Web Analytics Made Easy - Statcounter

«عیسی چمبر» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا، با اعلام شروع به کار ستاد ششمین مجمع عمومی حزب ندای ایرانیان، دوازدهم دی ماه امسال را زمان برگزاری این مجمع ارزیابی کرد و گفت: به‌دلیل الکترونیکی شدن این مراسم، تغییر زمان برگزاری دور از ذهن نیست که به محض تغییر زمان، این موضوع متعاقباً اعلام عمومی می‌شود

معاون اجرایی دبیرکل حزب ندای ایرانیان یادآور شد: با توجه به پاندمی کووید -۱۹ و لزوم برگزاری مجمع عمومی سالیانه، حزب ندا نخستین تشکلی است که پیشگام در برگزاری مراسم این چنینی میان احزاب کشور خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین درباره بررسی نوع بستر و نرم افزار برگزاری این مراسم مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت که در این هفته پلتفرم مورد نظر از میان انبوهی از پلتفرم‌های داخلی و خارجی نهایی می‌شود.

چمبر افزود: درباره وظایف تخصصی در حوزه‌های مختلف اجرایی و به منظور تسهیل در روند اجرایی این مجمع که از لحاظ بستر و جزئیات برگزاری کاملاً متفاوت با سنوات گذشته است، کمیته‌های تخصصی شکل گرفتند. بر این اساس اشکان خسروی فر به عنوان دبیر اجرایی ستاد، مهدی شاه میرزا روابط عمومی و اطلاع رسانی، سالار احمدی کمیته هماهنگی محتوا و کاوه قدیری در جایگاه کمیته تشکیلات مشخص شدند.

وی، درباره چگونگی پاسخ به اقدام تروریستی علیه محسن فخری زاده دانشمند هسته‌ای کشورمان، گفت: روشن است که ترور ناجوانمردانه شهید فخری زاده ناقض معیارها و قوانین بین المللی است و حتماً می‌توان و باید آن را پیگیری حقوقی کرد. اما واقعیت آن است که چنین دادخواهی تا امروز کمتر نتیجه داده است و جمهوری اسلامی ایران باید علاوه بر رسیدگی قانونی در جهت اقدامات بازدارنده دیگری حرکت کند.

عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان درباره احتمال معرفی نامزد مستقل برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ از سوی حزب ندا، خاطرنشان کرد: تصمیم گیری نهایی این امر با شورای مرکزی و در نهایت مجمع عمومی است اما تا امروز آنچه مطالبه شعب و استان‌های حزب بوده معرفی نامزد اختصاصی است.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ حزب ندای ایرانیان اصلاح طلبان خانه احزاب ایران شوراى عالى سياست گذارى جبهه اصلاح طلبان پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ حزب ندای ایرانیان اصلاح طلبان خانه احزاب ایران انتخابات ۱۴۰۰ حزب ندای ایرانیان اصلاح طلبان خانه احزاب ایران اخبار کنکور حزب ندای ایرانیان مجمع عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۳۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری

دبیرکل مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا روز دوشنبه در آیین گشایش اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع در اصفهان، با قدردانی از برگزارکنندگان این نشست، به برگزاری نخستین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو در سال ۲۰۲۱ در کشور ترکیه اشاره کرد و گفت: اجلاس مجمع توسط اتحادیه اتاق‌های بازرگانی در ترکیه با عنوان «TOBB» برگزار شد و در پایان، نیاز به گسترش چنین جلساتی برای رسیدن به توافق مورد تأکید اعضاء قرار گرفت.

 پورنچای دانویواتانا افزود: برای تداوم گفتگو‌ها بین ۳۵ کشور عضو ACD و استمرار تعاملات میان منطقه‌ای، برگزاری چنین نشست‌هایی موثر است.

او با تاکید بر ضرورت مبادلات بین اعضای مجمع گفت وگوی همکاری آسیا از طریق ایجاد استاندارد‌ها و وضع قوانین سرمایه‌گذاری تصریح کرد: موضوعات گوناگونی وجود دارد و نقش حیاتی اتاق‌های بازرگانی در این راستا بسیار مهم و کارگشاست.


دبیرکل مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا با بیان اینکه احتمال دارد، جلسه بعدی اجلاس در کشور قطر برگزار شود، گفت: صرفنظر از علاقه‌مندی به تداوم برگزاری چنین جلساتی، همچنین مایلیم دست‌اندرکاران به مشکلاتی که در این عرصه وجود دارد، بصورت عمیق بیندیشند تا بتوانیم در پرتو تداوم همکاری‌ها، مشکلات موجود را برطرف کنیم.

پورنچای دانویواتانا ادامه داد: اگر هر کدام از اتاق‌های بازرگانی کشور‌های عضو آمادگی خود را بعنوان سومین میزبان اعلام کنند و داوطلب این کار شوند، در نهایت می‌توانیم به اجماع لازم در این زمینه برسیم.

او خاطرنشان کرد: باید همکاری‌های چندجانبه را بهبود ببخشیم تا بتوانیم چنین نشست‌هایی را به موفقیت برسانیم، بنابراین باید نتایج توافق‌های کسب شده بصورت گزارش به ACD ارائه و از طریق بهبود شرایط، مشکلات برطرف شود تا در مسیر توسعه مجمع به پیشرفت نائل شویم.

 مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.

کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.

این اجلاس به مدت ۲ روز در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • زمان برگزاری مجمع باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • برگزاری دوره تخصصی نماز در شهرکرد
  • باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • معتمدی: انتخابات کاملاً بی‌طرف را در دوومیدانی برگزار می‌کنیم
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است