Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رئیس‌جمهور ارمنستان یک بار دیگر در انتقاد از توافق اخیر «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر این کشور با روسیه و جمهوری آذربایجان برای توقف جنگ بر سر قره باغ کوهستانی، خواستار استعفای پاشینیان و کابینه او شد.

بنا بر گزارش خبرگزاری آناتولی، «آرمن سرکیسیان» رئیس‌جمهور ارمنستان در ادامه تحرکاتش برای استعفای نیکول پاشینیان نخست‌وزیر این کشور به دنبال توافق او با روسای جمهور روسیه و جمهوری آذربایجان درباره توقف جنگ بر سر منطقه قره باغ کوهستانی، این بار در جریان سفرش به مسکو، خواستار استعفای کابینه ارمنستان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اعلام دفتر مطبوعاتی ریاست‌جمهوری ارمنستان سرکیسیان شنبه هفته جاری برای انجام دیداری خصوصی با اعضای جامعه ارمنی‌های مهاجر به مسکو سفر کرد.

دفتر مطبوعات ریاست‌جمهوری ارمنستان همچنین گفته بود، سرکیسیان قرار است در خصوص آخرین تحولات ارمنستان و منطقه قره‌باغ کوهستانی در جریان این سفر به بحث و گفت‌وگو بپردازد.

بنا بر گزارش رسانه‌ها، سرکیسیان در دیدار با اعضای جامعه ارمنی‌های مهاجر در مسکو اعلام کرد، پاشینیان و کابینه ارمنستان باید استعفا دهد، حداکثر ظرف یک سال انتخابات برگزار کند.

رئیس‌جمهور ارمنستان همچنین تاکید کرد، باید پس از استعفای کابینه این کشور، دولت موقت وحدت ملی ترجیحا تکنوکرات ایجاد شود.

سرکیسیسان در جریان این دیدار به شدت از پاشینیان او انتقاد کرد و اقدام نخست‌وزیر ارمنستان در امضای توافق با سران روسیه و جمهوری آذربایجان برای توقف جنگ بر سر قره باغ کوهستانی را «فاجعه بزرگ» توصیف کرد.

رئیس‌جمهور ارمنستان گفت: «در هر کشوری که در آن چنین فاجعه‌ بزرگی اتفاق می‌افتد، راهکاری وجود دارد و آن این است که دولتی که کار را به (به چنین فاجعه‌ای) کشاند، باید کنار برود».

به گفته او باید یک دولت وحدت ملی و موقف ترجیحا تکنوکرات در ارمنستان تشکیل شود؛ دولتی که بین 6 تا یک سال طول بکشد و مسئول برگزاری انتخابات زودرس در کشور شود.

رئیس‌جمهور ارمنستان  همچنین خواستار برگزاری همه پرسی در این کشور به منظور «اصلاح قانون اساسی» شد و تاکید کرد، برگزاری این همه پرسی باید قبل از انتخابات زودرس باشد.

سرکیسیان در توضیح چرایی لزوم اصلاح قانون اساسی ارمنستان توضیح داد، نخست‌وزیر نباید به تنهایی تصمیمات مهم کشور را اتخاذ کند.

وی ادامه داد: «قانون اساسی در کشور ما اصلا متوازن نیست. باید توازنی بین پارلمان، دولت(کابینه) و ریاست جمهوری باشد».

رئیس‌جمهور ارمنستان افزود، ریاست جمهوری این کشور باید با رای مستقیم مردم انتخاب شود نه اینکه پارلمان او را انتخاب کند.

سرکیسیان پیش از این و به دنبال تشدید اعتراضات در ارمنستان علیه امضای توافق پاشینیان با ولادیمیر پوتین و الهام علی‌اف روسای جمهور روسیه و جمهوری آذربایجان بر سر توقف جنگ در قره باغ کوهستانی، خواستار استعفای نخست‌وزیر شده بود اما درخواست او تا کنون راه به جایی نبرده است.

روسیه به طور سنتی نفوذ گسترده‌ای در ارمنستان دارد و باید دید درخواست رئیس‌جمهور ارمنستان برای استعفای پاشینیان در جریان سفرش به مسکو، با حمایت روسیه مواجه می‌شود یا روسیه خواهان اجتناب از به خطر افتادن توافق سه جانبه اخیر درباره قره باغ کوهستانی است و از استعفای پاشینیان حمایت نمی‌کند.

رئیس‌جمهور روسیه در هفته‌های اخیر چند بار پس از توافق سه جانبه با ارمنستان و جمهوری آذربایجان، با پاشینیان و علی‌اف تلفنی صحبت و درباره چگونگی اجرای این توافق رایزنی کرده است (جزئیات بیشتر).

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس جمهور ارمنستان ارمنستان استعفا نیکول پاشینیان قره باغ جمهوری آذربایجان روسیه روسیه و جمهوری آذربایجان رئیس جمهور ارمنستان استعفای پاشینیان قره باغ کوهستانی ریاست جمهوری نخست وزیر توقف جنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۴۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد

پس از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمیت شناختن کشور فلسطین، سازمان همکاری اسلامی از همه کشورهای جهان خواست تا کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روزنامه البیان امارات، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه‌ای با استقبال از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمت شناختن کشور فلسطین افزود که این اقدام مهم با قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد در این زمینه همخوانی دارد و به مردم فلسطین این امکان را می‌دهد تا بتوانند برای حقوق مشروع خود از جمله حق بازگشت، تعیین سرنوشت خویش و تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس تلاش کنند.

این سازمان که متشکل از ۵۷ کشور مسلمان است بار دیگر از همه کشورهای جهان که هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته‌اند خواست تا در اسرع وقت در حمایت از مردم فلسطین در به رسمیت شناختن کشور فلسطین و انجام تلاش‌های بین‌المللی با هدف پایان دادن به اشغالگری رژیم اسرائیل و تحقق صلح و ثبات در منطقه و اجرای مصوبات بین‌المللی مرتبط، اقدام کنند.

جمهوری ترینیداد و توباگو روز پنجشنبه در تصمیمی که در جلسه شورای وزیران این کشور اتخاذ شد، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.

این تصمیم بر اساس توصیه وزیر امور خارجه جمهوری ترینیداد و توباگو اتخاذ شد و بر اساس شورای وزیران این کشور تصمیم گرفت که با هدف تحقق صلح پایدار از طریق تقویت اجماع رو به افزایش بین‌المللی در مورد مساله فلسطین، تشکیل کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد.

در بیانیه دولت ترینیداد و توباگو همچنین آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه و بیانگر خواسته‌های مشروع ملت فلسطین و حمایت از آنها است.

ترینیداد و توباگو (Trinidad and Tobago) با نام رسمی جمهوری ترینیداد و توباگو کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب واقع در شمال آمریکای جنوبی است. این کشور در فاصله ۱۱ کیلومتری سواحل ونزوئلا و ۱۳۰ کیلومتری سواحل گرانادا واقع شده و به خاطر ذخایر نفت و گاز خود معروف است.

پیش‌تر نیز جامائیکا و باربادوس در آوریل گذشته اعلام کردند که کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند.

همچنین «ریاض منصور» سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد از رایزنی‌های جاری در زمینه به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی چند کشور خبر داده بود.

کد خبر 750492

دیگر خبرها

  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • سوئیس: به اوکراین سلاح نمی‌دهیم
  • ماکرون خواستار دستیابی نتانیاهو به توافق آتش بس شد
  • طالبان خواستار سرمایه‌گذاری تاجران روسی در افغانستان شد
  • اوکراین : جنگنده سوخوی 25 روسیه را سرنگون کردیم
  • زلنسکی در فهرست افراد تحت تعقیب روسیه قرار گرفت
  • نام زلنسکی در فهرست افراد تحت تعقیب روسیه قرار گرفت
  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است