Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از فاکس بیزینس نوشت: با توجه به گستردگی شیوع کرونا در آمریکا و خسارت سنگین کسب و کارهای آمریکایی از این ویروس، نیاز به نیروی کار ماهر در این کشور برخی از شهرها را بدان واداشته است که به منظور ترغیب افراد ماهر در مهاجرت به آن ها مشوق های مالی در نظر بگیرند. در ایالت ورمونت میزان استقبال از این برنامه به حدی بود که این ایالت در ماه اکتبر اجرای آن را متوقف کرد اما هنوز ۶ برنامه مشابه وجود دارد که می توان برای آن ها اقدام کرد:

۱- تولسا- اوکلاهاما

این شهر اعلام کرده است به کسانی که بتوانند پیشنهاد دورکاری از یک کارفرما دریافت کرده و قرارداد آن ها به صورت تمام وقت باشد تا ۱۰ هزار دلار پرداخت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای واجد شرایط بودن در این برنامه لازم است ۱۸ سال به بالا باشید و خارج از ایالت اوکلاهاما ساکن باشید. همچنین داشتن ویزای کار آمریکا نیز الزامی است.  

۲- اوزارکس- آرکانزاس

این شهر شمال غربی به ۱۰۰ ایده برتر کارآفرینی در حوزه علم، مهندسی و ریاضیات ۱۰ هزار دلار پرداخت می کند. برای واجد شرایط بودن در این برنامه باید حداقل ۲۴ سال سن داشت و کار تمام وقت راه اندازی کرد داشتن ویزای کار یا شهروندی یا اقامت دایم آمریکا و همچنین حداقل دو سال سابقه کاری نیز از دیگر شروط این برنامه است.  

۳- ساوانا- جورجیا

اگر در جورجیا ساکن هستید و در حوزه مراقبت های درمانی، هوافضا یا تولیدات پیشرفته فعالیت دارید پس از نقل مکان به چاتهام کانتی ۲۰۰۰ دلار دریافت خواهید کرد.  

۴- توپکا- کانزاس

به افرادی که پس از یافتن شغل به این شهر مهاجرت کنند ۱۰ هزار دلار هزینه رهن و ۱۵ هزار دلار کمک هزینه خرید خانه داده می شود. شغل باید تمام وقت و فرد اجازه کار در آمریکا را داشته باشد.  

۵- نیوتون- ایوا

این برنامه به افرادی که مهاجرت شغلی داشته باشند کمک هزینه خرید مسکن معادل ۵۰۰۰ دلار برای خرید خانه بین ۱۰۰ هزار تا ۱۸۰ هزار دلار و کمک هزینه ۱۰ هزار دلاری برای خرید خانه به قیمت بالای ۱۸۰ هزار دلار می پردازد.  

۶- همیلتون- اوهایو

فارغ التحصیلان رشته های مهندسی، ریاضی و علوم پایه که پیشنهاد شغلی تمام وقت در این ایالت دریافت کنند تا ۱۰ هزار دلار کمک هزینه دریافت می کنند.  

جدیدترین خبرها و رویدادها را در اینستاگرام همشهری آنلاین بخوانید (کلیک کنید)

کد خبر 568948 برچسب‌ها آمریکا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آمریکا ۱۰ هزار دلار کمک هزینه تمام وقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۲۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد

صادق کاظمی‌فرد مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی درباره طراحی و ساخت دستگاهی با استفاده از تکنولوژی سنجش خازنی برای غربالگری سینه به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: نکته پراهمیتی که در پروژه مورد توجه قرار گرفت رسیدن به محصول کارآمد و ارزان قیمت و با دقت تشخیص بالا بود که بتوان موضوع غربالگری را در تمام سطح جامعه از جمله مناطق محروم با هزینه خیلی پایین‌تر نسبت به روش‌های موجود پیاده سازی کرد.

کاظمی اضافه کرد: دستیابی به فناوری سنسورهای سنجش خازنی کمک شایانی در تولید ارزان قیمت این محصول کرده است و بعد از آمریکا ایران به دانش ساخت این تکنولوژی دست پیدا کرد که در بیوتکنولوژی، هوافضا و صنعت خودروسازی کاربرد فراوانی دارد.

وی ادامه داد: روش شناسایی توده‌های سرطان سینه در حال حاضر از سوی آمریکا مورد تأیید قرار گرفته و سازمان FDA آمریکا مجوز استفاده از تکنولوژی را صادر کرده است  که به عنوان ملاک جهانی برای تشخیص سرطان سینه تلقی می‌شود.

وی با اشاره به عملکرد این دستگاه گفت: برای استفاده از این دستگاه نیازی به دستگاه‌های جانبی نیست و دقت تشخیصی آن ۸۳ درصد برآورد شده است. 

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، کاهش هزینه‌های غربالگری را از مزیت‌های این دستگاه دانست و گفت: این دستگاه با آنالیز با دقت بالای بافت سینه، بافت‌های مشکوک را شناسایی می کند و در نهایت از طریق نرم افزار که روی گوشی همراه نصب می‌شود نقاط مشکوک به وجود بافت سرطانی نمایش داده می‌شود.

 کاظمی ادامه داد: امواج آلتراسونیک تولیدشده  قادر به تشخیص غیرتهاجمی بافت سرطانی است.

وی با اشاره به اهمیت این دستاورد برای کشور گفت: با توجه به اهمیت موضوع غربالگری سرطان سینه برای وزارت بهداشت و هزینه بالای این طرح، با دستاورد جدید میتوان با سرعت بالا و هزینه به مراتب پایین تر طرح غربالگری سرطان پستان را در کل کشور پیاده سازی کرد و سطح سلامت در کشور را ارتقا داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا حضور مجدد انسان در ماه سخت است؟
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم
  • ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد
  • انجام این فعالیت طول عمر را بیشتر می‌کند
  • دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد
  • برای عمر طولانی‌تر از پله‌ها بروید
  • وضعیت اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای لرستان هر چه سریع‌تر مشخص شود
  • اسکله نظامی آمریکا در غزه ۳۲۰ میلیون دلار هزینه دارد
  • پله نوردی باعث افزایش طول عمر می شود