Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از ستاد حقوق بشر، علی باقری‌کنی در یک گفت وگوی تلویزیونی در پاسخ به اینکه چرا دانشمندی که در عرصه علمی فعالیت می‌کند هدف تروریست‌ها قرار می‌گیرد، اظهار داشت: غربی‌ها به دلیل اینکه نمی‌توانند استقلال ملت ایران را تاب بیاورند دست به جنایاتی مانند ترور می‌زنند. پس از پیروزی انقلاب اسلامی یکی از کلیدواژه‌های مهم در شعارهای مردم کشور بحث استقلال بود؛ به محض اینکه این بحث مطرح شد کشورهای بزرگ مقابل ما صف‌آرایی کردند و حتی کشورهایی که تا قبل از این با ایران عادی برخورد می‌کردند نیز قراردادهای خود را با ما فسخ کردند و استقلال بهانه این اقدامات بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: تصور این کشورها این بود که با چنین اقداماتی می‌توانند مردم ما را از استقلال و هدف خود بازدارند در حالی که با وجود اعمال محدودیت‌ها از سوی کشورهای غربی، ملت ایران تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد، بنابراین کشورهای غربی که دیدند تحریم مؤثر واقع نشده به اقدامات دیگری مانند جنگ، تهدید و ترور روی آوردند.

ترور شهید فخری‌زاده مجازات یک فرد نیست، بهای استقلال یک ملت است

دبیر ستاد حقوق بشر با تاکید بر اینکه از دید غربی‌ها ترور، مکمل پروژه تحریم و مجازات ملتی است که تحریم بر آنها اثر نکرده، گفت: ترور شهید فخری‌زاده، مجازات یک فرد نیست بلکه مجازات یک ملت است. قدرت‌های غربی نمی‌خواهند هیچ عرصه‌ای از استقلال را در دنیا ببینند و جرم مردم ایران این است که باید صرفا بابت استقلال خود هزینه بدهند.

وی افزود: این ترور نشان می‌دهد دشمن پیشرفت ما را هدف گرفته و چون نتوانسته جلوی پیشرفت جمهوری اسلامی را بگیرد، از ابزار ترور استفاده می‌کند. بنابراین لازم است جوانان ما هوشیارتر باشند.

معاون امور بین الملل قوه قضاییه با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر خوداتکایی و خودباوری ملی اذعان داشت: غربی‌ها در صدد هستند با القای «ناتوانی»، ملت‌های مستقل را از پای در بیاورند. اما جمهوری اسلامی حتی در دوره جنگ، و در حالی که با تحریم همه جانبه از سوی کشورهای دنیا رو به رو بود در جنگ پیروز شد.

شهدای ترور نماد افتخار ملی هستند

وی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران در عرصه توانمندی از جمله آموزش، فناوری، تحقیقات و حتی در عرصه عمل به خودکفایی رسیده، علی‌رغم همه محدودیت‌هایی که دشمن علیه ملت ایران اعمال کرده و علیرغم فضاسازی‌های رسانه‌ای و عملیات روانی غرب، دانشمندان ایرانی مزرهای دانش، فناوری و صنعت دنیا را درنوردیدند. بنابراین شهید فخری‌زاده‌ها نماد افتخار ملی هستند.

باقری‌کنی در پاسخ به سوالی در خصوص اقدام قوه قضائیه و اینکه ستاد حقوق بشر چه واکنشی در قبال این ترور خواهد داشت، تصریح کرد: در عرصه قضایی ابتدا باید اطلاعات لازم و تحقیقات کافی انجام شود تا عاملان و آمران به طور دقیق شناسایی شوند و سپس، همانطور که رئیس قوه قضائیه بر پیگیری این موضوع تاکید کردند، این ترور در ساحت بین‌المللی پیگیری خواهد شد.

وی با بیان این که از همان ساعات نخست پس از ترور، اقدامات حقوق بشری آغاز شده، گفت: از همه ظرفیت‌های فراملی به ویژه از ظرفیت‌های سازمان ملل، شورای حقوق بشر، گزارشگران موضوعی حقوق بشر، کمیساریای عالی حقوق بشر برای دادخواهی استفاده می‌کنیم. همچنین از ظرفیت‌های حقوق بشری دوجانبه و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور برای پیگیری و تعقیب این جنایت بهره خواهیم گرفت زیرا این اقدام ددمنشانه و جنایتکارانه یکی از مصادیق بارز جنایت علیه بشریت است.

به گزارش ایرنا، محسن فخری زاده رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، بعدازظهر روز جمعه - هفتم آذر ماه - در جریان یک حمله تروریستی در آبسرد دماوند به شهادت رسید.

برچسب‌ها تروریسم محسن فخری‌زاده قوه قضاییه پروندهٔ خبری ترور دانشمند ممتاز هسته ای و دفاعی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تروریسم محسن فخری زاده قوه قضاییه تروریسم محسن فخری زاده قوه قضاییه اخبار کنکور شهید فخری زاده جمهوری اسلامی حقوق بشر ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۸۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس‌جمهور: تفاوت معناداری در نگاه ایران و کشورهای غربی به قاره آفریقا وجود دارد / لزوم توسعه روابط ایران و آفریقا

سیدابراهیم رئیسی صبح امروز جمعه در «دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا» ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این اجلاس بین جمهوری اسلامی ایران و قاره پرظرفیت آفریقا و نیز تشکر از گزارش وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره اقدامات انجام شده برای برگزاری این اجلاس و نمایشگاه مرتبط با آن، بر اهمیت برنامه‌ریزی دقیق با زمان‌بندی مشخص برای تحقق اهداف اجلاس تاکید کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه گام اول برای موفقیت و تحقق اهداف این اجلاس وجود اراده میان طرفین است که نفس برگزاری اجلاس نماد و نمودی از وجود این اراده است، گفت: گام دوم شناخت ظرفیت‌های متقابل است که اقدام وزارت صمت برای برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در کنار این اجلاس، قدم مهمی برای معرفی این ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها به کشورهای آفریقایی است.

رئیسی همچنین با بیان اینکه به رغم تحریم‌ها و فشارها، جمهوری اسلامی ایران پیشرفت‌های بسیاری داشته و امروز می‌توان ایران را کشوری پیشرفته و فناور نامید، افزود: کسب شناخت از پیشرفت‌ها و دستیابی ایران به فناوری‌های نوین بسیار مهم است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه تقویت همکاری‌ها با کشورهای قاره آفریقا از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی مورد تأکید امام راحل بوده و در این سال‌ها نیز رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره بر این مسئله تأکید داشته‌اند، اظهار داشت: تفاوت معناداری در نگاه جمهوری اسلامی ایران و کشورهای غربی به قاره آفریقا وجود دارد، ما به دنبال همکاری با کشورهای آفریقایی برای این کشورها و پیشرفت آنها هستیم، اما کشورهای غربی به گواهی تاریخ صرفاً به دنبال چپاول منابع و ثروت‌های کشورهای آفریقایی بوده و هستند.

رئیسی با بیان اینکه به باور ما در صورت فراهم بودن بسترهای لازم، مردم کشورهای آفریقایی همانند کشورهای غربی دارای استعداد و زمینه‌های فراوانی برای پیشرفت و دستیابی به جایگاه‌های رفیع علمی و فناوری هستند، تصریح کرد: اگر چه کشورهای غربی اینگونه تبلیغ می‌کنند که فقط خودشان توانایی دستیابی به فناوری‌های نوین را دارند، اما باور داریم که استعدادها و توانمندی‌های کشورهای آفریقایی در این زمینه به هیچ وجه کمتر از کشورهای غربی نیست.

رئیس جمهور با اشاره به ضرورت شناخت دقیق ظرفیت‌ها و استعدادهای موجود در کشورهای آفریقایی، وجود معادن و منابع گسترده در این کشورها و فناوری و دانش لازم برای بهره‌برداری و فرآوری این معادن در جمهوری اسلامی ایران را ظرفیت‌های متقابل و مکمل توصیف و اضافه کرد: کشت فراسرزمینی و تامین منابع اولیه برای مراکز تولیدی و صنعتی با قیمت مناسب از دیگر زمینه‌های همکاری با آفریقا هستند.

رئیسی با بیان اینکه خدمات فنی-مهندسی در جمهوری اسلامی ایران به برکت انقلاب اسلامی بسیار پیشرفت داشته است، به بهره‌برداری از سد ساخته شده در کشور سریلانکا توسط متخصصان ایرانی در روزهای گذشته اشاره کرد که با بالاترین سطح تکنولوژی‌های نوین احداث شده بود و تصریح کرد: امروز متخصصان ایرانی توانمندی ساخت پالایشگاه و نیروگاه‌های پیشرفته را دارند و این ظرفیت مهمی برای گسترش همکاری‌های فیمابین ایران و کشورهای آفریقایی است.

رئیس جمهور گام بعدی در زمینه گسترش روابط دو طرف را شناخت موانع پیش‌رو و تلاش برای رفع آنها دانست و خاطرنشان کرد: تمهید زیرساخت‌های لازم برای گسترش روابط از جمله توسعه و تقویت خطوط کشیرانی، خطوط هوایی و رفع مشکلات نقل و انتقالات مالی و پولی از زمینه‌های ضروری برای گسترش روابط و همکاری‌ها میان دو طرف است.

رئیسی ادامه داد: طبیعتاً هر کدام از کشورهای آفریقایی شرایط خاص خود را دارند و لذا برای توسعه روابط با این کشورها لازم است برنامه متناسب با وضعیت هر کدام از کشورها تهیه و عملیاتی شود.

رئیس جمهور ضمن تشکر از گزارش ارائه شده در زمینه برنامه وزارت صمت برای رفع موانع موجود در مسیر گسترش روابط تا اجلاس سال آینده، گفت: یک‌سال زمان برای رفع این مشکلات زمان بسیار طولانی است و باید تلاش کنید موانع موجود نهایتاً در مدت ۳ ماه برطرف شود؛ وزیر و دست‌اندرکاران وزارت صمت نشان داده‌اند که توانمندی این کار را دارند و رفع این موانع نباید یکسال به طول بینجامد.

ادامه دارد...

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان، اما ما برای آفریقا می‌خواهیم
  • رئیس‌جمهور: تفاوت معناداری در نگاه ایران و کشورهای غربی به قاره آفریقا وجود دارد / لزوم توسعه روابط ایران و آفریقا
  • رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان می‌خواهند، اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم
  • رئیسی : غربی ها ، آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم
  • رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم
  • رئیسی: ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم
  • توجه ویژه برای توسعه راه های آذربایجان غربی
  • معرفی سرپرست اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی
  • مصلح: حس می‌کنم از استقلال امتیاز می‌گیریم