Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-30@11:19:09 GMT

انواع حمل و نقل کالا

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۴۸۸۳۰

انواع حمل و نقل کالا

صراط:

شرکت نمایندگی کشتیرانی لتکا آبی کیش به عنوان شرکت مرکزی گروه کشتیرانی لتکا افتخار دارد با بیش از چهار دهه سابقه درخشان مالکین گروه در صنعت کشتیرانی و حمل و نقل بین المللی کالا، به عنوان یک شرکت پیشرو ایرانی در این صنعت، با کیفیت ترین و جامع ترین خدمات نمایندگی کشتیرانی، حمل و نقل بین المللی کالا و لجستیک را در سرتاسر جهان به هم‌ وطنان عزیز ارائه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خدمات کلی این شرکت شامل حمل دریایی، حمل و نقل هوایی، حمل و نقل زمینی و ریلی می باشد اما خدمات این شرکت تنها به حمل‌های ساده ختم نشده و تمرکز این شرکت بر ارائه خدمات جامع حمل و نقل و لجستیک میباشد.

حمل و نقل بین المللی زمینی

یکی از رایج ترین و پر استفاده ترین روش های حمل و نقل، حمل و نقل بین المللی زمینی است. تاریخچه این روش حمل به سال 1896 و تولید اولین کامیون بر می گردد که موجب شد اولین قدم جهت شروع فصلی جدید در عرصه حمل و نقل زمینی برداشته شود. این روزها حمل و نقل زمینی در جهان از مهم ترین و اصلی ترین روش ها در زمینه حمل و نقل هر نوع کالایی به حساب آید.

مزیت های حمل و نقل بین المللی زمینی

حمل و نقل بین المللی زمینی همچنان توانسته است جزء محبوب ترین و پر استفاده ترین روش ها جهت انتقال محصولات از کشوری به کشور دیگر باشد. با وجود تمام تحریم های اعمال شده، مکانیزم حمل و نقل زمینی همچنان فعال بوده است و می توان گفت مزیت اصلی آن در کاهش هزینه ها در مقایسه با سایر روش های حمل و نقل است . همچنین مدت زمان کم تر جهت تحویل کالا به نسبت حمل و نقل دریایی نیز از دیگر مزیت های این روش است.

بیشترین کاربرد حمل و نقل بین المللی زمینی برای چه افرادی و چه کالاهایی است؟

به طور معمول می توان گفت بیشترین کاربرد حمل و نقل بین المللی زمینی برای افرادی است که دارای کالاهایی با حجم و وزن بالا هستند که انتقال آن ها با هواپیما از لحاظ هزینه به صرفه نیست. همینطور زمان کافی جهت حمل و نقل از طریق دریا را ندارند. بیشترین میزان این روش حمل و نقل توسط شرکت های پتروشیمی، عمرانی و ... صورت می گیرد.

کالاهایی که اکثرا از راه حمل و نقل بین المللی زمینی جابه جا می شوند عبارتند از:

تجهیزات اندازه گیری دقیق همچون لول گیج، فلومتر و ماشین های تنظیم دبی سیالات دستگاه های آنالیز هوا و سیستم های تنظیم فشار و هوا تجهیزات صنعتی چون شیرآلات بال ولو، گیت ولو، گلوب و ... سیستم های پمپ وکیوم دستگاه های متراکم سازی گاز و هوا، سیستم های سیلندر پیستونی کمپرسور های فشار قطعه های لازم برای توربین های بخار، دستگاه های پزشکی و آزمایشگاهی وسایل صنعتی برای آشپزخانه های بزرگ وسایل پزشکی همچون مواد مورد نیاز در ارتوپد و دندان پزشکی دستگاه های لازم برای بیمارستان ها

حمل هوایی بار

 شرکت های بزرگ و تجار با توجه به نیازشان در صنعت صادرات و واردات به دنبال یک ویژگی خاص در حمل هوایی بار هستند. در ادامه بیشتر با آن آشنا خواهیم شد، اما پیش از هر چیز می بایست تعریف کوتاهی از حمل هوایی بار داشته باشیم. می توان گفت حمل هوایی بار به معنی جابه جا کردن کالایی از کشوری به کشور دیگر است، که به طور معمول به دو صورت عادی و دربست انجام می شود.

 

تاریخچه حمل هوایی بار

اولین حمل هوایی بار مربوط به سال 1911 بوده است که با استفاده از آن بسته های پستی جابه جا شدند.

مزیت های حمل هوایی بار

از مهم ترین مزیت های حمل هوایی بار می توان به زمان کوتاه و تحویل سریع بار اشاره کرد که در بیشتر موارد از مهم ترین و اصلی ترین دلایل انتخاب این روش برای حمل و نقل کالاها است. دومین مزیت حمل هوایی بار امنیت بار است که زیر نظر کنترل فرودگاه به صورت رسمی انجام می شود. سرعت حمل و نقل هوایی بار در فاصله مکانی 800 کیلومتری در یک ساعت انجام می گردد. یعنی سریع ترین و کم ترین زمان ممکن در تحویل بار.

مشتریان حمل هوایی بار

بیشترین مشتریان حمل هوایی بار افراد یا شرکت هایی هستند که محصولاتی با وزن و حجم کم و ارزش بالایی دارند و نیاز است که این محصولات در کم ترین زمان و امن ترین راه به دست وارد کننده برسند. برای مثال:

تجار و شرکت های وارد کننده موبایل شرکت های وارد کننده لب تاپ و قطعات سیستمی شرکت های وارد کننده فلش ها، هارد ها و سایر وسایل مرتبط شرکت های وارد کننده دارو و وسایل بهداشتی و دارویی شرکت های وارد کننده تجهیزات الکترونیکی شرکت های وارد کننده قطعات ماشین های شیک شرکت های وارد کننده وسایل و قطعات پتروشیمی

حمل و نقل دریایی

 حمل و نقل دریایی یکی از شاخه های اصلی در صنعت تجارت به شمار می رود. این روش توانسته است با ارائه خدمات مناسب و کاربردی در این زمینه تأثیر بسزایی در حمل و نقل بین المللی داشته باشد. می توان گفت این نوع از حمل و نقل به علت تاثیر فراوانی که در کاهش قیمت ها دارد موجب شده است که یک محیط رقابتی در این عرصه به وجود آید و جایگاهی ویژه بین شرکت های صنعتی و وارد کننده های مواد اولیه پیدا کند.

کشتی های مورد استفاده در حمل و نقل دریایی از چه راه هایی عبور می کنند؟

1 . کشتی های لاینر: این گروه از کشتی های حمل بار با توجه به برنامه ریزی های از پیش مشخص شده و از خطوط دریایی منظم و قانونی عبور می کند.

2 . کشتی های ترامپ: این گروه از کشتی ها بدون برنامه ریزی قبلی و به صورت نامنظم از دریا عبور می کنند. در واقع می توان گفت خطوط ویژه ای برای آن ها در نظر گرفته نشده است.

مزیت های حمل و نقل دریایی

به صرفه بودن این روش از لحاظ هزینه در مقایسه با دیگر روش های حمل و نقل حمل و نقل بارهای سنگین و حجیم، به گونه ای که در هر بار 200 الی 500 هزار تن بار به سادگی حمل و نقل می شود. ثابت بودن هزینه های حمل و نقل دریایی به نسبت دیگر روش ها. پرداخت هزینه ها در برابر مدارک معتبر.

 

برگرفته شده از وب سایت شرکت لتکا آبی کیش به آدرس اینترنتی https://www.bluelotka.com/

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: حمل هوایی بار صراط شرکت های وارد کننده حمل و نقل دریایی حمل و نقل زمینی حمل هوایی بار حمل و نقل مزیت های حمل توان گفت کشتی ها روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۸۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود مارگارین به تولید محصولات پرتقاضا و پرمصرف

مدیر عامل شرکت مارگارین گفت: با جذب سرمایه و از طریق برنامه ریزی های استراتژیک و مدون، اهداف بلند مدت شرکت را محقق خواهیم کرد. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، خشایار قاجار مدیر عامل شرکت مارگارین در گفتگویی اختصاصی با اشاره به عملکرد این شرکت در سال مالی 1402 گفت: میزان تولید در سال 1402 نسبت به سال مالی قبل 37 درصد افزایش داشته است. همچنین تنوع در تولید ماهیانه محصولات از 19 مورد به 32 مورد رسیده که نشان از رشد 68 درصدی دارد.

وی با بیان اینکه مشتریان حوزه صنف و صنعت این شرکت 178 درصد بیشتر شده است افزود: در میزان تحقق اهداف بودجه برای تولید محصولات در سال 1402 حدود 143 درصد افزایش تولید داشته ایم.

قاجار در مورد برنامه های محقق شده این شرکت در سال 1402 گفت: راه اندازی فروش هیبریدی، تولید روغن خانوار با برند خروس، به روز رسانی بسته بندی ها، حضور در نمایشگاه شیرینی و شکلات، فعالیت مجدد نماد بورسی، انجام طرح طبقه بندی مشاغل، برگزاری مجامع سال مالی 1400 و 1401، وصول بخشی از مطالبات ، رفع بخشی ازتعهدات ارزی از مهمترین اقدامات انجام شده در سال مالی 1402 بوده است.

مدیرعامل مارگارین در ادامه به چشم انداز این شرکت اشاره کرد و گفت: با توجه به موقعیت مکانی مناسب و نزدیکی به بازار پایتخت از یک سو و از سوی دیگر به دلیل بهره مندی از زیر ساخت های مناسب انرژی، آب، تجهیزات و فضای قابل توسعه برای ایجاد سوله های جدید چشم انداز مارگاین تبدیل شدن به مجتمع صنایع غذایی در کشور خواهد بود.

وی با بیان اینکه با جذب سرمایه و از طریق برنامه ریزی های استراتژیک و مدون، اهداف بلند مدت شرکت را محقق خواهیم کرد؛ تصریح کرد: مارگارین عمده فعالیت های خود در برنامه چشم انداز شرکت را در سه گروه اصلی طبقه بندی و دنبال خواهد کرد.

قاجار گروه اول را استفاده بهینه از ظرفیت های موجود شرکت  ارزیابی کرد و گفت: یکی از فعالیت های  این گروه ورود به عرصه تولید محصولات و مواد اولیه روغنی مورد نیاز در صنایع مختلف از جمله صنعت دارویی کشور است که هم اکنون در مرحله برنامه ریزی و آماده سازی زیر ساخت های پیش از بهره برداری قرار داریم.

وی ادامه داد: قصد داریم با استقرار پلنت فرکشنیشن امکان تولید محصولات تخصصی تر هم چون شورتنینگ های خاص کرم ویفر، شورتنینگ های مخصوص شکلات صبحانه، روغن خامه قنادی، جایگزین های چربی های مغزی و روکش شکلات و بستنی را در مجموعه فراهم کنیم.

مدیرعامل مارگارین توجه به محصولات پرتقاضا و پرمصرف را گروه دوم فعالیتی این شرکت در برنامه چشم انداز ارزیابی کرد و گفت: فعالیت های این گروه در راستای ایجاد و توسعه مجتمع غذایی مارگارین خواهد بود.

وی ادامه داد: تولید انواع کره، سس مایونز و کچاپ، انواع محصولات غلات و فیبردار مانند ماکارونی، نودل، تولید انواع نوشیدنی شامل آب آشامیدنی آب میوه کنستانتره، تولید انواع نان صنعتی و حجیم شده، تولید انواع پنیر پیتزا و فراورده گوشتی و بسته بندی انواع ترشیجات، قند و شکر از جمله برنامه های شرکت برای توسعه مجتمع غذایی مارگارین است.

قاجار تولید محصولات جانبی بر پایه روغن را گروه سوم فعالیتی این شرکت در برنامه چشم انداز دانست و گفت: تولید محصولات آرایشی و بهداشتی، لاستیک و پلاستیک، رنگ و رزین و محصولات ویژه خوراک دام و طیور را جزو بازار های هدف خود قرار داده ایم.

 

دیگر خبرها

  • از سرگیری پروازهای ترکیش ایرلاین به افغانستان
  • محکومیت قاچاقچیان کالا در اردبیل
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان 
  • ورود مارگارین به تولید محصولات پرتقاضا و پرمصرف
  • صادرات ۱۴۷ هزار تن انواع کالا از گمرکات مازندران
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا
  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • کشف ۱۰ تن انواع خوراک آبزیان خارجى قاچاق در مراغه