌های نظارتی برای تسهیل امر درمان است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان این‌‌که با استفاده از نسخه الکترونیک می‌‌توان به صورت آنلاین از تعداد بیماران و حجم داروهای تجویز شده مطلع شد، خاطرنشان کرد: این داده‌‌های آماری در سیاستگذاری‌‌های سیستم بهداشت و درمان کشور تأثیرگذار خواهد بود.

موانع اجرای نسخه الکترونیک چیست؟

وی با بیان این‌‌که اجرای نسخه‌‌نویسی الکترونیک با موانعی روبه‌رو است، خاطرنشان کرد: زیرساخت‌‌های اینترنتی در کشور ما ناقص است و به دلیل ضعف زیرساخت‌‌ها، در مناطق محروم، قابلیت اجرای همگانی ندارد و نیاز به فراهم شدن زیرساخت‌‌های اجرایی این طرح است؛ در بسیاری از اوقات اینترنت دچار اختلال و کندی سرعت می‌‌شود در حالی که نمی‌‌توان در امور پزشکی و سلامت وقفه‌‌ای ایجاد کرد و تداوم خدمت‌‌رسانی نباید دچار اختلال شود.

وی ادامه داد: یکی دیگر از موانع اجرای طرح نسخه‌‌نویسی و نسخه‌‌پیچی الکترونیک، بحث زمان‌‌بر بودن آن است؛ زمانی که پزشک برای بررسی کامل پرونده الکترونیک سلامت اختصاص می‌‌دهد باید بیشتر باشد زیرا سوابق بیمار و بسیاری از مسائل دیگر مورد بررسی قرار می‌‌گیرد و این امر باعث طولانی‌‌تر شدن زمان مورد نیاز برای هر بیمار می‌‌شود که این مسئله به دلیل کمبود نیروی انسانی، باعث کاهش خدمت‌‌رسانی به بیماران می‌‌شود؛ از سوی دیگر پزشک باید وقت بیشتری صرف کند و در نتیجه درآمد او باید تعدیل شود.

فاضلی ادامه داد: با توجه به کمبود نیروهای انسانی که الان داریم و تراکم جمعیت در مراکز درمانی، اجرای نسخه‌‌ الکترونیک در گروی فراهم شدن زیرساخت‌‌های این طرح است و عدم توجه به این زیرساخت‌‌ها باعث ایجاد نارضایتی در کادر درمانی و مردم خواهد شد.

اجرای طرح نسخه‌‌نویسی الکترونیک باعث تجویز منطقی داروها می‌‌شودبی‌‌توجهی به اجرای صحیح "نسخه‌‌نویسی الکترونیک" به ضرر بیماران استاجرای "نسخه‌‌نویسی الکترونیک" باعث جلوگیری از تقویت بازار سیاه دارو و کاهش هزینه‌های بیمه‌گران

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت بهداشت کمیسیون بهداشت و درمان بهداشت و درمان پرونده الکترونیک سلامت وزارت بهداشت کمیسیون بهداشت و درمان بهداشت و درمان پرونده الکترونیک سلامت نویسی الکترونیک نسخه الکترونیک بهداشت و درمان اجرای نسخه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۵۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدکاپ ۸ رویدادی برای ترویج برنامه‌نویسی در سراسر ایران

مدیر مسابقات کوئرا گفت: هدف از برگزاری لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ ۸، ترویج برنامه‌نویسی در سراسر کشور است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی لطفی؛ مدیر مسابقات کوئرا با بیان اینکه ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال حامی برگزاری هشتمین دوره کدکاپ است، اظهار کرد: معاونت علمی در فعال کردن درگاه‌های اطلاع‌رسانی در خصوص این دور از مسابقات و شناخته‌شدن آن در سطحی ملی و تامین برخی هزینه‌های مسابقه پای کار آمده است و از آن جهت که هدف ترویج برنامه‌نویسی در سطح کشور را دنبال می‌کند، صرفا بحث الگوریتم و مبانی برنامه‌نویسی را موضوع مسابقات قرار دادیم.

علی لطفی؛ مدیر مسابقات کوئرا با بیان اینکه هدف از برگزاری لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ 8، ترویج برنامه‌نویسی در سراسر کشور است، اظهار کرد: در این مسابقه ضمن ترویج برنامه‌نویسی، بحث آموزش برنامه‌نویسی گنجانده شده است و افراد می‌توانند در هر سطحی که هستند، آموزش متناسب با خودشان را دریافت کنند.

وی در خصوص نحوه برگزاری مسابقات توضیح داد: مسابقات انتخابی در لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ 8 به صورت استانی است، به همین دلیل، دانشجویان همه استان‌ها خود را مخاطب این مسابقه می‌بینند و شانس خود را در آن کمرنگ نمی‌ببینند.

حضور 240 طرح در دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی دانش‌آموزی؛ از رباتیک تا هوش مصنوعی

لطفی ادامه داد: این لیگ در 6 دوره مسابقات انتخابی آنلاین برگزار می‌شود که تاکنون چهار دوره آن برگزارشده است، دور اول این مسابقات از اوایل اسفند ماه کلید خورد و هر سه هفته یک مسابقه انجام می‌شود که ان‌شاءالله دور پنجم مسابقات انتخابی 28 اردیبهشت ماه برگزار خواهدشد.

به گفته او، در این مسابقات انتخابی دانشجوی برتر هر استان، سهمیه رقابت فینال را به انضمام یک میلیون تومان جایزه نقدی دریافت خواهد کرد. همچنین بعد از هر مسابقه، جلسه آنلاین حل سؤالات مسابقه توسط طراحان سؤالات، برگزار می‌شود و از هر استان، به سه نفر از شرکت‌کنندگانی که در این جلسه حضور یافته‌اند، دوره آموزشی رایگان اهدا می‌شود که شامل 20 دوره آموزش آنلاین برنامه‌نویسی به‌صورت تعاملی در سطوح مقدماتی و پیشرفته است و افراد می‌توانند به انتخاب خودشان یکی از دوره‌ها را به عنوان هدیه دریافت کنند.

مدیر مسابقات کوئرا  افزود: گذراندن موفقیت‌آمیز این دوره‌‌ها بین یک تا سه ماه به صورت آنلاین طول می‌کشد، علاوه بر این به 10 نفر از شرکت‌کنندگان مسابقه تی‌شرت یادبود اهدا می‌شود و هر کس که در این مسابقه  کد ارسال کرده باشد، شانس برخورداری از این جوایز را خواهد داشت.

وی با بیان اینکه فینال به صورت حضوری با دعوت از نفرات برتر در سراسر کشور در تهران برگزار خواهد شد، اظهار کرد: از نفر اول تا سی‌ام جایزه در فینال دریافت خواهند کرد. همچنین در رتبه‌های بعد، به نفرات برتر هر استان جوایز اهدا می‌شود و مجموعا حدود 200 میلیون تومان فقط در مرحله فینال به شرکت‌کنندگان جایزه اهدا خواهدشد.

لطفی همچنین، در خصوص چرایی عنوان «کدکاپ8» توضیح داد: از سال 95، مسابقات برنامه‌نویسی کشوری را با عنوان کدکاپ برگزار می‌کنیم که البته دوره‌های اول آن با همکاری دانشگاه صنعتی شریف بود و در ادامه این رویداد به صورت سالیانه برگزار شد و بزرگترین مسابقه برنامه‌نویسی کشور از نظر تعداد شرکت‌کنندگان شناخته می‌شود. امسال، هشتمین دوره برگزاری این مسابقات است که این دوره را با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و در قالب لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی برگزار می‌کنیم.

وی در ادامه مخاطب کدکاپ را دانشجویان دانست و گفت: کدکاپ در سال‌های مختلف به شیوه‌های گوناگونی برگزار شده‌ است. هر سال برخی شرکت‌ها با هدف جذب و استخدام حامی مسابقات می‌شدند، موضوعات مسابقات هم مطابق فناوری‌هایی بود که آنها نیاز داشتند اما امسال از آن جهت که هدف معاونت علمی، ترویج برنامه‌نویسی در سطح کشور بود، صرفا بحث الگوریتم و مبانی برنامه‌نویسی را موضوع مسابقات قرار دادیم و هر شش دوره انتخابی به انضمام فینال، حاوی سوالات الگوریتمی است.

علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی https://codecup.ir/ مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صلاح به تاریخ‌نویسی در لیگ برتر ادامه می‌دهد
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • برگزاری جشنواره خواندن و خوش نویسی در جهرم
  • کدکاپ ۸ رویدادی برای ترویج برنامه‌نویسی در سراسر ایران
  • هیچ یک از قطعات راه آهن استان نباید معطل بماند
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی کدکاپ برگزار می‌شود
  • درمان رایگان کودک مشروط بر داشتن بیمه پایه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در ۱۰۰ فروشگاه نوشهر
  • ۱۱۶۰ پروژه در سبد پروژه‌های سالانه شهر اصفهان است/ هیچ پروژه‌ای نباید معطل طراحی بماند