Web Analytics Made Easy - Statcounter

دفتر حفاظت منافع ایران در مصر، در بیانیه‌ای با اشاره به ترور «محسن فخری زاده» دانشمند برجسته کشورمان، تاکید کرد: بانیان این اقدام تروریستی، نه فقط یک شخصیت برجسته علمی و یک مقام رسمی ایرانی، بلکه صلح و ثبات و امنیت منطقه را هدف قرار داده و بدنبال افزایش سطح تنش در منطقه هستند. 

به گزارش ایسنا، متن بیانیه مطبوعاتی دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران در  مصر در خصوص ترور دانشمند برجسته کشورمان به شرح زیر است: 

مهندس محسن فخری زاده رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران در روز جمعه 7/9/99 در یک عملیات تروریستی در یکی از مناطق پیرامونی شهر تهران مورد سوء قصد قرار گرفت و به شهادت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محسن فخری زاده چهره برجسته علمی و پژوهشی و دانشمندی برجسته در علوم و صنایع نوین بود. بطور نمونه او از موثرترین شخصیت های علمی ایران در تولید کیت های تشخیصی کرونا و نیز مطالعات جاری برای تولید واکسن کرونا بود.

تاکنون هیچ طرفی مسئولیت این جنایت را بعهده نگرفت. اما رژیم اسرائیل از سال های گذشته محسن فخری زاده را در صدر اهداف تروریستی خود داشت و مقامات این رژیم در عالی ترین سطح از وی بعنوان هدف ترور نام برده بودند. همانگونه که وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تصریح کرده اند، نشانه‌های جدی از نقش رژیم اسرائیل در ترور محسن فخری زاده وجود دارد.

این اولین بار نیست که دانشمندان برجسته ایران هدف اینگونه اقدامات تروریستی قرار گرفته اند. عملیات هائی که به رغم سیاست انکار و ابهام، از مبدأ مشخصی مدیریت و اجراء شده اند. تحقیقات تکمیلی در این رابطه تا زمان مشخص شدن کامل حقائق ادامه خواهد یافت.

بسیار واضح است که بانیان این اقدام تروریستی، نه فقط یک شخصیت برجسته علمی و یک مقام رسمی ایرانی، بلکه صلح و ثبات و امنیت منطقه را هدف قرار داده و بدنبال افزایش سطح تنش در منطقه هستند. مشخص است که کدام طرف ها منافع خود را در بی ثباتی در منطقه جستجو می‌کنند. این عملیات تروریستی بخوبی نشان می دهد که دشمنان دیپلماسی در روزهای پراضطرابی بسر می‌برند و قصد دارند با به اغتشاش کشاندن منطقه، صلح و امنیت منطقه را به مخاطره بیندازند. اقدام یادشده فراتر از نقش یک گروه تروریستی است و مصداق بارزی از تروریسم سازمان یافته و دولتی به شمار می رود. تأکید می نماید که همه اعضای جامعه بین المللی نسبت به صلح و امنیت جهانی مسئولیت دارند. فلذا انتظار می رود که همه کشورها، این جنایت را که مصداق بارزی از تروریسم سازمان یافته است، صراحتا محکوم کنند. خصوصا انتظار می رود که اتحادیه اروپا و پایتخت های اروپائی، ضمن نشان دادن پایبندی عملی به شعارهای حقوق بشری خود، محافظه کاری و بکارگیری استانداردهای دوگانه را کنار گذاشته و این عمل تروریستی را صراحتا محکوم کنند.

بدیهی است که مسئولیت حقوقی و نیز پیامدهای این اقدام جنایت آمیز متوجه بانی و یا بانیان آن است و جمهوری اسلامی ضمن هوشیاری نسبت به توطئه‌های دشمنان صلح و امنیت منطقه و جهان، حق خود را برای پاسخ مقتضی، محکم و بازدارنده به این جنایت و تنبیه عاملین و آمرین آن محفوظ می داند.

در پایان تأکید می نماید که تلاش های دانشمندان ایرانی در مسیر رشد و توسعه علمی و صنعتی کشور متوقف نخواهد شد، بلکه این جنایت عزم و اراده و وحدت ملی ملت ایران را برای دستیابی به حقوق شناخته شده خود در عرصه بین المللی تقویت خواهد کرد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهید محسن فخری زاده دفتر حافظ منافع ایران در قاهره محسن فخری زاده جمهوری اسلامی امنیت منطقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۹۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان غربی پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق معتمدیان عصر شنبه در دیدار با سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نخجوان با اشاره به اینکه توسعه دیپلماسی منطقه‌ای از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم است، گفت: آذربایجان‌غربی یکی از استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای در کشور است.

وی با اشاره به اینکه دیپلماسی فعال منطقه‌ای و ارتباط با همسایگان از جمله اولویت‌ها و برنامه‌های مهم دولت سیزدهم است، افزود: آذربایجان غربی به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و همسایگی با چند کشور، در حوزه دیپلماسی فعال منطقه‌ای از استان‌های پیشرو بوده و در دولت سیزدهم توانسته ارتباطات خوبی با کشورهای همسایه در حوزه‌های مختلف به ویژه در حوزه اقتصادی ایجاد کند.

معتمدیان همچنین با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مهم آذربایجان غربی در حوزه دیپلماسی منطقه‌ای، خاطرنشان کرد: همسایگی با سه کشور، قرار گرفتن در مسیر کریدورهای اصلی از جمله شرق و غرب و غرب، جاده ابریشم، وجود مرز رسمی فعال با ترکیه و دسترسی به اروپا از طریق این کشور و زیرساخت‌های حمل و نقل از جمله سه فرودگاه و خطوط ریلی، موجب شده آذربایجان‌غربی نقش فعالی در دیپلماسی منطقه ایفا کند.

استاندار آذربایجان‌غربی به ظرفیت‌های بازگشایی مرز تمرچین برای اعزام زائرین اربعین حسینی و استقبال زائران خارجی از این امر نیز اشاره کرده و افزود: در سال گذشته ۱۰ هزار زائر خارجی از مرز تمرچین به کربلای معلی اعزام شدند که ۲ هزار نفر از این زائران، اهل کشور آذربایجان بودند و امسال نیز آذربایجان‌غربی آماده میزبانی از زائران خارجی است.

معتمدیان در پایان با اشاره به مشترکات فرهنگی تاریخی و مذهبی آذربایجان غربی با نخجوان، اضافه کرد: آماده افزایش روابط و گسترش تعاملات با نخجوان در راستای سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران هستیم.

کد خبر 6090414

دیگر خبرها

  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • آذربایجان غربی پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • هلاکت ۷۰ عضو گروه تروریستی «الشباب» در سومالی
  • آمریکا گروهک‌های تکفیری منطقه را احیا می‌کند
  • کنکور در کمال امنیت و صحت برگزار شد/ تکرار در یک منطقه سیل زده
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • کنکور امسال در کمال صحت و امنیت برگزار شد، اما... |‌ کنکور در این منطقه سیل‌زده تکرار می‌شود؟
  • پشت پرده حملات تروریستی در ایران و روسیه