Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور امور زنان وزیر آموزش‌وپرورش اظهار کرد: دختران دانش‌آموزان برای فعالیت‌های اجتماعی آماده می‌شوند. خبرگزاری میزان- فرحناز مینایی پور در سومین جلسه آموزشی و توجیهی طرح افزایش مشارکت‌های اجتماعی دختران که به‌صورت پخش زنده در کانال کشوری طرح افزایش مشارکت‌های اجتماعی در شبکه شاد برگزار شد، گفت: با اجرای این طرح در مدارس کشور ضمن شناسایی استعدادها، شاهد رشد و پرورش دانش آموزان دختر توانمند و علاقه‌مند در این حوزه خواهیم بود و این دانش آموزان از اکنون با موضوع مشارکت اجتماعی در فعالیت‌های مختلف جامعه آشنا شده و به تمرین می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: این فرصتی برای آشنایی دانش آموزان با مؤسسات مردم‌نهاد و NGO‌های مردمی است که از اکنون بتوانند با نحوه تشکیل این گروه‌ها و فعالیت‌های آنان در جامعه آشنا شده و درواقع آمادگی لازم را پیدا کنند تا در آینده نزدیک بتوانند به‌عنوان یکی از اعضا در این گروه‌ها به فعالیت‌های عام‌المنفعه بپردازند.

مینایی پور در این جلسه تأکید کرد: که میزان مشارکت و فعالیت‌های اجتماعی در جامعه با آموزش دانش آموزان قطعاً افزایش قابل‌توجهی پیدا خواهد کرد و ما باید اکنون دانش آموزان را برای فعالیت‌های اجتماعی آینده آماده‌سازیم.

وی همچنین از چگونگی انجام و اجرای این طرح و فرآیند آن در مدارس به نکات مهمی اشاره کرد و مراحل اجرایی این طرح از ابتدا تا پایان در مدارس را برای مربیان و مجریان حاضر در جلسه تشریح کرد.

وی در پایان صحبت‌های خود به سؤالات مهم ارسالی از طرف مجریان طرح در جلسه را پاسخ داد.

شایان‌ذکر است، این طرح در سه مرحله آموزش تسهیل گران و مدرسان کشوری، آموزش مربیان استانی و درنهایت اجرا در سطح مدارس در حال پیگیری است و بر اساس شیوه‌نامه ارسالی هر مدرسه می‌تواند ۳ تا ۵ گروه ۸ الی ۱۲ نفره از دانش آموزان را تشکیل دهد و این طرح شامل اولیای همان دانش آموزان نیز است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، درمجموع حدود ۱۱ هزار نفر از تسهیل گران، مربیان، دانش آموزان و اولیای آنان در این طرح شرکت کرده و آموزش می‌بینند و محتوای آموزشی این طرح نیز در قالب دو کتاب تدوین و در اختیار استان‌ها قرارگرفته است.

بیشتر بخوانید:
روند طراحی سوالات امتحانات نهایی تشریح شد
انتهای پیام/ برچسب ها: آموزش و پرورش دانش اموز دختر مشارکتهای اجتماعی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش اموز دختر مشارکتهای اجتماعی فعالیت های اجتماعی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۷۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد

رئیس آموزش و پرورش عشایر استان گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته امتحانات نهایی پایه متوسطه امسال برای نخستین بار در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخور پوله و سیدالشهدای چهارتخته برگزار می‌شود.   علی رحیمی افزود: پیش از این امتحانات پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون برگزار می‌شد.   وی ادامه داد: دانش آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد در صورت اخذ نشدن این مجوز باید کیلومتر‌ها راه سخت گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون پیمایش می‌کردند.   رحیمی بیان کرد: ۱۲۰ دانش آموز در این چهار حوزه امتحانی افزون بر خطرات جاده‌ای هزینه‌های زیادی را برای طی کردن در مسیر‌های سخت گذر می‌پرداختند.   رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای دانش آموزان استان در هفت حوزه برگزار می‌شود.   رحیمی اظهار کرد: بیش از ۵۳۰ نفر نیروی آموزشی و اداری کار آموزش سه هزار و ۷۱۱ دانش آموز عشایری را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.   وی ابراز کرد: این دانش آموزان به‌صورت ثابت، نیمه ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی در مقطع ابتدایی این اداره کل قرار گرفته اند.   مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.   چهار درصد جمعیت دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی سه هزار و ۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش آموزان عشایری تشکیل می‌دهند. باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری