Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها-‌مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان آذربایجان شرقی از تثبیت ۲۵۸ هزار هکتار از اراضی ملی این استان در سامانه کاداستر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، محمد افخمی صبح امروز در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: در راستای تکمیل بانک جامع کاداستر کشور و به منظور حفظ حقوق عامه مردم و صیانت از اراضی ملی و منابع طبیعی کشور، تثبیت و صدور سند مالکیت این اراضی جزو سیاست‌های ابلاغی سازمان ثبت اسناد و املاک  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در استان آذربایجان شرقی نیز این امر با جدیت، همراهی و همکاری دستگاه‌های متولی گام برداشته و موفق به تثبیت آن شده است.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک آذربایجان شرقی در ادامه خاطر نشان کرد:در راستای اجرای سیاست‌های ابلاغی سازمان ثبت اسناد واملاک در زمینه تثبیت اراضی ملی و منابع طبیعی در بانک جامع کاداستر، این اداره کل در آبان ماه سال جاری موفق به تثبیت 258 هزارهکتار با تعداد 1803 قطعه از این اراضی در استان شد.

بیش از 598 هزار هکتار اراضی ملی لرستان در سامانه کاداستر تثبیت شدطرح کاداستر بیش از 295 هزار هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری اجرا شد700 میلیارد ریال اعتبار به اجرای طرح کاداستر در چهارمحال و بختیاری اختصاص یافترئیس سازمان جنگل‌ها: اجرای طرح "کاداستر" سبب کاهش تعرض به مراتع کشور است3 میلیون هکتار از اراضی ملی خراسان جنوبی در طرح ملی کاداستر تثبیت شد

وی ادامه داد: اجرای طرح کاداستر گامی مهم در تثبیت حقوق و مالکیت دولت بوده و از آنجایی که با اجرای این طرح اراضی ملی و دولتی و مستثنیات منفک و مشخص می‌شود، از این رو با در نظر گرفتن حقوق مردم، از تصرف و تجاوز به عرصه‌های منابع طبیعی جلوگیری  می‌شود.

افخمی تصریح کرد: اجرای طرح کاداستر در آذربایجان شرقی  به عنوان استان پایلوت کشوری انتخاب شده است که اجرای موفق این طرح منوط به همکاری مردم و ادارات و سازمانها با ثبت اسناد است.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک آذربایجان شرقی یادآور شد:در این طرح اسناد و دفترچه‌های مالکیت در کمتر از سه روز به سند کاداستر تبدیل می‌شوند.

وی در پایان به مزایای این طرح نیز اشاره کرد و گفت: تثبیت مالکیت و نظامند کردن تمامی روابط حقوقی از مزایای این طرح است که مردم  باید اسناد عادی خود را در چهار چوب قانون به اسناد رسمی تبدیل کنند.

انتهای پیام/115/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آذربایجان شرقی آذربایجان شرقی ثبت اسناد و املاک آذربایجان شرقی هکتار از اراضی اراضی ملی طرح کاداستر هزار هکتار اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۷۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش حدنگاری برای تسهیل اجرای کاداستر برگزار شد

مدیرکل کاداستر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از برگزاری همایش ملی حدنگاری خبر داد و گفت: این همایش با هدف دستیابی به یک ادبیات مشترک با دیگر دستگاه‌های اجرایی برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، نخستین جلسه نمایندگان تام الاختیار دستگاه‌های اجرایی در امور حدنگاری با حضور مدیران سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در راستای هم اندیشی برای برگزاری همایش ملی حدنگاری (کاداستر) اراضی و املاک برگزار شد.

در این جلسه بهرام حسن زاده مدیرکل آموزش سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به همایش ملی حدنگاری تصریح کرد: این همایش دارای ۲ بُعد "علمی" و "اجرایی و کاربردی" است.

وی در تشریح بُعد علمی گفت: در بعد علمی با بسیاری از دانشگاه مکاتبه شده و تاکنون ۱۵ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده است. در بعد اجرایی و کاربردی نیز با دستگاه‌های اجرایی مکاتبه و از آن‌ها خواسته شد شرح وظایف و اقداماتی که تا امروز انجام داده اند و مخاطراتی که در این حوزه داشتند را ارسال کنند و به ما بگویند که در این حوزه چه ظرفیت‌هایی دارند.

حسن‌زاده با اشاره به تحول حدنگاری طی سال‌های اخیر گفت: وضعیت حدنگاری (کاداستر) در سال‌های اخیر بسیار متفاوت شده است. خصوصاً در حوزه منابع طبیعی، امور اراضی و کشاورزی و قابل مقایسه با قبل از سال ۹۸ نیست.

وی افزود: طی دو سال اخیر ۷۰ درصد پروژه‌های پژوهشی و اجرای سازمان ثبت اسناد به حوزه حدنگاری (کاداستر) اختصاص پیدا کرده و بزرگترین و بیشترین قرادادهای پژوهشی ما در حوزه حدنگاری است.

در ادامه این جلسه محمد علی فلاح مدیرکل کاداستر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به اینکه نبود ادبیات مشترک در حوزه حدنگاری یک چالش جدی است، خاطرنشان کرد: عدم اجماع بر سر تعریف مشترک از حدنگاری چالش جدی سازمان ثبت بعنوان متولی حدنگاری است. همین امر برگزاری همایش ملی حدنگاری برای دستیابی به یک ادبیات واحد در حوزه حدنگاری را ضروری می‌کند.

وی افزود: ایجاد هماهنگی و دستیابی به ادبیات مشترک در بین دستگاه‌های اجرایی همواره چالش‌زا بوده و بخشی از تأخیری که در اجرایی کردن حدنگاری به وجود آمده، به همین علت است.

مدیرکل کاداستر با بیان اینکه حدنگاری (کاداستر) امری صرفاً فنی و مرتبط به علوم فنی مهندسی نیست، گفت: ما به دنبال تلفیق علوم هستیم تا بتوانیم علوم فنی مهندسی را با علوم حقوقی به عینیت برسانیم تا به توفیقات بیشتری در حوزه حدنگاری دست پیدا کنیم.

در ادامه جلسه عبدالحمید مرادی مدیرکل امور ملاک سازمان ثبت، با اشاره به تکالیف موجود در قانون حدنگار گفت: قانون حدنگار سه تکلیف برای سازمان ثبت، برای دستگاه‌های اجرایی و مردم مشخص کرده است.

وی افزود: این قانون به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تکلیف کرده که سامانه‌های جامع ایجاد شود، نیروی انسانی را آموزش دهد و اطلاع رسانی کند.

مرادی در ادامه گفت: همچنین این قانون برای دستگاه‌های اجرایی متولی تکلیف کرده که ظرف ۲ سال کلیه اطلاعات حقوقی و رقومی اش را تحویل سازمان ثبت بدهند و برای مردم نیز تکلیف کرده ظرف ۵ سال این کار را انجام دهند.

مدیرکل امور املاک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با بیان این پرسش که آیا تکالیف عنوان شده در این قانون اجرا شده است یا نه، گفت: در حد امکانات و نیرو و بضاعت، موفقیت‌هایی چشمگیری داشتیم. ۹۹ درصد حدنگاری منابع ملی کشور، نزدیک به ۷۰ درصد از بافت مسکونی روستاها، ۸۵ درصد موقوفات کشور، نزدیک به ۹۰ درصد املاک دستگاه‌های اجرایی کشور و ۹۰ درصد سرانه و سطح در تصرف نیروهای مسلح، محیط زیست، رودخانه ها، تالاب‌ها و ...

وی افزود: نسبت به امکاناتی که داشتیم در مقایسه با کشورهای دیگر با امکاناتی که در اجرای کاداستر داشتند، موفق‌تر بودیم. اما این موفقیت به معنی رسیدن به نتیجه نهایی و مطلوب نیست.

مرادی با اشاره به برگزاری همایش ملی حدنگاری گفت: انتظار ما از برگزاری این همایش این است که با دستگاه‌ها و مراکز آموزشی با شرکت فعال و ارائه نقطه نظرات فنی و حقوقی و مدیریت داده‌ها و اطلاعات به ما کمک کنند تا به نتیجه نهایی و مطلوب برسیم.

براساس گزارش قوه قضاییه، طرح الزام به ثبت رسمی اموال غیرمنقول، مشارکت دستگاه‌های متولی، جلوگیری از دوباره کاری و موازی کاری، اطاله فرایند صدور سند ازدیگر مباحث مطرح شده از سوی نمایندگان دستگاه‌های اجرایی بود که مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شاهد سرعت گرفتن اجرای نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی هستیم
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • همایش حدنگاری برای تسهیل اجرای کاداستر برگزار شد
  • استرداد ۵۰ هکتار اراضی ملی البرز
  • غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی طرحی مهم و موثر است
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • تداوم اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی