Web Analytics Made Easy - Statcounter

امین بوداغی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص تمریناتش، عنوان کرد: اردو در انزلی شروع شده است. من یکسری مشکلات داشتم و برخی کارها برای مجوز باشگاه بود که با هماهنگی مربی و فدراسیون کتبی نامه نوشتیم که جای دیگر تمرین کنم.

وی افزود: آنها قبول کردند که من در آزادی تمرین کنم. به آنها گفتم که نگران تمرین من نباشند چون در آزادی هم بهمن نصیری هست و هم نازنین ملایی، ۲ روئینگ سوار که سرعت آنها به گونه‌ای است که می‌توان به عنوان حریف تمرینی سرسخت روی آنها حساب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



* فرقی ندارد اردو کجا باشد چون هدف من مشخص است

ملی‌پوش کایاک ایران گفت: فرقی به حال من ندارد اردو در انزلی باشد، تهران، قشم و یا هر شهر دیگری. من هدفی دارم که برای آن تمریناتم را انجام می‌دهم.

وی در پاسخ به این سوال که با وضعیت کرونا از شرایط تمرینی رقبا خبر دارید یا خیر، یادآور شد: همه کشورها از این موضوع استفاده کرده‌اند. ما فضاهایی داشتیم که می‌توانستیم آن را قرنطینه و شرایط را برای کسب نتیجه در سال جدید میلادی فراهم کنیم. مسابقه انتخابی المپیک را داریم که با وجود کرونا هم برگزار می‌شود. هر کسی از این فرصت استفاده کرده باشد می‌تواند بهترین نتیجه را بگیرد.

* نمی‌توان کرونا را بهانه کرد

بوداغی خاطرنشان کرد: فکر نمی‌کنم بتوان بهانه کرونا را آورد چرا که تمام دنیا درگیر کروناست. هر کسی زرنگتر بوده توانسته بهترین بهره را ببرد. در اروپا شرایط بدتر از ایران بوده اما در آنتالیا کشورهای چک، آلمان، فرانسه، ازبکستان، صربستان و ... جمع شده و تمرین می‌کنند اما به دلیل مسائل ارزی و دلاری شرایط تمرین در خارج از کشور نداریم. ما می‌توانستیم از این فرصت بهترین استفاده را ببریم.

* پولی که از فدراسیون می‌گیریم حقوق نیست

ملی‌پوش قایقرانی ایران در پاسخ به سوالی دیگر مبنی براینکه با بحران کرونا ورزشکاران شرایط مالی خوبی ندارند، تصریح کرد: اساساً این پولی که ما از فدراسیون می‌گیریم را نمی‌توان حقوق نامید چون حقوق تعریفی دارد و باید در چارچوب پرداخت شود. ما به این پول کمک هزینه اردو می‌گوییم. از مردادماه که شرایط از نظر مالی وخیم شده بود، رئیس فدراسیون کمک هزینه داد. اگرچه مبلغ زیاد نیست اما از هیچی بهتر است.

بوداغی همچنین درباره پیشنهاد حذف ۲ ماده کانو اسپرینت از المپیک ۲۰۲۴ پاریس، یادآور شد: المپیک به سمتی می‌رود که چارچوب تبلیغاتی آنها بچرخد. رشته‌هایی که پرمدال و پر تماشاگر هستند به سمت هیجانی شدن می‌روند. مثلا یک بلیت برای مسابقه قایقرانی ممکن است ۲۰ دلار باشد اما برای دوی سرعت هزار دلار.

* با این شرایط کانوئینگ از المپیک حذف می‌شود
وی افزود: این جذابیت را باید فدراسیون جهانی برقرار کند. چون افراد مسن در فدراسیون جهانی تصمیم گیرنده هستند کم کم کانوئینگ از المپیک کنار گذاشته می‌شود.

ملی‌پوش کایاک کشورمان با اشاره به کاهش تعداد ماده‌ها در چند دوره اخیر المپیک، گفت: قبلا ۱۴ ماده در کانو اسپرینت بود که در این دوره به ۱۲ ماده رسیده و در ادامه ۱۰ ماده کاهش می‌یابد. قرار است رشته جدید اسلالوم ایکستریم اضافه شود اما این رشته رزومه خاصی ندارد و مسابقات رسمی نداشته است.

* از تاریخ صدر اسلام استقامتی‌زن بوده‌ایم


وی ادامه داد: باید شیوه مسابقات را تغییر داد. باید جذابیت بالا برود و مسابقات را به صورت ماراتن برگزار کرد تا بقای آن حفظ شود. اگر ۲ ماده حذف شود ۱۰۰ درصد به ضرر ایران خواهد بود. چون ما از تاریخ صدر اسلام استقامتی‌زن بوده‌ایم. هیچ مربی سرعتی به ایران نیامده که ما علم آن را یاد بگیریم.

* باید مربیان ایرانی در خارج از کشور دوره ببینند

بوداغی همچنین با اشاره به آموزش مربیان ایرانی در خارج از کشور، خاطرنشان کرد: شرایط به گونه‌ای است که باید سالیانه ۵ مربی را به خارج از کشور بفرستند تا بتوانند به ورزشکاران داخلی آموزش دهند. چطور در دوومیدانی و وزنه‌برداری مربی و ورزشکار برای آموزش به خارج از کشور می‌فرستند؟ علم ما در همین حد است و مثل کشتی و رشته‌های دیگر نیست که هم مربی صادر کنند و هم قهرمان المپیک پرورش دهند.

وی افزود: قایقرانی رشته‌ای است که از غرب آمده و از دهه ۷۰ کم کم حرفه‌ای شده است. یکی دو مربی خارجی هم آمدند که کمی رشد کرده است. اگر دیدگاه این است که ورزشکار قهرمان آسیا، جهان و المپیک شود باید یک مربی در سطح بالا بیاورند. می‌توانند چند مربی را به کشورهایی که سطح بالایی در قایقرانی دارند بفرستند تا دوره بگذرانند. دوره مربیگری ۲۰ -۳۰ ساعت نیست باید چند ماه آموزش ببینند. این دیدگاه نباشد هیچ رشته‌ای پیشرفت نمی‌کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: امین بوداغی قایقرانی المپیک کایاک خارج از کشور ملی پوش ۲ ماده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۲۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزشکاران معترض دوومیدانی بالغ‌ هستند/المپیک جای نخبگان است

مسابقات دوومیدانی قهرمانی جوانان آسیا از پنجم اردیبهشت به میزبانی امارات برگزار شد و تیم ملی ایران که با ۹ نماینده در این رویداد آسیایی حاضر بود در نهایت با کسب دو مدال طلا و نقره به کار خود پایان داد.

در جریان این مسابقات نازنین فاطمه عیدیان در دوی ۴۰۰ متر مانع با ثبت حد نصاب ۵۸.۸۶ ثانیه برای اولین بار موفق به کسب مدال طلا شد. این نخستین باری بود که در رده سنی جوانان آنهم در بخش زنان ایران صاحب مدال طلا می‌شد.

مهدی هفت‌چشمه دیگر دونده ایران نیز در ماده پرتاب چکش با ثبت حد نصاب ۶۶.۶۴ متر نشان نقره این مسابقات را به دست آورد تا دومین مدال آور تیم ایران در مسابقات قهرمانی آسیا باشد.

لیلا ابراهیمی، قهرمان پیشین دوومیدانی و اولین مدال‌آور دوومیدانی زنان ایران بعد از انقلاب در مورد عملکرد تیم ملی جوانان در این دوره از رقابتها اظهار داشت: مسابقات با توجه به کیفیتی که داشت برای ما حائز اهمیت بود و خوشبختانه ملی پوشان جوان ما هم عملکرد مناسبی داشتند هر چند که من معتقد هستم در این رده سنی بیشتر بچه‌ها را باید با هدف کسب تجربه اعزام کنیم ولی جای خوشحالی دارد که آنها موفق شدند از این فرصتی که در اختیارشان قرار داده شده بود استفاده کنند و صاحب مدال شوند.

