Web Analytics Made Easy - Statcounter

«کنستانتین کاساچوف» سناتور و رئیس کمیته امور بین الملل شورای فدراسیون روسیه گفت: واکنش ایران در مورد ترور فخری زاده دانشمند هسته ای این کشور خردمندانه است یعنی تهران یک مسیر متمدنانه را طی می کند بر خلاف افراد پشت پرده که این حمله را با هدف ثبات زدایی سازماندهی کردند.

خبرگزاری میزان - اظهارات کنستانتین کاساچوف سناتور و رئیس کمیته امور بین الملل شورای فدراسیون روسیه در صفحه فیسبوگی خود در خصوص ترور شهید فخری زاده نوشت هر کس که در پشت این ترور قرار داشته باشد، بدون شک آن را می‌توان اینگونه توصیف کرد که حمله‌ای تروریستی در چارچوب ثبات زدایی منطقه و نیز تحریک ایران برای پاسخ سخت شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: قطعاً تعجب آور نیست که ایران اولین کشوری باشد که ایالات متحده و اسرائیل را پشت این ترور معرفی کند چراکه حتی روزنامه امریکایی نیویورک تایمز نیز با اشاره به منابعی در سرویس‌های اطلاعاتی ایالات متحده خبر از ترور دانشمند هسته‌ای ایرانی از سوی اسرائیل داد. آژانس خبری دولتی ترکیه «آناتولی» نیز تاکید کرد که فخری زاده پنجمین قربانی حملات به دانشمندان هسته‌ای ایران از سال ۲۰۱۰ میلادی است و بر مبنای گزینه این آژانس در تمامی حملات نقش اسرائیل به چشم می‌خورد.

کاساچوف تصریح کرد: به همین دلیل اکنون بدون شک خیلی چیزها به عینی بودن تحقیقات ایران در مورد این ترور، عکس العمل آن و همچنین موضع جامعه جهانی بستگی دارد. در ضمن محمد جواد ظریف رئیس وزارت خارجه ایران از جامعه جهانی و «بویژه از اتحادیه اروپا» خواسته تا به «استاندارد دوگانه ننگین پایان داده و این اقدام را بعنوان ترور دولتی محکوم کنند». همچنین موضع اتحادیه اروپا به اندازه کافی واضح است که این اتحادیه این ترور را محکوم می‌کند و آن‌را «جنایت و بر خلاف اصول دفاع از حقوق بشر که اتحادیه اروپا طرفدار ان است، می داند».

بعد از ظهر روز جمعه، عناصر تروریستی مسلح، خودرو حامل محسن فخری‌زاده رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع را مورد حمله قرار داده و وی را به شهادت رساندند.

بیشتر بخوانید: رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع در یک عملیات تروریستی به شهادت رسید واکنش وزیر حقوق بشر پاکستان به ترور دانشمند ایرانی

این اقدام تروریستی با محکومیت احزاب، نهادها، تشکل‌های اسلامی، شخصیت‌ها، سازمان‌ها و کشورهای مختلف روبرو شده است.

/انتهای پیام/

ایرنا

برچسب ها: فخری زاده تروریستی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فخری زاده تروریستی فخری زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۲۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیلگران سیاسی درباره «وعده صادق» چه گفتند؟

به گزارش خبرگزاری مهر، جمهوری اسلامی ایران اخیرا در واکنش به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به کنسولگری تهران در دمشق حمله های ترکیبی موشکی و پهپادی گسترده‌ای را علیه اهداف معینی در سرزمین‌های اشغالی انجام داد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این عملیات ده‌ها پهپاد انتحاری از نوع شاهد ۱۳۱ و ۱۳۶ و موشک‌های هایپرسونیک فتاح و سجیل و خرمشهر را علیه اهداف مهمی در سرزمین‌های اشغالی شلیک کرد. در موج حمله های سپاه صدها پهپاد و موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی پرتاب کرده است. آخرین گزارش‌ها حاکی از آن است که عملیات ترکیبی ایران به اراضی اشغالی خسارت‌های فراوانی به صهیونیست‌ها وارد کرده است.

این عملیات واکنش بسیاری از شخصیت‌ها و تحلیلگران برجسته سیاسی و فعالان رسانه‌ای را به همراه داشت.

شاشنک جوشی، سردبیر دفاعی اکونومیست

اسراییل پیشتر به آمریکایی‌ها و دولت‌های منطقه اطلاع داده که واکنش آن (تل‌آویو) اجتناب‌ناپذیر است و احتمالا به پایگاه‌های نظامی یا تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کند.

البته این تحلیل درحالی است که رژیم صهیونیستی عملا از هرگونه واکنش به اقدام تنبیهی جمهوری اسلامی ایران خودداری کرد زیرا وحشت داشت که پاسخ ایران کوبنده تر و دردناک تر از قبل باشد.

جنک یوگر، یکی از تولیدکنندگان برنامه خبری یانگ تِرکس

اگر شما یک دموکرات هستید که از بوش به خاطر آوردن ما به جنگ عراق عصبانی هستید، بهتر است که بایدن را بابت وارد کردن ما به جنگی به مراتب فاجعه بارتر با ایران، تشویق نکنید. لطفاً سعی کنید حداقل کمی اصول و ثبات داشته باشید. به بایدن بگویید ما این جنگ را نمی‌خواهیم!

علی واعظ، مدیر پروژه ایران در گروه بحران

ایران ممکن است توجه جهان را از آنچه در غزه اتفاق میفتد منحرف کند اما دستاوردهای قدرت نرم این حمله برای ایران در جهان اسلام را دست کم نگیرید.

سوال این است که آیا ایران از انزوای اسرائیل سود بیشتری می‌برد یا از محبوبیت خود؟

مایراو زونسن، کارشناس گروه بحران

محتمل‌ترین راه برای جلوگیری از همه درگیری ها، دستیابی به آتش‌بس است.

سینا طوسی، کارشناس اندیشکده مرکز سیاست بین‌الملل

تصور می‌کنم رسانه‌ها و مقامات آمریکایی با استفاده از عباراتی همچون «۹۹٪ رهگیری» یا «فقط اصابت ترکش» - تأثیر حمله‌ها را کم‌اهمیت جلوه می‌دهند که نشان دهنده تمایل به جلوگیری از تشدید تنش است. آنها با به حداقل رساندن شدت حمله ها، ترجیح می‌دهند تا از حمله متقابل بزرگ اسراییل اجتناب کنند.

تامی ویتور، کارمند سابق دفتر اوباما

این دیوانه‌ها سخت می‌خواهند که ما را وارد جنگ مستقیم با ایران کنند. این بی‌رحمانه و احمقانه است و آن چیزی نیست که رای دهندگان در این کشور واقعاً می‌خواهند.

کد خبر 6077751

دیگر خبرها

  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • تحلیلگران سیاسی درباره «وعده صادق» چه گفتند؟
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • واکنش کاربران ایرانی به خیانت اردن
  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران
  • توانایی پهپادی و موشکی ایران در اوج
  • واکنش در اروپا به گنجاندن سپاه در لیست تروریست‌ها
  • گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست
  • سخنگوی بورل: گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست
  • وزرای دفاع عضو شانگهای حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق را محکوم کردند