Web Analytics Made Easy - Statcounter

دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل اعلام کرد که دولت‌های سراسر جهان باید برای جلوگیری از برده‌داری و استثمار در جریان همه‌گیری کووید – ۱۹، تمهیدات ویژه‌ای اتخاذ کنند.

به گزارش برنا؛ کارشناسان حقوق بشر سازمان ملل با صدور بیانیه ای هشدار دادند که کووید – ۱۹ خطر استفاده از قشر در حاشیه جوامع به عنوان برده و همچنین قاچاق و بهره برداری جنسی از آنها را افزایش داده است و دولت ها باید برای محافظت از این افراد اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناسان در بیانیه خود که به مناسبت روز بین المللی لغو برده داری منتشر شد، عنوان کردند که همه گیری کرونا، ارتباط مستقیم بین افزایش آسیب پذیری اجتماعی – اقتصادی، تبعیض و خطر استثمار نیروی کار اجباری از جمله بدترین اشکال کار کودکان یا قرار گرفتن در معرض فروش، قاچاق انسان و بهره برداری جنسی را مورد توجه قرار داده است.

کارگران کم درآمد و مشغول به کار در اقتصادهای نوظهور، به طور نامتناسبی تحت تاثیر این همه گیری قرار دارند. با از دست دادن شغل، درآمد یا زمین، گروه های متاثرتر اغلب در معرض تبعیض هستند که باید در کانون توجه سیاست های تجاری و دولتی باشند.

این گروه ها شامل زنان، کودکان، جوانان، مهاجران و خانواده هایشان، افراد بومی، افراد ناتوان، کارگران کهنسال، اعضای اقلیت های قومی، نژادی و مذهبی، افراد محروم از آزادی، کارگران فعال در اقتصادهای غیررسمی و مهاجران، دگرباش های جنسی، افراد بی خانمان در داخل کشورها و افراد بی خانمانی که از مناطق جنگی گریخته اند، می شوند.

دسترسی محدود به مسکن مناسب، آب آشامیدنی، بهداشت، مراقبت های بهداشتی و آموزشی، آسیب پذیری را افزایش می دهد، از این رو بهبود خدمات اولیه باید بخشی از پاسخ جامع دولت ها باشد.

اگر کارگران از حمایت اقتصادی و اجتماعی دولت ها صرف نظر از پیشینه مهاجرتی و وضعیت شان برخوردار نشوند، با خطر جدی سواستفاده هایی چون برده داری، کار اجباری و قاچاق انسان روبه رو می شوند.

در این رابطه، این نگرانی وجود دارد که این موارد در ماه های گذشته افزایش یافته است.

این بیانیه تاکید دارد که دولت ها برای اطمینان از جلوگیری از تاثیر بد کووید – ۱۹ بر زندگی افراد، باید تلاش خود برای شناسایی قربانیان برده داری و قاچاق انسان و محافظت از آنها را افزایش دهند.

همچنین همزمان با خطر برجسته ای که متوجه کودکان است، سرمایه گذاری گسترده تر منابع برای محافظت از کودکان به شدت مورد نیاز است.

در همین راستا، همبستگی جهانی برای مورد توجه قرار دادن این چالش جهانی، حائز اهمیت است.

در این بیانیه، از نهادهای مختلف خواسته شده است که دلایل ساختاری برده داری و استثمار را برطرف و از افرادی که کمک های جامعی در اختیار قربانیان قرار می دهند، حمایت کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سازمان ملل کرونا برده داری نوین برده داری دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۹۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتا در رابطه با پیامک‌های طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی و ابلاغ دولتی

جام جم آنلاین اصفهان؛ سرهنگ سید مصطفی مرتضوی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس گفت: شيادان سايبري با ترفند ارسال پيام‌هاي جعلي حاوي لينک‌هاي آلوده با عنوان واريز طرح فجرانه کالابرگ الکترونيکي افراد را ترغیب به باز کردن لینک های آلوده به بدافزار کرده و با نصب بدافزاری با عنوان " کالا برگ " روی گوشی قربانی ، با ایجاد دسترسی غیر مجاز به اطلاعات قربانی ، اقدام به بردارشت غیر مجاز از حساب های افراد می نمایند. این مقام مسئول افزود: از باز کردن لینک‌های ارسالی که به صورت پیامک یا پیام در بستر شبکه‌های اجتماعی و منابع نامعتبر که از سوی افراد ناشناس یا دوستان و آشنایان با مضامین طرح‌های ابلاغی از سوی دولت ارسال می‌شود، خودداری نموده و اخبار موثق را تنها از طریق سایت‌های و رسانه‌های معتبر پیگیری کنند. این مقام انتظامی در خصوص اینکه اگر فردی بر روی لینک ناشناس کلیک کرد و وارد آن شد چه کاری باید انجام دهد ، گفت: ابتدا اینترنت گوشی خود را خاموش کرده ، گوشی را در حالت هواپیما قرار داده و با یافتن بدافزار نصب شده روی گوشی ، سریعا بد افزار مورد نظر را حذف و اگر اطلاعات کارت و یا حساب بانکی خود را در سیر مراحل قبلی وارد نموده اید و یا در اختیار قرار داده اید ، به سرعت نسبت به مسدود کردن کارت یا حساب بانکی خود از طریق تماس با پشتیبان بانک ، مراجعه حضوری به بانک و یا از طریق دستگاه خود پرداز اقدام و موضوع را با شماره گیری تلفن فوریت های سایبری پلیس فتا 096380 اطلاع رسانی نماید. رئیس پلیس فتا استان اصفهان در آخر بیان داشت: هموطنان بدون داشتن سواد رسانه‌اي در فضاي مجازي، فريب اخبار و محتواهاي جعلي را مي‌خورند و ممکن است نقش مؤثري در تغيير مسير زندگي آنها داشته باشد؛ لذا مي‌بايست اخبار را ازرسانه‌هاي معتبرملی وبه ویژه سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.gov.ir دنبال کنند تا دچار اين‌گونه مشکلات نشوند.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • تحقق تمدن نوین اسلامی در مسیر آموزش و پرورش قرار دارد
  • مد جدیدی به نام طالع بینی؛ با متولدین این ماه وارد رابطه نشوید!
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • داروی اوزمپیک شخصیت افراد را تغییر می‌دهد؟
  • هشدار به داوطلبان کنکور؛ شیادان در فضای مجازی در کمین هستند
  • امدادرسانی به بیش از ۶۰۰ نفر از افراد تحت تاثیر سیلاب در ۲۴ ساعت اخیر
  • استفاده از الگوهای نوین مشارکتی در پروژه‌های شهری اصفهان
  • تاثیر تحولات جامعه بر میزان توسعه کشور
  • هشدار پلیس فتا در رابطه با پیامک‌های طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی و ابلاغ دولتی