وی افزود: نازنین فاطمه عیدیان عملکرد بسیار خوبی داشت و موفق شد رکورد ایران را در 400 متر با مانع جابجا کند. همه از او انتظار مدال داشتند ولی کمتر کسی فکر می‌کرد او بتواند مدال طلا بگیرد. عیدیان دونده بسیار خوبی است و با انگیزه کار می‌کند. کسب این مدال باعث می‌شود نگاه ما به رده‌های پایین‌تر تغییر کند و حتی ورزشکاران در سن پایین هم انگیزه پیدا می‌کنند چون به این خودباوری می‌رسند که در صورت تلاش می‌توانند نتیجه زحماتشان را در رویدادهای بین المللی ببینند.

قهرمان پیشین دوومیدانی در پاسخ به این پرسش که فکر می‌کنید عیدیان در صورت اعزام به مسابقات قهرمانی جهان بتواند آنجا هم نتیجه خوبی کسب کند؟ گفت: به این سادگی نمی‌توان در این مورد صحبت کرد. اصولا اینگونه است که قبل از اعزام و به دست آمدن ورودی این رقابتها از ورزشکاران اعزامی تست گرفته می شود و یا به شکلی انتخابی برای آنها برگزار می شود تا آخرین رکوردی که می‌توانند بزنند را ارزیابی کرد. شاید عیدیان الان در اوج آمادگی باشد و بتوان گفت او می‌تواند در سطح جهانی هم خوب ظاهر شود اما مهم است که یک ورزشکار در آستانه اعزام به یک رویداد مهم آمادگی لازم را داشته باشد. علاوه بر این در دوومیدانی هیچ چیز قابل پیش بینی نیست. ورزشکاران اگر انگیزه داشته باشند و شرایط خوبی برایشان فراهم باشد می‌توانند مدال‌های خوش رنگی را در مسابقات متعدد به دست بیاورند.

ابراهیمی در ادامه با اشاره به وضعیت فرزانه فصیحی و حمیده اسماعیل نژاد برای حضور در بازی‌های المپیک پاریس عنوان کرد: فرزانه در چند رویداد اخیری که برگزار شده نشان داده که شرایط ایده آلی دارد و نتایج خوبی را هم کسب کرده است. حمیده هم ورزشکار پرتلاشی است و امیدوارم این روند را ادامه دهد تا بتوانیم با دو نماینده زن در پاریس حضور پیدا کنیم.

وی در واکنش به اینکه آیا فصیحی می‌تواند طلسم مدال نگرفتن دوومیدانی ایران در المپیک را بعد از سال‌ها بشکند؛ گفت: المپیک جای نخبگان ورزشی است و مدال گرفتن در آن کار آسانی نیست. برای رسیدن به مدال المپیک فدراسیون حداقل باید 10 سال روی ورزشکار برنامه ریزی کند آن ورزشکار هم باید بتواند ابتدا مدال‌های آسیایی و سپس مدال‌های جهانی را به کارنامه‌اش اضافه کند تا بعد بتوان در مورد کسب مدال او در المپیک پیش بینی کرد.

این مربی دوومیدانی در پایان درخصوص حواشی زیاد دونده‌های المپیکی گفت: ورزشکاران ما که در رده سنی بزرگسالان هستند بالغ اند و خودشان خوب می‌دانند که در مورد چه چیزی صحبت می‌کنند و اعتراض‌شان به چیست. صحبت هایشان بر پایه عقل است و حالا اینکه فدراسیون چه تکنیکی برای کنترل آنها باید داشته باشد و یا در نظر دارد را نمی‌دانم و نظری ندارم.

کد خبر 6093161

دیگر خبرها

  • آخرین شانس کشتی آزاد به المپیک می‌رسد/ جدال سخت سرلک با مدعیان
  • بازی مرگ و زندگی ایران: این رقیب را بکش و زنده بمان!
  • مأموریت خارج از وظیفه آقای پائز
  • صحنه دردناک برای یک عقاب / واکنش عقاب ماده را ببینید
  • ایران‌خودرو: قیمت محصولات تغییری نکرده است
  • مبلغ جدید گواهی اسقاط محصولات مونتاژی ایران خودرو اعلام شد
  • مراسم تجلیل از قهرمانان با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • ورزشکاران معترض دوومیدانی بالغ‌ هستند/المپیک جای نخبگان است
  • به پرورش ورزشکار المپیکی بی‌توجهی کرده‌اند/ روال برگزاری مجامع انتخاباتی قطع شدنی نیست