Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-26@16:40:51 GMT

۷ راهکار برای تقویت روحیه در کمتر از ۵ دقیقه

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۵۲۱۳۰

فرارو- بعضی روز‌ها در زندگی هست که شاد بودن، کار بسیار سخت و مشکلی می‌باشد. شاید این روز یک روز پر استرس کاری، درگیری با اطرافیان یا موقعیت‌های دیگر باشد که فرد را دچار تنش کرده و عصبی است. این روز‌ها که متاسفانه به دلیل اخبار ناراحت کننده‌ای که از بیماری کووید ۱۹ به گوشمان می‌خورد، قطعا بر روحیه تک تک انسان‌ها اثر گذاشته و حتی می‌تواند منجر به افسردگی شود، اما همیشه روش‌های نوینی وجود خواهد داشت که می‌توان با انجام آن‌ها روحیه خود را بهبود بخشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش فرارو؛ اگر هر کدام از ما گاهی اوقات بدخلق می‌شویم، کاملا طبیعی است و تعجب برانگیز نیست. این احساس بد می‌تواند ناشی از اتفاقات گوناکونی باشد که قطعا همه ما در طول زندگی بار‌ها با آن مواجه شده‌ایم، اما چیزی که حائز اهمیت است، نحوه برخورد با آن اتفاق ناگوار است. یک مطالعه نشان داد که فقط بخشی از احساس خوشبختی و شادمانی درونی ما، وابسته به ژنتیک و محیط اطراف ما می‌باشد، در حالی که ۴۰ درصد حال خوب ما بستگی به افکار و ذهنیت ما دارد.
این بدان معنی است که با انجام اقداماتی می‌توانیم به سرعت از ایجاد احساس بد جلوگیری کنیم. در ادامه ۷ روش برای بهبود خلق و خوی در کمتر از ۵ دقیقه آورده شده است. ۱. به موسیقی خوب گوش دهید بر اساس تحقیقی در سال ۲۰۱۳، گوش دادن به موسیقی خوب تا حد زیادی منجر به تقویت روحیه شما می‌شود. در بین انواع موسیقی، موسیقی کلاسیک بهترین نوع آن است که باعث تقویت سلامت فکر و ذهن می‌شود. همچین با کاهش استرس، حس و حال روانی شما را نیز بهبود خواهد بخشید.   ۲. بخندید! مطالعه‌ای توسط دانشگاه استنفورد انجام شد، نشان داد که خنده باعث افزایش تولید دوپامین در مغز ما می‌شود، این ماده شیمیایی باعث تقویت خلق و خو می‌شود. همچنین خنده، میزان اکسیژن بدن ما را بالا می‌برد و در نتیجه استرس نیز کاهش می‌یابد. پس در شرایطی که متوجه شدید حال روحیتان مساعد نیست، سعی کنید بخندید.

بیشتر بخوانید چگونه شاد باشیم؟ ۳. پیاده‌روی کنید مطالعات حاکی از آن است که افرادی که بیشتر در معرض نور خورشید قرار می‌گیرند، از اختلالات خواب رنج نمی‌برند و کمتر از سایرین هم دچار افسردگی می‌شوند. همچنین انجام فعالیت‌های ورزشی مانند پیاده‌روی نقش به سزایی در عوض کردن حال بد شما دارد.   ۴. منظم باشید افراد حساس به نظم و قاعده از شلوغی و به هم ریختگی کلافه می‌شوند. سعی کنید تا جایی که می‌توانید نظم را در اتاق، خانه و هر جایی که متعلق به شماست و شما آن قسمت شلوغ را در طول روز می‌بینید، رعایت کنید تا به وضوح تغییرات حالتان را مشاهده کنید.

۵. خانواده و دوستانتان را در آغوش بگیرید.

طبق مقاله‌ای، وقتی گیرنده‌های فشار در پوست تحریک می‌شوند، تولید هورمون‌های استرس کاهش می‌یابد و همچین سبب افزایش اکسی‌توسین می‌شود، که در نتیجه باعث تقویت روحیه می‌شود. همچنین ماساژ دادن پیشانی، دست‌ها و گردن، احساس آرامش را به دنبال خواهد داشت و باعث کاهش ضربان قلب و پایین آمدن سطح هورمون استرس یعنی کورتیزول می‌شود.


۶. به لحظه‌های مثبت زندگیتان فکر کنید

این لحظه‌های مثبت می‌تواند چیز‌هایی باشد که شما آن‌ها را کاملا نادیده گرفته‌اید، به عنوان مثال اگر امروز صبح طعم چایی یا قهوه برای شما لذت‌بخش بود یا حتی اگر به کودکی در خیابان که نمی‌شناختید، لبخند زدید، شکرگزاری کنید؛ بنابراین زمانی که احساس کلافگی کردید، لحظات مثبتی که در طول روز تجربه کردید را به خاطر آورید تا حالتان عوض شود.


۷. احساسات درونیتان را تخلیه کنید

ما انسان‌ها گاهی شرایط نامطلوبی را در زندگی تجربه می‌کنیم. از آنجایی که انسان، موجود حساسی آفریده شده است، در موقعیت‌های خاص زندگی غرق در احساس می‌شود، پس چه بهتر است که به جای سرکوب این احساسات منفی، آن‌ها را به راحتی تخلیه کنیم. نگه داشتن این حالات و خالی نکردن خود، فقط به روح آدم آسیب می‌زند.

هیچ دلیلی وجود ندارد که یک لحظه حال بد، انرژی کل روز شما را نابود کند و انگیزه‌ای برای ادامه روز برای شما باقی نگذارد. در حالی که با انجام این اقدامات ساده می‌توان به احساسات منفی خود رسیدگی کنید و روحیه‌تان را بهبود بخشید. در صورتی که متوجه شدید که حال بد شما تقریبا مداوم است و نمی‌توانید آن را تغییر دهید، با یک روانشناس مشورت کنید تا راهکار بهتری در اختیارتان قرار دهد.

 

منبع: فرارو

کلیدواژه: دستور پخت راه های تقویت روحیه راهکار تقویت روحیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۲۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۲۰ دقیقه بازی تتریس می تواند از ابتلا به اختلال اضطراب پس از حادثه جلوگیری کند

یک مطالعه نشان داده که انجام بازی تتریس پس از تجربه یک رویداد آسیب‌زا و تروماتیک می تواند به کاهش خطر ابتلا به اختلال اضطراب پس از حادثه یا PTSD کمک کند.

به گزارش روزیاتو، این بازی ویدیویی محبوب به کاهش احتمال بروز فلاش‌بک و یادآوری های ناشی از اختلال اضطراب پس از حادثه بعد از تجربه یک رویداد آسیب‌زا کمک می کند.

به گفته محققان، این بازی ممکن است به جلوگیری از یادآوری خاطراتی از مناظر و صداهایی که فرد در آن زمان شاهد آن ها بوده، کمک کند.

تحقیقات دیگری نشان داده که انجام این بازی تنها به مدت ۲۰ دقیقه می‌تواند منجر به ایجاد تغییرات در مادرانی شود که تا هفت سال مشکلات مربوط به زایمان داشته‌اند.

دکتر کاترین دیپروز از دانشگاه آکسفورد که روی اولین پژوهش کار می کرد، گفته است:

ما می دانیم که یک دوره حداکثر شش ساعته وجود دارد که در آن می توان انواع خاصی از خاطرات که در ذهن انسان ثبت می شوند را تحت تاثیر قرار داد.

ما نشان داده‌ایم که انجام بازی «تتریس» توسط داوطلبان سالم در این پنجره زمانی می‌تواند خاطرات فلاش‌بک را بدون از بین بردن توانایی درک رویداد کاهش دهد.

PTSD یک اختلال اضطرابی است که بر اثر تجربه رویدادهای بسیار استرس‌زا، ترسناک یا ناراحت‌کننده ایجاد شده و می تواند منجر به کابوس، یادآوری مکرر خاطرات حادثه و احساس انزوا شود.

