Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، رضا اصغری رییس مجتمع پتروشیمی کردستان با اشاره به وجود ۵۰۰، ۶۰۰ سیستم حفاظتی در پتروشیمی کردستان اظهار داشت: دما و فشار بطور خودکار توسط این سیستم‌ها تست و هر زمان که بیش از حد نرمال باشد یا هر روند غیر نرمال دیگری اتفاق بیافتد برای حفاظت از مجموعه اقدام به تخلیه گاز می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تولید صدا و نور بدلیل تخلیه گاز در این مجتمع را اتفاق طبیعی و معمولی اعلام کرد و افزود: ممکن است یک یا دو بار در هر سه ماه این اتفاق به عنوان یک کار مداوم و همیشگی در این مجتمع روی دهد.

رئیس مجتمع پتروشیمی کردستان با اشاره به اینکه واکنش مردم و سایت‌های مختلف به این اتفاق برای ما جای تعجب دارد، یادآور شد: مقدار و تناژ تخلیه گاز شب گذشته هیچ تغییری نسبت به قبل نداشته است.

اصغری تاکید کرد: این تخلیه گاز در شب گذشته بدلیل مه آلود بودن هوا و همچنین خلوت بودن شهر بخاطر شرایط منع تردد‌ها در راستای قطع زنجیره انتقال کرونا و کاهش آلودگی صوتی، باعث شد مردم نور و صدای ایجاد شده پتروشیمی را بهتر و بیشتر از قبل احساس کنند.

او گفت: جای هیچ نگرانی نیست، چون تجهیزات حفاظتی موجود در این مجتمع برای اینکه سیستم سالم باشد و با مشکلی مواجه نشود، اقدام به تخلیه گاز می‌کنند.

رئیس مجتمع پتروشیمی کردستان اضافه کرد: این سیستم به گونه‌ای است که در ارتفاع ۱۰۰ متری گاز را پخش می‌کند که بعد از چهار ثانیه هم اثری از آن باقی نمی‌ماند.

شامگاه یکشنبه در حاشیه جنوبی سنندج، از محوطه پتروشیمی کردستان نور شدید همراه با صدای مهیبی باعث ترس مردم شد که برخی مسؤولان استان این اتفاق را طبیعی اعلام کردند.

عملیات اجرایی شرکت پتروشیمی کردستان سال ۸۴ آغاز و انتخاب پیمانکار و خاکبرداری هم در همین سال انجام شد و بعد بدلیل نبود اعتبار و مواجه شدن با تحریم‌ها این پروژه به مدت ۶ سال متوقف شد.

از سال ۹۰ عملیات احداث این واحد بار دیگر از سر گرفته شد و در فروردین سال ۹۶ همزمان با سفر نوروزی دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران به کردستان به بهره‌برداری رسید.

سرمایه‌گذاری ریالی و ارزی که برای راه‌اندازی این شرکت انجام شد، ۱۴ هزار و ۱۴۰ میلیارد ریال است و بطور مستقیم برای ۷۰۰ نفر نیز اشتغال ایجاد کرد.

نخستین کارخانه پتروشیمی کردستان در زمینی به مساحت ۱۲۹ هکتار و در نزدیکی روستا سرنجیانه از توابع شهرستان سنندج احداث شد و ظرفیت اسمی آن تولید سالانه ۳۰۰ هزار تن پلی اتیلن سبک است.

انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پتروشیمی کرونا ویروس ویروس کرونا پتروشیمی کردستان تخلیه گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۸۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین

به گزارش خبرگزاری مهر، مجیدرضا حریری رئیس اتاق مشترک ایران و چین، گفت: به طور کلی و در سال‌های گذشته بیش از ۳۳ درصد صادرات غیرنفتی به چین داشتیم، بزرگترین بازار کالای صادراتی ما چین است البته ترکیب صادراتی ما به همه کشورها بر اساس آمار گمرک بیش از ۸۰ درصد کالا بر اساس مواد نفتی و معدنی و خام فروشی است؛ به غیر از صادرات ما به به عراق و افغانستان که تولیدی بوده است.

رئیس اتاق مشترک ایران و چین در یک گفت‌وگوی رادیویی، تاکید کرد: ۹۱ درصد کالای صادراتی ما به چین از فراورده‌های نفتی است که اصولاً در ترکیب صادرات مشکل داریم. در بازارهای بین‌المللی کیفیت و قیمت اهمیت دارد؛ پسته و زعفران ما از نظر کیفی رقیب ندارد که بازار دست ایران است.

وی با بیان اینکه ۱۸ سال پیش با برگزاری سمینار فرصت‌ها و چالش‌های صادرات به چین را بررسی کردیم، خاطرنشان کرد: حدود ۵ سال پیش بر کالاهای ساخته شده با رفع موانع و اشکالات صادرات به چین کارهایی انجام شد تا با گرفتن مجوزها میگو و ماهی، انجیر، سیب و مرکبات، فرش و صنایع دستی، سفال همدان، لبنیات، پای مرغ و زعفران به عنوان کالای غذایی صادرات انجام شد.

این مسؤول افزود: میزان صادرات کشورمان به چین در طول یکسال اخیر ۹۰ درصد محصولات خام پتروشیمی و معدنی بوده که در سال‌های اخیر با پیدا کردن بازارهای متنوع در این کشور به سمت صادرات غیرنفتی پیش رفتیم.

حریری لیست کالای صادراتی ایران به چین را بسیار متنوع دانست و بیان کرد: سال گذشته ماشین آلات الیاف نانو و هایتک به چین صادر کردیم و درصدد پیدا کردن بازاری برای اقلام جدیدی مثل آبمیوه‌ها، کفش دست سوز و شیرینی و شکلات، در حوزه ظروف آشپزخانه پلیمری که تولیدات به روزی هم داریم، فروش پوشاک مردانه با برندهای معتبر متمرکز شدیم.

رئیس اتاق مشترک ایران و چین در پایان تصریح کرد: همه کالاهای تولید کشور که در فرایند تولید میزان ارز آن کمتر از ۲۵ درصد هزینه کالا را داشته باشد و میزان رقابت بزرگی در بازار خواهد داشت را برای صادرات آماده کنیم.

کد خبر 6097279 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • شرط‌بندی ضد انقلاب روی مهره سوخته اسرائیل
  • رئال مادرید - بایرن مونیخ دو رقیب همیشگی در اروپا؛ مروری بر تقابل های اخیر دو تیم
  • کارگران پیش قراولان جهش تولید هستند
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد
  • استقبال از «آن برد» غافلگیر کننده بود/ دغدغه همیشگی «مهاجرت»
  • گزارش اوجی از سوددهی خیره‌کننده پالایشگاه آبادان و افزایش تولید مجتمع‌های پتروشیمی
  • پوستکوعلو: مقابل لیورپول بلاخره با سبک همیشگی بازی کردیم
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • طوطی دراکولا ؛ این خون آشام عاشق میوه است! (+تصاویر)