Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-29@18:41:22 GMT

پولشویی ۴۰ میلیاردی با کارت‌های اجاره‌ای

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۵۳۴۸۰

پولشویی ۴۰ میلیاردی با کارت‌های اجاره‌ای

همشهری نوشت: اعضای این باند مخوف ۶ نفر بودند که محل فعالیت مجرمانه آنها استان مازندران بود. شگرد اصلی آنها کلاهبرداری از طریق فضای مجازی یا همان فیشینگ بود. آنها ابتدا با طراحی تبلیغات و آگهی‌های فریبنده ازجمله خرید شارژ تلفن ارزان، شرط‌بندی مسابقات ورزشی، دانلود برنامه‌های جاسوسی و ردیابی و... اقدام به انتشار این آگهی‌ها در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آگهی‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده بودند که مخاطب را برای خرید برنامه‌ها، شارژ ارزان قیمت با شرط‌بندی ترغیب می‌کردند. آنها وقتی روی لینک آگهی کلیک می‌کردند وارد یک صفحه بانکی می‌شدند و می‌بایست مبلغ ناچیزی را برای خریدی که انجام داده بودند پرداخت می‌کردند. اما این صفحه بانکی جعلی بود و طوری عمل می‌کرد که وقتی مشتریان مشخصات حساب خود را در آن وارد می‌کردند، این مشخصات همزمان برای کلاهبرداران ارسال می‌شد و آنها ظرف چند ثانیه می‌توانستند موجودی حساب مشتریان را خالی کنند.

مرحله‌ پولشویی 

هرچند مهم‌ترین مرحله کلاهبرداری، خالی کردن حساب طعمه‌ها بود، اما پس از آن اعضای باند می‌بایست برای انتقال پول‌های سرقتی از شگردهایی استفاده می‌کردند که لو نروند و به تصور خودشان قابل ردیابی نباشند. آنها برای اجرای این مرحله نقشه‌ای کاملاً حرفه‌ای داشتند.

اعضای باند کلاهبرداری از قبل یک شرکت صوری تاسیس کرده و مدعی شده بودند که شرکت آنها تجاری است. آنها سپس افراد زیادی را جذب این شرکت کرده و به آنها گفته بودند که چون شرکت‌شان تازه تاسیس است، افراد می‌توانند با قرار دادن کارت عابربانک‌شان در اختیار این شرکت، در سود معاملاتی که شرکت انجام می‌دهد، سهیم باشند.

به این ترتیب افراد می‌توانستند کارت‌های عابربانک بی‌استفاده خود را به همراه رمزشان در اختیار این شرکت قرار دهند و بدون انجام هیچ کاری، ماهانه‌ مبلغی را به‌عنوان کرایه کارت عابربانکشان دریافت کنند. به این ترتیب بود که افراد زیادی با طمع دریافت کرایه ماهانه، کارت‌های عابربانک خود را در اختیار کلاهبرداران قرار دادند. غافل از اینکه قرار است از این کارت‌ها برای پولشویی استفاده شود.

کلاهبرداری میلیاردی 

اعضای باند کلاهبرداری که به این شگرد توانسته بودند چندین کارت عابربانک با هویت‌های مختلف به‌دست آورند، در آخرین مرحله از نقشه‌شان از این کارت‌ها برای پولشویی استفاده می‌کردند. به این ترتیب که پس از خالی کردن حساب طعمه‌هایشان با شگرد فیشینگ، مبالغی را که از حساب آنها برداشت می‌کردند، به کارت‌هایی که از سرمایه‌گذاران شرکت قلابی‌شان دریافت کرده بودند واریز کرده و سپس با استفاده از این کارت‌ها اقدام به برداشت پول‌ها می‌کردند.

آنها با این شگرد حساب صدها نفر را خالی کردند و همه این مبالغ را با کارت‌هایی که در اختیار داشتند از حساب‌ها بیرون کشیده و به راحتی به جیب زدند.

دستگیری 

اعضای باند کلاهبرداری هر روز جیب خود را بیشتر از گذشته پر پول می‌کردند تا اینکه با شکایت افرادی که از حساب‌شان سرقت شده بود، تیمی از مأموران پلیس فتای استان مازندران برای شناسایی و دستگیری کلاهبرداران وارد عمل شدند. به گفته سردار مرتضی میرزایی، فرمانده انتظامی مازندران، کارشناسان پلیس فتا با اقدامات اطلاعاتی و بررسی‌های همه جانبه موفق شدند، این افراد را که ۶ نفر بودند در شهرهای مختلف مازندران شناسایی کنند.

متهمان در عملیات همزمان پلیس در شهرهای چالوس، قائم شهر، بابل، ساری و نور دستگیر شدند و در بازجویی‌ها اعتراف کردند که به بهانه تاسیس شرکت تجاری، کارت بانکی مشتریانشان را خریده یا اجاره می‌کردند و پس از کلاهبرداری در فضای مجازی و خالی کردن حساب طعمه‌هایشان، با استفاده از کارت‌ها اقدام به پولشویی می‌کردند.

وی با اشاره به کشف ۳۲۰ عدد کارت عابربانک در مخفیگاه متهمان، گفت: میزان کلاهبرداری این باند بیش از ۴۰ میلیارد تومان برآورد شده و افراد مختلفی از سراسر کشور در دام این باند گرفتار شده بودند که تحقیقات تکمیلی در این زمینه ادامه دارد.

منبع: الف

کلیدواژه: کارت عابربانک اعضای باند کارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۳۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش حسن‌نژاد امروز دوشنبه در بازدید از شبکه آبیاری و زهکشی سد «حوضیان»، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین وظایف شرکت آب منطقه‌ای لرستان، مطالعه، طراحی و اجرای پروژه‌های مختلف تأمین آب شامل سدها، شبکه‌های آبیاری و زهکشی و انتقال آب، ساخت ایستگاه‌های پمپاژ و کانال‌های آبرسانی مطابق سیاست‌ها و برنامه‌ها و دستورالعمل‌های مصوب وزارت نیرو است.

وی بیان داشت: پروژه شبکه انتقال آب «حوضیان» باهدف توسعه و تأمین آب دو هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دیم منطقه با دستگاه آبیاری بارانی در دست اجرا است، طول اصلی خط انتقال این پروژه ۱۱ کیلومتر است و برای مصارف کشاورزی میزان تخصیص ۱۳.۷ میلیون مترمکعب و جهت مصارف صنعت، دو میلیون مترمکعب آب در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان، تصریح کرد: این پروژه هم اکنون ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل آن ۲۰۰ میلیارد ریال موردنیاز است.

کد خبر 6090947

دیگر خبرها

  • انجام ۴ ماموریت پلیسی در استان سمنان/ سارق روی دکل برق دستگیر شد
  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی در زاهدان
  • اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور
  • انهدام شرکت هرمی کیونت در کرج
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند