Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه حافظان سلامت محله در قالب تیم‌های آموزش و غربالگری به درب منازل شهروندان مراجعه می کنند، از شهروندان خواست همکاری لازم را با حافظان سلامت داشته باشند که با کاور مشخص و کارت شناسایی درب منازل آنها حضور پیدا می کنند.

دکتر کمال حیدری، در گفت و گو با ایسنا، به اجرای طرح حافظان سلامت محلات با همکاری سپاه صاحب الزمان(عج) اشاره و اظهار کرد: در موج اول همه گیری کرونا نیروهای بسیج به کمک حوزه بهداشت آمدند تا با مشاوره و غربالگری به صورت تلفنی بتوان به افراد مشکوک و به ویژه افراد در معرض خطر کمک کرد تا کمتر در معرض ابتلا به بیماری قرار گرفته و به تبع بستری و مرگ و میر کمتری داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بعد از نتایح موثری که این غربالگری به دنبال داشت و در موج دوم کرونا نیروهای بسیج این بار به شکل دیگری به میدان آمدند، گفت: باتوجه به گستردگی و فراوانی شیوع بیماری، نیروهای بسیج در قالب طرح حافظان سلامت محله ها آموزش، غربالگری و شناسایی بیماران را خانه به خانه انجام می دهند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: اگرچه طی مدت گذشته از شیوع کرونا در مورد این ویروس و راهکارهای پیشگیری از آن زیاد صحبت شده، ولی با این وجود هنوز بسیاری از مردم علائم این بیماری را نمی دانند و یا اگر علائمی داشته باشند نمی دانند چه کاری باید انجام دهند و کجا باید مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه حافظان سلامت در قالب تیم های آموزش و غربالگری به درب منازل شهروندان مراجعه می کنند، تصریح کرد: این افراد کاور و کارت شناسایی دارند و پیش از شروع طرح نیز محتوای آموزشی از سوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در اختیار آنها قرار گرفته و آموزش های لازم را دیده اند.

حیدری از شناسایی بیماران با حضور حافظان سلامت درب منزل شهروندان خبر داد و گفت: مراجعه افراد در روزهای اول بیماری به مراکز درمانی اهمیت زیادی دارد، درحالی که بسیاری از افراد صبر می کنند تا ببینند چه اتفاقی می افتد، این موضوع به ویژه گروه های پرخطر مثل بیماران قلبی عروقی، دیابت، سرطان و افراد مسن بسیار خطرناک است، چون اگر فرصت طلایی از دست برود درمان سخت و احتمال بستری و فوت بیشتر می شود.

رئیس مرکز بهداشت استان اصفهان ادامه داد: بعد از اطلاعاتی که حافظان سلامت از افراد درب منازل آنها دریافت می کنند اگر افراد نیاز به حمایت داشته باشند مثلا بیمار باشند و نمی توانند امور روزانه خود را انجام دهند و یا داروهای خود را تهیه کنند کمک های حمایتی برای آنها پیش بینی می شود.

وی همچنین به فعالیت تیم نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی اشاره و تصریح کرد: اگر صنوف بعد از این مدت اجرای پروتکل های بهداشتی را جدی نگیرند، همچنان این موج ها را خواهیم داشت. در حال حاضر دو هفته محدودیت برای اصناف ایجاد شده تا ترددهای مردم کمتر شده و سرعت سرایت بیماری کاهش یابد، در این مدت با کاهش ابتلای افراد، پذیرش و درصد اشغال تخت های بیمارستان کمتر می شود و کادر بهداشت و درمان فرصت بیشتری برای خدمت رسانی به بیماران دارند، درحالی که اگر قرار باشد بعد از اتمام محدودیت ها، دوباره همان رفتارها صورت گیرد و پروتکل ها رعایت نشود این چرخه ادامه دارد و دوباره این وضعیت در چند هفته آینده تکرار خواهد شد و باید تعطیلی های بعدی را اعمال کنیم.

حیدری با بیان اینکه تیم های نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی به عنوان یک حرکت مردمی در سطح شهر حضور ارشادی خواهند داشت، خاطرنشان کرد: اگر بعد از یکی دو بار تذکر، تیم های نظارت همچنان شاهد عدم پایبندی به رعایت پروتکل های بهداشتی بودند، متخلفان را برای برخورد قانونی معرفی می کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه تیم های نظارت تا نوروز در آماده باش کامل هستند، افزود: پیش بینی می کنیم تا یک ماه آینده این توفیق حاصل شود و حافظان سلامت به همه منازل مراجعه کرده باشند. بعد از آن شهروندان اطلاع لازم را به دست می آوردند تا پس از این اگر مشکلی داشتند خودشان به مراکز منتخب تعیین شده برای معاینه و درمان بیماری کووید مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه قرار است با برنامه ریزی های صورت گرفته در محلات، به ویژه مناطق محروم و حاشیه ای شهر تست های رپید انجام شود، گفت: تست های رپید برای گروه های هدف در محلات و مساجد با کمک حافظان سلامت انجام خواهد شد.

رئیس مرکز بهداشت استان با بیان اینکه حافظان سلامت در کل مناطق و محلات حضور دارند و این طرح به طور همزمان درحال اجراست و روز به روز تقویت می شود، خاطرنشان کرد: حافظان سلامت با تجهیزات حفاظتی کامل و شیلد، ماسک و مواد ضدعفونی کننده به درب منازل شهروندان مراجعه می کنند و آموزش های لازم را دیده اند تا برای خودشان و مراجعه شونده خطری وجود نداشته باشد.

وی بار دیگر با تاکید براینکه حافظان سلامت با کاور مشخص و کارت شناسایی به درب مناطل مردم مراجعه می کنند، از مردم خواست همکاری لازم را با حافظان سلامت داشته باشند که در این شرایط خطیر به کمک حوزه سلامت آمده اند.

حیدری با اظهار امیدواری از اینکه با همکاری خوب مردم با حافظان سلامت، این حرکت منسجم باعث شناسایی، غربالگری، آموزش و اطلاع رسانی به شهروندان شود، افزود: از مردم درخواست می کنیم اصول بهداشتی که بارها اعلام شده را رعایت کنند و با مراقبت از خود بتوانیم این وضعیت را پشت سر بگذاریم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین از مردم خواست از خود درمانی بپرهیزند و اگر مشکل و یا هرگونه علائم مشکوک بیماری کووید را دارند به ویژه گروه های پرخطر به مراکز بهداشتی درمانی و مراکز منتخب برای بیماری کووید مراجعه کنند تا هیچ عارضه و مشکلی پیدا نکنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس همه باهم علیه کرونا مسئولیت اجتماعی در برابر کرونا حافظان سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پروتکل های بهداشتی حافظان سلامت حافظان سلامت مراجعه می کنند داشته باشند پروتکل ها درب منازل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۷۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، اعظم گودرزی عصر امروز جشنواره سفیران سلامت منطقه گل تپه، آموزش سلامت را از اهداف هدفمند حوزه تعلیم و تربیت در مدارس خواند و با بیان اینکه نگاه مهارت افزایی آموزشی در این عرصه بسیار اهمیت دارد، اظهار داشت: در بخش تأمین و جذب نیرو، کوشش لازم انجام شده است.

گودرزی افزود: برای تحول در این بخش، رشته بهداشت مدارس در دانشگاه فرهنگیان ایجاد شده است و با اولویت تخصیص و بکارگیری نیروی بومی، این نیاز جدی سازمانی و منابع، پیگیری خواهد شد.

وی تاکید کرد: ایجاد آموزش‌های مهارت محور، یکی از فرآیندهای آموزشی است، خوشبختانه به صورت پایلوت در چند منطقه و حوزه در کشور، اجرای آن کلید خورده است.

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: از ظرفیت و فرصت تعامل نهاد هلال احمر برای این پروسه مطابق با تفاهم نامه‌های که منعقد شده به منظور تربیت مهارتی همکاران و خانواده‌ها، استفاده خواهد شد.

وی ادامه داد: نهضت فعال سازی زیرساخت‌های بهداشتی در مدارس، در دستور اجرا قرار دارد و در بخش بهسازی سرویس‌های بهداشتی با اعتبارات و مشارکت‌های مختلف، اهتمام شده و محقق لازم به عمل آمده است.

گودرزی خاطرنشان کرد: کمک به بهبود تغذیه دانش آموزان از موارد جدی بوده و با این مبنا در دوره جدید نسبت به احیای پوشش شیر مدارس، اهتمام صورت پذیرفته است.

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش در خاتمه تصریح کرد: تغذیه سلامت نیز از دغدغه‌های دیگر است و با ساماندهی و پیشبرد مطلوب این مساله چه در بعد و محور آموزش و چه رفتار و چه الگو سازی، تأثیر و نقش تشکل سفیران سلامت بسیار ارزنده است و این مجموعه شایسته است مأموریت خود را ایفا کند.

کد خبر 6088102

دیگر خبرها

  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • کم‌توانان خوزستانی از خدمات صندوق بیماران خاص برخوردار می‌شوند
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود