Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- با پایان برداشت محصول از شش میلیون اصله نخل در استان بوشهر ۱۶۴ هزار تن خارک، رطب و خرما تولید و به بازار داخلی و خارجی عرضه شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، تولید محصولات کشاورزی یکی از ظرفیت‌های مهم استان بوشهر است که در این راستا از 330 هزار هکتار اراضی کشاورزی این استان افزون بر 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیون تن محصول برداشت می‌شود.

 از 27 هزار و 653 کیلومترمربع مساحت استان بوشهر 13 درصد آن به بخش کشاورزی و تولید انواع محصولات اختصاص دارد.خرما،گوجه فرنگی خارج از فصل، گندم، جو، صیفی‌جات و مرکبات از جمله محصولات تولیدی بخش کشاورزی استان بوشهر و این استان قطب تولید خرما و گوجه‌فرنگی خارج از فصل شناخته شده است.

شش میلیون اصله نخل در شهرستان‌های مختلف که عمده آن در دشتستان، تنگستان، جم، دشتی قرار دارد تولید محصول آنها شامل خارک، رطب و خرما است که عملیات تولید از اوائل فروردین ماه و نخستین تولید آن خارک از اواخر خرداد ماه آغاز می‌شود.54 هزار تن محصول نخیلات استان بوشهر به  محصول خارک و رطب اختصاص دارد و مابقی خرما است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر از پایان برداشت خرما در نخل‌های استان خبر داد و اظهار داشت: بر اساس ارزیابی‌های انجام شده 164 هزار تن محصول شامل 54 هزار تن خارک، رطب و 110 هزار تن خرما از 5.5 میلیون اصله نخل برداشت شد.

خسرو عمرانی با بیان اینکه خرمای استان بوشهر از کیفیت بالایی برخوردار است تصریح کرد: خرمای استان بوشهر در داخل و خارج بازارهای مختلفی دارد که باید زمینه تسهیل صادرات این محصول فراهم شود.

وی، از پیش بینی صادرات حدود 30 هزار تن خرمای استان بوشهر به کشورهای مختلف خبر داد و خاطر نشان کرد: کشورهای آسیای غرب، حاشیه خلیج فارس، هندوستان، روسیه، ترکیه، مالزی و اقلیم کردستان عمده مقصد صادراتی خرمای استان بوشهر محسوب می‎شوند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر خمیر، شیره، سرکه، شکلات و قند مایع را از جمله محصولات جانبی خرما دانست و بیان کرد: در راستای توسعه صادرات انواع بسته‌بندی و فرآوری محصول خرما مورد توجه قرار دارد که بیش از 30 نوع محصول در کارگاه‌ها و صنایع تبدیلی، تولید و صادر می‌شود.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر هم با اشاره به ظرفیت صنایع فرآوری و تبدیلی خرما تصریح کرد: از 164 هزار تن محصول خارک، رطب و خرما بیش از 100 هزار تن فرآوری می‌شود.

افزایش صادرات خرمای استان بوشهر‌/‌ قیمت هر کیلوگرم خرما در نخلستان‌‌ ‌9 هزار تومان تعیین شد بیش از 35 درصد خرمای استان بوشهر صادر می‌شود/کاهش قیمت خرما در نخلستان‌ها 116 هزار تن محصول نخیلات استان بوشهر برداشت شد

مصطفی قلی‌پور از افزایش ظرفیت سردخانه‌های استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: اکنون ظرفیت سردخانه‌های محصولات کشاورزی استان بوشهر به  63 هزار تن رسیده  که نقش مهمی در نگه داشت محصول نخیلات دارد.

وی، با بیان اینکه حدود 30 هزار تن خرمای استان صادر می‌شود گفت: صادرات خرمای استان بوشهر در نیمه دوم سال افزایش می‌یابد که پس از فرآوری و بسته بندی در 78 واحد و صنایع تبدیلی صادر می‌شود.

انتهای پیام/190/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشاورزی استان بوشهر خرمای استان بوشهر هزار تن محصول صادر می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۲۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد

غفوریان  با اشاره به اینکه در مجموع ۱۴ هکتار از اراضی سرخه زیر کشت گوجه سبز است، گفت: برداشت این محصول از اواخر فروردین آغاز شد و تا اواخر اردیبهشت ادامه دارد و میانگین عملکرد این محصول در شهرستان بیش از ۱۰ تن در هکتار است.

وی با بیان اینکه ۵۰ درصد باغ‌های گوجه سبز در این شهرستان مجهز به سامانه آبیاری نوین است، افزود: هفت هکتار از باغ‌های گوجه سبز غیربارور و بقیه بارور است که بیشترین ارقام آن اصلاح شده شامل برغانی و شهریار است.

رییس جهاد کشاورزی سرخه با تأکید بر اینکه این محصول شرایط و ویژگی منحصر به فردی در زمینه زودرس بودن محصول، زمان مناسب جهت برداشت و عرضه به بازار، نوبرانه بودن و طعم و مزه خاص با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه دارد، گفت: بر این اساس بیشترین سطح زیر کشت این محصول در روستای لاسجرد است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • معرفی فرصت‌های صادراتی استان بوشهر در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار