Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کارگروه ملی توسعه صادرات صنعت آب و برق گفت: با وجود حضور موثر بخش خصوصی در بازار صادرات صنایع آب و برق، وجود حلقه رابط بین بخش دولتی و خصوصی برای رفع موانع اداری و کاهش دغدغه‌های ریسک حضور در مناسبات تجاری، ضروری است.

به‌گزارش «انرژی امروز» از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، کوروش گلشن با بیان این مطلب افزود: توسعه صادرات یکی از شاخص‌هایی است که به بستر و ساز و کارهای لازم برای صدور خدمات و محصولات در هر بخشی نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به کارنامه مطلوب صادرات صنایع آب و برق در کشور افزود: با وجود کارنامه مطلوب کشور در بخش صادرات صنایع آب و برق، هنوز ظرفیت‌های بدون استفاده فراوانی وجود دارد که به‌دلیل مشکلاتی چون تحریم، مشکلات بانکی، حضور در مناقصات، نقل و انتقالات، موانع اداری و …، به طور جدی مورد استفاده قرار نگرفته است.

گلشن، همچنین ریسک حضور در سرمایه گذاری‌ها و معاملات خارجی را یکی دیگر از موانع موجود بر سر راه توسعه تجاری – اقتصادی در صنایع آب و برق ذکر و خاطرنشان کرد: کشورهای همسایه ایران، به دلیل وجوه مشترک جغرافیایی، فرهنگی و مناسبات اجتماعی، به توسعه روابط تجاری – اقتصادی خود با ایران علاقه‌مند هستند و این امر فقط معطوف به صنایع آب و برق نیست و شامل بخش‌هایی نظیر کشاورزی، صنایع دستی، گردشگری و … نیز می‌شود.

وی کاهش ریسک قراردادهای تجاری با کشورهای همسایه در بازار رقابتی کنونی را، پارامتری جهت افزایش رغبت سرمایه‌گذاری به‌ویژه در بخش خصوصی ذکر و تصریح کرد: صادرات تجهیزات و ابزارآلات برقی به کشورهای منطقه، به‌ویژه منطقه اوراسیا، دامنه حضور ایران در بازار انرژی منطقه را گسترش داده و باعث ارزآوری بیشتری برای ایران خواهد شد.

وی در ادامه وجود یک حلقه ارتباطی بین بخش خصوصی و دولتی را عاملی مطلوب در استفاده بهینه از ظرفیت‌های بخش خصوصی در حوزه صادرات و رشد اشتغالزایی دانست و افزود: بخش خصوصی در صنایع آب و برق تاکنون به‌طور موثر در بازار داخلی و خارجی حضور داشته‌، اما وجود یک حلقه رابط بین بخش دولتی و خصوصی برای رفع موانع اداری و کاهش دغدغه‌های ریسک حضور در سرمایه گذاری‌های خارجی بسیار موثر خواهد بود.

گلشن نقش شرکت ساتکاب در این میان را موثر ذکر و خاطرنشان کرد: نقش حمایتی شرکت ساتکاب از شرکت‌های خصوصی، دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاران در بازارهای خارجی، باعث می‌شود؛ خدمات و محصولات در حوزه صنایع آب و برق، با پشتوانه استقبال خوب دولتی و مردمی کشورهای دیگر، جایگاه قوی‌تر و ماندگارتری را پیدا کنند.

عضو کارگروه ملی توسعه صادرات صنعت آب و برق، همچنین حمایت شرکت ساتکاب، برای تسریع و تسهیل اخذ مجوز فعالیت‌های اقتصادی گروه‌های مذکور، هماهنگی با مدیران دولتی، حمایت در بازار رقابتی داخلی و خارجی را موثر دانست.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد، با افزایش دیپلماسی اقتصادی، فرصت مطلوبی برای به‌کارگیری پتانسیل‌های نهان و آشکار داخلی در صنایع آب و برق فراهم شود.

برچسب هاایران پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون) شرکت مادر تخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق(ساتکاب) وزارت نیرو

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایران وزارت نیرو آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو صادرات صنایع آب و برق توسعه صادرات ریسک حضور بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۶۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | موشک‌ ها و پهپادهای ایرانی در نمایشگاه بین‌المللی امنیت و دفاع در عراق

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

با شرکت ۱۸ کشور و بیش از ۱۰۰ شرکت داخلی و بین المللی، نمایشگاه بین المللی امنیت و دفاع و صنایع نظامی در بغداد برگزار شد. شرکت کنندگان در این نمایشگاه، به نمایش سلاح‌ها و تجهیزات و فناوری‌های نوین خود در زمینه امنیت سایبری پرداختند.

ثامر الحسینی، فرمانده یگان واکنش سریع عراق به شبکه خبری العالم گفت: شرکت‌های داخلی و منطقه‌ای و بین المللی دستاورد‌های نظامی و امنیتی خود را در این نمایشگاه به نمایش گذاشتند. در این بین، مجموعه بزرگی از انواع پهپاد‌ها مورد توجه قرار گرفتند. به اعتقاد من مبادله تجربیات در این زمینه تأثیرات بسیاری بر روابط بین تولیدکنندگان و مصرف کنندگان بر جای خواهد گذاشت.

این نمایشگاه با شعار «با وحدتمان پیروز شدیم» در راستای توجه عراق به متنوع سازی منابع تأمین اسلحه آنهم در سایه چنبره آمریکا بر بازار اسلحه عراق برگزار شد.

علی الخزعلی، مدیر توسعه فعالیت‌های شرکت «سمر الخیر» به خبرنگار العالم گفت: شرکت ما به عنوان یک شرکت خصوصی، وظیفه خود می‌داند که پا به پای شرکت‌های منطقه‌ای و بین المللی به رشد و توسعه خود ادامه دهد. این شرکت کار خود را با تولید نسخه‌های اولیه سلاح سبک یعنی هفت تیر بابل آغاز کرد.

وزارت دفاع ایران با تولیدات مختلفی از جمله پهپاد‌های دوربرد «مهاجر» و «غزه» و موشک‌های ضد زره دهلاویه و سامانه پدافند هوایی و سلاح‌های انفرادی و صنایع جنگ الکترونیک در این نمایشگاه شرکت کرده است.

ثابت العباسی، وزیر دفاع عراق هم طی سخنانی در این نمایشگاه گفت: بار دیگر اعلام می‌کنیم که سعی ما بر این است که ارتش عراق را به تمام سلاح‌های جدید و مدرن برای تقویت قدرت نظامی و دفاعی مجهز کنیم.

هدف از برگزاری این نمایشگاه، توسعه دامنه تجارت بین المللی و نشان دادن علاقه مندی عراق به توسعه روابط نظامی و نوسازی توانمندی‌های امنیتی و نظامی خود است.

دیگر خبرها

  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • افزایش 6500 میلیارد ریالی قراردادهاي فافق
  • انتقال مالکیت شرکت هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تسریع شود
  • سپاهان به ستاره‌هایش استراحت می‌دهد!
  • حضور ایران در میدان رقابت قدرت های جهان در شبه‌ قاره | مزیت ویژه‌ای که سریلانکا برای ایران دارد
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • افزایش دوبرابری قراردادهای تجاری ایران در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • ببینید | موشک‌ ها و پهپادهای ایرانی در نمایشگاه بین‌المللی امنیت و دفاع در عراق
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • پرسپولیس و استقلال رسماً به بخش خصوصی واگذار شدند