علل بروز PTSD می تواند از تصادفات جاده ای جدی گرفته تا حملات خشونت‌آمیز، مشکلات سلامتی یا مسائل مربوط به زایمان متغیر باشد.

راهکارهای درمانی اختلال اضطراب پس از حادثه شامل درمان‌های گفتاری، مانند درمان شناختی رفتاری و مصرف داروهای ضد افسردگی مانند پاروکستین یا سرترالین هستند.

اولین مطالعه که در مجله PLOS One منتشر شده، به بررسی این موضوع پرداخته که بازی تتریس (یکی از محبوب ترین بازی‌های ویدیویی در تمام دوران) چه تاثیری بر احتمال ابتلا به این اختلال دارد.

محققان فیلمی را به ۴۰ داوطلب سالم نشان دادند که شامل تصاویر آسیب‌زا و ناراحت‌کننده از جمله تبلیغاتی بود که خطرات رانندگی در حالت مستی را برجسته می کرد.

پس از ۳۰ دقیقه انتظار، ۲۰ نفر از داوطلبان به مدت ۱۰ دقیقه تتریس بازی کردند؛ در حالی که نیم دیگری از شرکت‌کنندگان هیچ کاری انجام ندادند.

آنهایی که این بازی را انجام داده بودند، در هفته بعد به طور قابل توجهی فلاش‌بک‌های کمتری به فیلم را تجربه کردند.

دکتر امیلی هولمز از دانشگاه آکسفورد گفته است:

ما می‌خواستیم راهی برای کاهش فلاش‌بک‌ها و یادآوری خاطرات منفی ناشی از تروما پیدا کنیم.

تتریس ممکن است با رقابت بر سر منابع مغز برای اطلاعات حسی اثربخش باشد.

ما معتقدیم که این بازی به ‌طور خاص با روشی که خاطرات حسی در دوره پس از تروما ایجاد می‌شوند تداخل دارد و به همین خاطر تعداد فلاش‌بک‌هایی که پس از آن تجربه می‌شوند را کاهش می‌دهد.

مطالعه دوم که در مجله اختلالات عاطفی منتشر شده، به این موضوع پرداخته که چگونه می‌توان از این بازی برای درمان مادران سال‌ها پس از زایمان تروماتیک و آسیب‌زا استفاده کرد.

محققان علائم PTSD را در ۱۸ زن مبتلا به این بیماری بین ۷ ماه تا ۶.۹ سال پس از تولد ردیابی کردند.

به این زنان «نشانه های یادآوری» مانند بازگشت به بخش زایمان داده شده و از آنها خواسته شد ۱۵ روز بعد تتریس بازی کنند.

محققان علائم PTSD آنها را در تمام طول مدت اندازه‌گیری کردند و دریافتند که پس از درخواست از آنها برای انجام بازی، این علائم حدوداً نصف شده‌اند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • انجام ۲۰ دقیقه بازی تتریس می تواند از ابتلا به اختلال اضطراب پس از حادثه جلوگیری کند
  • تجلیل و تکریم خانواده شهدا باید به عنوان یک فرهنگ در جامعه نهادینه شود
  • مالک جدید استقلال: به کمتر از قهرمانی آسیا رضایت نمی دهیم
  • زیرساخت‌های فرهنگی در مناطق ساحلی استان بوشهر تقویت شود
  • رسانه‌های استان سمنان روحیه بسیجی را در جامعه گسترش دهند
  • هنر می‌تواند تقویت کننده روحیه جوانی جمعیت باشد
  • تثبیت صدرنشینی آرسنال با تحقیر چلسی
  • آرسنال چلسی را تحقیر کرد و در هم کوفت
  • آرسنال با تحقیر چلسی صدرنشینی‌اش را تثبیت کرد
  • ۴ تکنیک برای اینکه دیگران را راحت‌تر ببخشید