Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت در دور دوم حمایت‌های جبرانی وام یک میلیون تومانی و کمک هزینه یکصد هزار تومانی به ۲۹ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر پرداخت می‌کند.

خبرگزاری میزان - ایرنا نوشت: تنها فرمول و نسخه جهانی جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در خانه ماندن و قطع زنجیره انتقال است. فرمولی که همه کشور‌ها با توجه به وضعیت قرمز و نارنجی که بر آن‌ها حاکم می‌شود، اقدام به تعطیلی سراسری در دوره‌های زمانی مختلف می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کشور ما نیز با همه گیری گسترده کرونا دولت تصمیم گرفت محدودیت‌های تردد و تعطیلی سراسری را از اول آذرماه به مدت دو هفته اجرایی کند. البته در این میان مساعدت‌های مالی برای اقشار آسیب پذیر جامعه در نظر گرفت.

این مساعدت‌ها شامل وام یک ملیون تومانی به صورت قرض الحسنه و با سود چهار درصد و کمک هزینه جبرانی یک صد هزار تومانی به تعداد اعضای خانوار است.

در روز‌های اخیر موضوع ارائه تسهیلات یک میلیون تومانی به مشمولان، همچنین پرداخت کمک هزینه ماهیانه یکصد هزار تومان به هر یک از اعضای خانوار تا پایان سال حسابی داغ شده است. اینکه کدام خانوار‌های ایرانی مشمول دریافت این تسهیلات می‌شوند، چه اقداماتی برای دریافت تسهیلات باید انجام شود و بسیاری موارد دیگر که در ادامه به آن می‌پردازیم.

چه کسانی مشمول دریافت این تسهیلات می‌شوند؟

براساس اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی این تسهیلات به خانوار‌هایی که درآمد ثابت ماهیانه ندارند و در مرحله قبل متقاضی تسهیلات کرونایی خانوار‌ها بوده‌اند، تعلق می‌گیرد که شامل نزدیک به ۲۹.۷ میلیون نفر (۱۱ میلیون خانوار) می‌شود.

براین اساس، افراد دارای درآمد ثابت از جمله کارمندان دولت، شرکت‌های دولتی یا نهاد‌های عمومی غیردولتی، بازنشستگان، بیمه‌پردازان سازمان تأمین اجتماعی یا سایر صندوق‌های بازنشستگی شامل این طرح نمی‌شوند.
به گفته رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت تعاون، کارگرانی که درآمد ثابت ندارند، مددجویان بهزیستی و کمیته امداد و رانندگان تاکسی شامل این طرح هستند.

تسهیلات کرونایی چه زمانی پرداخت می‌شود؟

کمک هزینه یکصد هزار تومانی که به ازای هر یک از اعضای خانوار در نظر گرفته شده به مدت چهار ماه (آذر، دی، بهمن و اسفندماه) پرداخت می‌شود. به گفته رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت تعاون پرداخت این حمایت معیشتی از نیمه آذرماه شروع می‌شود.

همچنین طبق اعلام وزارت تعاون، وام یک میلیون تومانی اواخر آذر ماه به حساب سرپرست خانوار مشمول واریز می‌شود.

چه اقداماتی برای ثبت درخواست تسهیلات باید انجام شود؟

براساس این گزارش کمک هزینه بلاعوض یکصد هزار تومانی نیاز به ثبت‌نام از سوی متقاضیان ندارد، وزارت تعاون مشمولان دریافت بسته معیشتی ۱۰۰ هزار تومانی را شناسایی کرده است. براساس اعلام وزارت تعاون در فروردین‌ماه امسال، به ۲۳ میلیون سرپرست خانوار وام یک میلیونی پرداخت شد که اطلاعات گردآوری شده در آن دوران، ملاک عمل خواهد بود و نیاز نیست، متقاضیان اقدامی انجام دهند.

متقاضیان دریافت مرحله دوم وام یک میلیون تومانی یک هفته (۴ تا ۱۱ آذرماه) فرصت دارند درخواست خود را ثبت کنند. این افراد فقط باید کد ملی خود را از تلفن همراه ثبت شده به نام سرپرست خانوار به سرشماره ۶۳۶۹ ارسال کنند.

براساس این گزارش از ۲۰ تا ۲۷ آذرماه به پیامک‌های دریافتی مشمول با سرشماره v.refah پاسخ داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: جزییاتی از ثبت نام وام یک میلیون تومانی کرونا

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: اخباراقتصادی بسته حمایتی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بسته حمایتی وام یک میلیون تومانی وزارت تعاون هزار تومانی یکصد هزار کمک هزینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۸۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم با اشاره به سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم گفت: روزانه سه میلیارد تومان برای رفت و روب شهر قم هزینه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، مجید اخوان امروز _ چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست خبری رؤسای کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهر قم که در آستانه روز شورا در سالن رضوان شهرداری قم برگزار شد، اظهار کرد: کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر وظیفه نظارت، تدوین و اجرا را بر عهده دارد.

وی افزود: از هزینه‌های جاری شهرداری اعم از پرسنل و هزینه‌های اداری و تشکیلاتی، هزینه‌های ضروری در اولویت قرار می‌گیرد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم با اشاره به بودجه شهرداری قم در سال جاری، خاطرنشان کرد: با وجود اینکه بودجه شهرداری قم در نیازهای شهری و مباحث توسعه و عمران شهری جوابگو نیست، اما شاهد رشد مناسبی هستیم.

اخوان ادامه داد: همه تلاش مجموعه شورای اسلامی شهر بر این است تا دریافت عوارض با رشد معتدلی انجام شده و فشاری محتمل شهروندان نشود.

وی با بیان اینکه بخشی از بودجه نقدی و غیر نقدی است، تصریح کرد: از ۱۴ هزار ۲۰۰ میلیارد، ۲,۵۰۰ میلیارد تومان بودجه جاری شهرداری قم است که شامل حقوق و دستمزد کارکنان و پرسنل سازمان‌هایی چون سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی توسط شهرداری قم تأمین می‌شود.

رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای اسلامی شهر قم هزینه نگهداری شهر را ۱,۰۰۰ میلیارد تومان دانست و گفت: روزانه ۳ میلیارد تومان هزینه رفت و روب سطح شهر فضای سبز است.

اخوان سرانه عمرانی برای هر نفر را ۱۰ میلیون تومان عنوان کرد و افزود: ۱۱ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای امور عمرانی شهر صرف می‌شود.

کد خبر 747564

دیگر خبرها

  • ارائه تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • افزایش حقوقها مطابق قانون و هزینه‌های سبد خانوار نیست
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس
  • افزایش تسهیلات ازدواج در هرمزگان
  • افزایش تسهیلات ازدواج درهرمزگان
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • یارانه ۶۰۰ هزار تومانی برای مادرانِ فرزندان کمتر از دوسال
  • هزینه ۸۰۰ میلیارد تومانی در حوزه زیرساخت های اربعین
  • پرداخت بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به فعالان مشاغل خانگی در همدان