۱۰ آذر ۱۳۹۹
جزئیات حادثه هولناک امروز در پردیس تهران
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، مجتبی خالدی در این باره اظهار کرد: متاسفانه طی حادثه ای در پردیس تهران یک دستگاه کامیون به دلایل نامشخص منحرف شده و داخل یک خانه وارد می شود.
وی ادامه داد: در این حادثه سه نفر جان باختند که یک آقای ٣٨ ساله و یک آقای ۵٠ ساله هستند که هر دو راننده کامیون و کمک راننده بودند.
یک کودک هفت ساله نیز در این حادثه جانباخته است.
خالدی اظهار کرد: دو نفر نیز توسط اورژانس هوایی به بیمارستان امام خمینی تهران منتقل شدند که یک آقای ۴٢ ساله و یک کودک پنج ساله هستند.
این افراد نیز بد حال هستند و امیدواریم اقدامات تخصصی و درمانی برای این افراد موثر واقع شود.
پربیننده ترین قصاص مرد قصاب به جرم سلاخی ۲ زن در انتظار قصاص قاتلان امیرعلی +عکس گسترش آتشسوزی در جنگل توسکستان گرگان سارقان گردنبند علی دایی دستگیر شدند نقشه ناکام مرد متأهل برای تصاحب ارثیه دختر رزمی کارمنبع: اقتصاد آنلاین
کلیدواژه: تصادف مرگ پردیس حادثه کامیون اورژانس سهام عدالت
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۳۰۱۵۸۵۲۸ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
عکسی عجیب از یک نانوایی در تهران
سرباز راهور از نماینده مجلس عذرخواهی کرد؛ سیلیزدن کار خود حسن روحانی بود!
تخصیص اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی به سد تالوار
خبر بعدی:
کشف انبار احتکار روغن مایع در اصفهان
فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از کشف انبار احتکار روغن مایع خبر داد و گفت: از این انبار یک هزار و ۴۱۸ لیتر انواع روغن خوراکی کشف شد.
به گزارش ایمنا، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ حمیدرضا اکبری، اظهار کرد: به دنبال دریافت گزارشهای مردمی مبنی بر احتکار روغن توسط فردی در یکی از روستاهای اطراف شهر اصفهان، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران آن یگان قرار گرفت.
وی با اشاره به محرز شدن صحت گزارشهای دریافتی با انجام بررسیهای تخصصی و تحقیقات میدانی، افزود: پس از هماهنگی قضائی مأموران کلانتری با همراهی کارشناس اداره بهداشت از این انبار بازدید شد که در بازرسیهای به عمل آمده یک هزار و ۴۱۸ لیتر روغن مایع به صورت گالنی و بطری که به صورت غیرقانونی و غیر بهداشتی دپو و احتکار شده بود کشف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان با اشاره به دستگیری یک نفر در رابطه با کشفیات به دست آمده، گفت: ارزش احتکار کشف شده بنا به اظهار نظر کارشناسان بیش از ۳۰۰ میلیون ریال است.
کد خبر 471482