Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس جمهوری فعلی آمریکا، وزارت دادگستری و اداره تحقیقات فدرال کشورش را به "مطلع بودن" از توطئه ادعایی برای تقلب انتخاباتی علیه خودش متهم کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، کمپین ترامپ مقام‌های حزب دموکرات در چندین ایالت سرنوشت‌ساز را به تقلب انتخاباتی گسترده به ویژه در رای پستی متهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دموکرات‌ها، رسانه‌های جریان اصلی و حتی برخی از جمهوری‌خواهان این ادعاها را رد کرده و از ترامپ خواسته‌اند به شکست اذعان کند.
دونالد ترامپ صبح یکشنبه در مصاحبه تلفنی با فاکس نیوز گفت: این تقلب کامل است و اینکه چطور اف‌بی‌ای و وزارت دادگستری اجازه دادند که مردم از زیر بار آن شانه خالی کنند، باورنکردنی است؛ نمی‌دانم شاید خودشان دست دارند. این انتخابات متقلبانه بود. این انتخابات یک تقلب محض بود.
او افزود: آنها مدت‌هاست که هستند. برخی از آنها در دوران روسای جمهوری مختلف حضور داشتند و دیدگاه‌های خودشان را دارند. تمام آنچه می‌توانم بگویم این است که... با توجه به تمام تقلبی که رخ داده، هیچکس نزد من نیامده و نگفته که "اف‌بی‌آی افرادی که این دسیسه‌چینی را انجام دادند، دستگیر کرده است."
رئیس جمهوری آمریکا در ادامه گلایه کرد که اف‌بی‌آی و وزارت دادگستری درباره فعالیت‌های غیرقانونی بالقوه مقام‌های دوره اوباما تحقیق نکرده‌اند، از جمله درباره جاسوسی از کمپین 2016 ترامپ.
ترامپ با اشاره به جیمز کومی، مدیر سابق اف‌بی‌آی، اندرو مک‌کیب، معاون سابق اف‌بی‌آی و جان برنان، مدیر سابق سیا و نقش آنها در تحقیقات روسیه‌گیت پرسید: کار آنها با کومی، مک‌کیب، برنان و دیگران به کجا رسید؟ آنها به کنگره دروغ گفتند، آنها دروغ گفتند، آنها افشاگری کردند...آنها با این افراد به کجا رسیدند؟
ترامپ با بیان اینکه جهان در حال تماشای ماجرایی است که با ادعاهای تقلب انتخاباتی در ایالات متحده همراه است، گفت که رهبرانی از دیگر کشورها با او تماس گرفته و می‌گویند که انتخابات سوم نوامبر "آشفته‌ترین انتخاباتی است که ما دیده‌ایم."
ترامپ تاکید کرد که کمپین او "صدها" شهادت تحت سوگند برای پشتیبانی از ادعاهای تقلب دارد. او با اشاره به وضعیت رای‌گیری در میشیگان، پنسیلوانیا و دیگر نقاط که ابتدا به نفع خودش بود، گفت: ناگهان من از برد با اختلاف زیاد، به باخت با اختلاف اندک رسیدم و در برخی موارد مدتی زمان برد. قضات ایالت‌ها و رسانه‌ها از مسوولیت خودشان برای رسیدگی به شکایت‌های کمپین من و پوشش تقلب‌های انتخاباتی شانه خالی کردند. رسانه‌های اجتماعی بزرگ هم سانسور کردند. رسانه نمی‌خواهد درباره آن حرفی بزند. آنها می‌دانند این انتخابات چقدر آلوده به تقلب بوده است.
ترامپ همچنین درباره قضات در ایالت‌های سرنوشت‌ساز گفت که آنها به کمپین او اجازه ندادند تا مدارکش را ارائه کند. او گفت: به ما اجازه ندادند مدارکی ارائه کنیم. آنها گفتند "حرف شما بی‌اساس است." به وکلایم گفتم که می‌خواهم شکایتی بزرگ، خوب و زیبا و مملو از مستندات ارائه کنند. ما شهادت مردمی را داریم. ما صدها و صدها برگه شهادت داریم و مردمی هستند که حاضرند آن را امضا کنند. اینها مردم مورد احترامی هستند. اینها مردمی هستند که جان خودشان را به خطر انداخته‌اند. ولی آنها نمی‌خواهند این شهادت‌ها را ببینند. بعد آنها می‌گویند که ما مدرکی نداریم.  
او همچنین ابراز تردید کرد که آیا این شکایت‌های انتخاباتی می‌تواند به دیوان عالی آمریکا برسد یا خیر. او گفت: مشکل این است که رسیدن به دیوان عالی سخت است. من بهترین حامیان دیوان عالی را دارم که اگر پرونده به آنجا برسد، می‌خواهند به آن رسیدگی کنند. اما آنها می‌گویند که رساندن یک پرونده به آنجا دشوار است.
ترامپ بار دیگر گفت که امکان ندارد بایدن توانسته باشد هشتاد میلیون رای به دست آورده یا در جوامع سیاه‌پوست به آرایی بیش از آن چیزی که اوباما به دست آورده بود، رسیده باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ترامپ وزارت دادگستری اف بی آی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۸۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلنسکی: روسیه کمپین ارعاب به راه انداخته است

رییس جمهور اوکراین در واکنش به حمله موشکی روسیه به نقطه‌ای در استان خارکیف و هدف قرار گرفتن یک دکل تلویزیونی، مدعی شد این اقدام بخشی از کارزار کرملین برای ارعاب شهروندان اوکراینی است.

به گزارش مشرق، «ولودیمیر زلنسکی» رییس جمهور اوکراین گفت حمله موشکی روسیه به یک دکل فرستنده امواج تلویزیونی در خارکیف، بخشی از تلاش‌های کرملین برای ایجاد «رعب و وحشت» در دومین استان بزرگ کی‌یف بود که در هفته‌های اخیر، مورد حملات مکرر قرار گرفته است.

زلنسکی شامگاه دوشنبه گفت این حمله قصد داشت «کل شهر به چشم خود ترس و وحشت را ببینند و ارتباط و دسترسی خارکیف به اطلاعات را محدود کند.»

خارکیف، استانی در شمال شرق اوکراین در برگیرنده هزار کیلومتر از خط مقدم جبهه‌هایی است که نظامیان اوکراین و روسیه بیش از از دو سال است که در آن درگیر جنگ هستند. خط مقدم در میان جنگی فرسایشی که تمرکز آن بیشتر بر استفاده از توپخانه، پهپادها و خندق‌ها است، تغییرات کمی داشته است.

به گزارش آسوشیتدپرس، روسیه از اواخر مارس، فشارها بر خارکیف را افزایش داده است و به نظر می‌رسد که هدف آن استفاده کردن از فرصت کمبود سامانه‌های دفاع هوایی اوکراین به نفع خود است. به شبکه برق محلی و محله‌ها هم خسارت وارد شده است.

روز دوشنبه، یک موشک «خا-۵۹» (Kh-۵۹) روسیه به دکل ۲۵۰ متری مخابره‌کننده امواج تلویزیونی خارکیف حمله و آن را دو نیم کرد. این حمله منجر به متوقف شدن مخابره امواج شد.

اندیشکده مطالعات جنگ در واشنگتن می‌گوید، «کرملین در حال انجام دادن عملیات‌های هماهنگ هوایی و اطلاعاتی برای ویران کردن خارکیف، متقاعد کردن اوکراینی‌ها به فرار و آواره کردن میلیون‌ها اوکراینی در داخل، پیش از آغاز حمله احتمالی زمینی روسیه علیه این استان یا جاهای دیگر اوکراین است.»

این اندیشکده همچنین مطرح کرد که رسیدن کمک‌های نظامی مورد انتظار به اوکراین از سوی آمریکا و دیگر شرکای غربی آن به اوکراین در هفته‌های آتی، روسیه را ترغیب کرده است که حملات خود را پیش از رسیدن این کمک‌ها گسترش دهد.

به گفته این اندیشکده، تصرف خارکیف چالش قابل‌توجهی برای نیروهای کرملین خواهد بود.

سنای آمریکا قرار است، امروز (سه‌شنبه) درباره لایحه ۶۱ میلیارد دلاری مجلس نمایندگان این کشور برای کمک به اوکراین رای‌گیری کند. زلنسکی گفته است که «جو بایدن» رییس جمهور آمریکا به او اطمینان داده است که این کمک‌ها شامل توانمندی‌های موشکی دوربرد و مهمات توپخانه‌ می‌شود.

زلنسکی گفت: چهار اولویت مهم وجود دارد؛ دفاع هوایی، توپخانه مدرن، ظرفیت دوربرد و اطمینان یافتن از اینکه کمک‌های آمریکا در اسرع وقت برسد.

اما اخبار چندان خوشایندی برای اوکراین از کمک‌های نظامی اتحادیه اروپا به گوش نمی‌رسد. کشورهای اتحادیه اروپا سامانه‌های دفاع هوایی پاتریوت دارند و روز دوشنبه در نشست وزرای امور خارجه و دفاع اتحادیه اروپا هیچ نشانه‌ای از تمایل آن‌ها به عرضه این تسلیحات به اوکراین وجود نداشت که حداقل به هفت سامانه موشکی نیاز دارد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • شهادت بیش از ۳۴ هزار و ۳۰۰ فلسطینی در نوار غزه از ۷ اکتبر
  • کشف ۱۷ قبضه کلت کمری در پیرانشهر
  • اطلاعیه جدید وزارت کار برای یارانه بگیران؛ این پیامک‌ها جعلی است
  • هشدار وزارت کار درباره پیامک‌های جعلی کالابرگ
  • اخبار رسمی کالابرگ را تنها از مراجع رسمی وزارت رفاه دنبال کنید
  • آیا مشتریان از امداد جاده‌ای نوروزی مدیران خودرو رضایت داشتند؟
  • زلنسکی: روسیه کمپین ارعاب به راه انداخته است
  • ۱۷ هزار کودک بدون والدین در نوار غزه | شهادت ۳۰ کودک بر اثر گرسنگی
  • ۱۷ هزار کودک بدون والدین در نوار غزه/ شهادت ۳۰ کودک بر اثر گرسنگی
  • گرانترین خودروی برقی آفرود چینی در راه است