Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرنگار مهر، یکی از مسیرهای ورودی کروناویروس از راه بینی است.

در این مطالعه، محققان دانشگاه بارسلونا اسپانیا، گروهی متشکل از ۳۵ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ و تعداد مشابهی در قالب گروه کنترل را از لحاظ وجود انواع علائم مرتبط با بینی نظیر خشکی بینی و آبریزش بینی بررسی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یافته‌ها نشان داد بیش از ۶۸ درصد بیماران حداقل یک علامت مرتبط با بینی را گزارش دادند. همچنین محققان مشاهده کردند بروز خشکی بیش از حد بینی در افراد مبتلا به کووید ۱۹ در مقایسه با گروه کنترل به مراتب بیشتر بود.

خشکی گلو از علائم کروناست؟ | چرا این روزها گلویمان خشک می‌شود؟

نتایج نشان داد ۵۲ درصد بیماران (و تنها ۳ درصد گروه کنترل) دارای آبریزش شدید بینی بودند. همچنین این علائم همراه با گرفتگی بینی بود که معمولاً تا ۱۲ روز ادامه داشت.

محققان معتقدند وجود این علائم مرتبط با بینی و وقوع زودهنگام آنها می‌تواند تشخیص زودهنگام کووید ۱۹ را تسهیل نماید.

همچنین مشخص شده است که تغییر در حس بویایی یا چشایی در ۸۰ درصد موارد بیماران کرونایی وجود دارد. این علامت ناشی از ورود ویروس به سلول‌های گیرنده ACE۲ در حفره بینی است. این گیرنده محلی است که در آنجا، پروتئین ویروس وارد سلول میزبان می‌شود و تکثیر ویروسی در آنجا اتفاق می‌افتد.

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

کد خبر 568675 برچسب‌ها كروناويروس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۷۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • کم‌کاری تیروئید را با این ۳ ورزش جبران کنید
  • کلید اولیه نوبت اول کنکور منتشر شد
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • کلید اولیه نوبت نخست کنکور فردا منتشر می شود/ ۵ روز فرصت اعتراض داوطلبان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون