Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمنه جمشیدی‌رودباری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت: کشاورزان گلستان برای استفاده از این طرح باید در سامانه پهنه‌بندی جهاد کشاورزی ثبت نام کرده و اطلاعات خود را به‌روز کنند.

وی گفت که این کارت برای خرید نهاده‌های کشاورزی شامل کود، سم و محصولات استراتژیک گندم، جو و کلزا استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمشیدی گفت: در این طرح سقف مبلغ تعیین‌شده برای هر متقاضی تا ۱۰ هکتار، مبلغ ٢٠٠ میلیون ریال است.

صدور کشاورز کارت به صورت ملی از ابتدای آذرماه امسال در کشور آغاز شد.

هر ساله بیش از ۵۰۰ هزار هکتار از ۶۶۷ هزار هکتار زمین کشاورزی گلستان به زیر کشت محصولات پاییزه از جمله گندم و کلزا می‌رود و بهره برداران این استان رتبه اول تا سوم کشوری تولید گندم و رتبه نخست تولید کلزا را در اختیار دارند.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی گلستان گفت که به طور میانگین سالانه بین ۶ تا هفت هزار میلیارد ریال وام سرمایه در گردش برای تولید محصولات کشاورزی به بهره‌برداران این استان پرداخت می‌شود.

مطابق آخرین گزارش سازمان جهاد کشاورزی گلستان، تولیدات سالانه کشاورزی این استان در بخش دام، زراعت، باغبانی، شیلات و آبزیان و جنگل و مرتع به پنج میلیون و ۱۵۰ هزار تن رسیده که این میزان تولید حاصل فعالیت ۲۱۴ هزار خانوار بهره بردار در بخش‌های گوناگون کشاورزی است.

گلستان که اقتصاد آن بر پایه کشاورزی استوار است، در تولید ۱۵ نوع محصول سویا، خاویار، دانه روغنی کلزا، گندم، گوشت مرغ، جو، آفتابگردان، پنبه، توتون، پیله‌تر ابریشم، برنج، هلو، آلو، خرمالو و زیتون رتبه‌های اول تا ششم کشور را در اختیار دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی تسهیلات بانکی گرگان گلستان پروندهٔ خبری سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی تسهیلات بانکی گرگان گلستان وزارت جهاد کشاورزی تسهیلات بانکی گرگان گلستان اخبار کنکور جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۶۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان

ایسنا/خراسان رضوی معاون سازمان تات گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری هستند؛ اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت.

محمدمهدی قاسمی امروز ۶ اردیبهشت‌ماه، در جریان تور رسانه‌ای با موضوع کشاورزی دانش‌بنیان از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری خود هستند.

وی افزود: اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد و برای کشاورز قابل استفاده شود، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت. به دنبال این هستیم که در سال جهش تولید با مشارکت مردم، با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان شتاب‌دهی را انجام دهیم.

قاسمی بیان کرد: ما ظرفیت کشاورزی را به طور کامل می‌شناسیم و نسبت به شرایط کشور، کشاورزان ‌و کشت‌های مختلف اطلاعات داریم که شاید شرکت‌های دانش‌بنیان نداشته باشند. اینکه مخاطب چه کسی باشد و محصولات تولید شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به دست چه کسی برسد، مهم است.

معاون سازمان تات(تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی عنوان کرد: ما مسیر را برای دسترسی کشاورزان و تولیدکنندگان به یافته‌های دانشی و علمی شرکت‌های دانش‌بنیان با کمک خودشان تسهیل می‌کنیم. نیازی به تسهیلات نیست، ما بسترهایی داریم که از بسیاری از تسهیلات بهتر است و کمک بسیار بزرگی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • برگزاری جشنواره پخت نان محلی در شهرستان اهر
  • برداشت کلزا در بهبهان
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • پلیس فتا حق۱۷۰میلیاردی کشاورز قلعه گنجی را از یک کلاهبردار گرفت
  • احقاق حق ۱۷۰ میلیاردی کشاورز قلعه گنجی از سوی پلیس فتا
  • برداشت کلزا از مزارع شهرستان کرخه
  • آغاز برداشت غلات از مزارع فراشبند
  • اختصاص ۹۸ میلیارد ریال برای طرح‌های آبرسانی کشاورزی گناباد