Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@20:13:30 GMT

موشن‌گرافی/ تک فرزندی خودخواهی والدین یا تربیت بهتر فرزندان!

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۵۷۹۲۶

موشن‌گرافی/ تک فرزندی خودخواهی والدین یا تربیت بهتر فرزندان!

‍‍‍‍‍‍

خانواده‌های "تک فرزند" بر خلاف نظر کارشناسان تربیتی معتقدند از نظر صرف زمان و تمرکز بر موارد تربیتی، "تک فرزندی" به نفع خودِ کودکان است! به نظر می‌آید چنین توجیهی بیشتر به خودخواهی والدین مربوط است تا تربیت بهتر فرزندان! - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ متاسفانه امروزه بسیاری از خانوادهها به "تک فرزندی" روی آورده‌اند، آنها برای این تصمیم دو دلیل عمده کیفیت تربیت و مشکلات اقتصادی را نام می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خانواده‌ها معتقدند در صورت داشتن تنها یک فرزند، بهتر می‌توانند از عهده تربیت آن بربیایند، توجیه آنان این است که هم از نظر صرف زمان و هم تمرکز بر روی مولفه‌های تربیتی، "تک فرزندی" به نفع خودِ کودکان است!

اما کارشناسان تربیتی نظر دیگری دارند؛ در این رابطه تجربه و مطالعات آنها نشان می‌دهد که اتفاقاً "تک فرزندی" آسیبهای تربیتی جدی و خطرناکی را برای فرزندان به همراه می آورد!

موشن گرافی زیر به دلایل و چگونگی این آسیبها پرداخته است:

 

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

رشد جمعیت جهان در سال 2100 متوقف می‌شود!دولت اراده جدی بر اجرای سیاستهای جمعیتی نداشته است!/ برخی مدیران قائل به بحران جمعیت نیستندزنان خانه‌دار؛ حلقه مفقوده "طرح جوانی جمعیت" + 3 پیشنهاد"جنگ جهانی جمعیت" آغاز شده است اما چرا؟!عکس/ "ملک‌زاده" مجری و حامی بزرگ "کاهش جمعیت ایران!"

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خانواده فرزندآوری کاهش جمعیت خانواده فرزندآوری کاهش جمعیت تک فرزندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۷۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم‌اندیشی تربیت تسهیل‌گر جوانی جمعیت

در این همایش انسیه کتابچی در این نشست به موضوع کاهش تمایل به فرزندآوری در ایران پرداخت و با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر حل این معضل، بر لزوم رفع موانع ذهنی در این زمینه تأکید کرد.

وی گفت: مشکلات اقتصادی، بهانه‌ای متداول در میان خانواده‌های ایرانی برای عدم تمایل به فرزندآوری بیشتر بوده و برای رفع این مشکل دولت مشوق‌های مختلف را ارائه می دهد.

کتابچی تصریح کرد: این مشوق‌ها که در سال گذشته شامل وام ۲۰۳ هزار میلیارد تومانی به خانواده‌ها می‌شد، به منظور حمایت از فرزندآوری و نشان دادن استقبال حاکمیت از این امر در نظر گرفته شده است.

 وی خاطرنشان کرد: صرف ارائه مشوق‌های اقتصادی، راه‌حل نهایی برای افزایش نرخ باروری نیست که اگر مسائل اقتصادی تنها دلیل عدم تمایل به فرزندآوری بود، مشوق‌های دولت تاکنون تاثیر خود را بر افزایش نرخ باروری نشان داده بودند.

معاون ستاد ملی جمعیت کشور در ادامه به تلاش‌های ستاد ملی جمعیت برای ارائه خدمات مناسب به خانواده‌ها در زمینه فرزندآوری اشاره کرد و بیان داشت: معتقدم مشوق‌ها علاوه بر اثر اقتصادی، می‌توانند تاثیر فرهنگی مثبتی نیز داشته باشند. به عنوان مثال، فراهم کردن تمهیدات لازم برای امنیت شغلی و تحصیلی بانوان شاغل یا دانشجو، می‌تواند انگیزه آنان را برای فرزندآوری افزایش دهد.

 کتابچی همچنین بر لزوم فرهنگ‌سازی در زمینه فرزندآوری تأکید کرد و گفت: این امر باید توسط افرادی انجام شود که به ضرورت افزایش جمعیت معتقد باشند.

 وی در این خصوص به نقش شهرداری‌ها در ارائه تخفیف به خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر اشاره کرد.

کتابچی در ادامه به موضوع ناباروری پرداخت و خواستار مطالبه‌گری برای ایجاد پروتکل واحد در جهت اجرای مرحله به مرحله درمان زوجین نابارور شد.

وی با بیان اینکه ناباروری نیازی به فرهنگ‌سازی ندارد، بر لزوم رویکرد علمی به این موضوع و بررسی مشکلات و سبک زندگی زوجین نابارور در کنار درمان آنها تأکید کرد.

معاون ستاد ملی جمعیت در خصوص نقش تسهیل‌گر جوانی جمعیت و فرزندآوری اشاره کرد: با توجه به تنوع مخاطبان، ارائه راه‌حل‌های متناسب با هر گروه، از جمله افراد تحصیل‌کرده، کم‌برخوردار، با گرایش‌های مذهبی و قومی متفاوت، ضروری است.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» برای ۱۵۰ نفر خادمیار مرکزی برگزار شد
  • «رزاق» بودن خداوند را در فرزندآوری فراموش نکنیم
  • نشست هم‌اندیشی تربیت تسهیل‌گر جوانی جمعیت
  • تربیت کنشگر حوزه جمیعت در استان مرکزی
  • فیلمی عجیب از جمعیت عظیم افغان‌ها و نصب پرچم افغانستان در ایران؛ این فیلم واقعی ست؟!
  • ویدئو‌های یک افغان از جمعیت عظیم افغانستانی‌ها و نصب پرچم افغانستان در ایران
  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان
  • اجرای طرح‌های محله محور در روستا‌های استان همدان
  • مجمع استادیاران صالحین در بوشهر تشکیل شد