Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@21:53:15 GMT

تعویض سیم کارت هنگام روشن بودن گوشی بی خطر است؟

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۶۰۴۸۱

تعویض سیم کارت هنگام روشن بودن گوشی بی خطر است؟

در گذشته برای در آوردن و تعویض سیم کارت لازم بود ابتدا گوشی را خاموش کنید و پس از جداسازی باتری، اقدام به خارج نمودن یا نصب سیم کارت می‌کردید.

اما امروزه تقریباً تمامی گوشی‌ها دارای یک سینی مخصوص برای سیم کارت هستند، بنابراین بسیاری با این پرسش روبرو هستند که آیا برداشتن و تعویض سیم کارت بدون خاموش کردن گوشی برای سیم کارت یا حتی گوشی مضر است یا نه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ممکن است دلایل زیادی برای خاموش نکردن گوشی هنگام تعویض سیم کارت وجود داشته باشد که زمان بر بودن فرآیند خاموش شدن و راه اندازی دوباره، اصلی‌ترین آن‌ها است؛ بنابراین اگر بتوان بدون خاموش کردن گوشی اقدام به تعویض سیم کارت کرد، مطمئناً اتفاق خوبی خواهد بود.

آیا تعویض سیم کارت هنگام روشن بودن گوشی بی خطر است؟

پاسخ کوتاه بله است، امروزه می‌توان در اغلب گوشی‌ها بدون خاموش کردن دستگاه، سیم کارت را تعویض کرد. با این حال این موضوع کاملاً به مدل گوشی مورد استفاده شما بستگی دارد. گوشی‌های جدید مشکلی از این نظر ندارند، اما گوشی‌های قدیمی‌تر ممکن است بدون راه اندازی مجدد، قادر به شناسایی و رجیستر کردن سیم کارت جدید نباشند. البته راه اندازی مجدد خودکار گوشی پس از تعویض سیم کارت بی خطر است و هیچ ریسک جدی به دنبال ندارد.

در برخی گوشی‌ها پس از تعویض سیم کارت، راه اندازی دوباره برای رجیستر شدن بر روی شبکه و آنتن دهی ضروری است، با این حال اغلب گوشی‌ها به راحتی تعویض سیم کارت در زمان روشن بودن دستگاه را تشخیص می‌دهند و سیم کارت جدید ظرف تنها چند ثانیه آماده استفاده می‌شود. در گوشی‌هایی هم که به راحتی سیم کارت جدید شناسایی نمی‌شود، به آسانی می‌توانید گوشی را بر روی حالت پرواز (Airplane mode) قرار دهید و پس از تعویض سیم کارت، حالت پرواز را غیر فعال کنید.

در مجموع می‌توان گفت تعویض سیم کارت در زمان روشن بودن گوشی با ریسک بسیار ناچیزی همراه است و اگر در گذشته با امتحان کردن آن هیچ مشکلی را تجربه نکردید، احتمالاً از این پس نیز مشکلی وجود نخواهد داشت.

اما اگر بر روی همان سینی سیم کارت، کارت حافظه (مموری کارت) نصب کرده‌اید، اوضاع به کلی فرق می‌کند. کارت‌های حافظه در برابر خارج کردن ناگهانی مستعد خرابی و از دست رفتن اطلاعات هستند، بنابراین نباید بدون خاموش کردن گوشی، کارت حافظه را به همراه سیم کارت خارج کنید.

اما یک راه ساده‌تر هم وجود دارد و آن Eject کردن یا Remove کردن کارت حافظه از طریق منوی تنظیمات گوشی است. با این کار دیگر نیازی به خاموش کردن گوشی نیست و می‌توانید با خیال آسوده سیم کارت و کارت حافظه را خارج کنید. عنوان این گزینه بسته به سازنده گوشی می‌تواند متفاوت باشد، اما غالباً عناوینی، چون Safely Unmount SD Card دارد.

منبع: شهر سخت افزار

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سیم کارت سیم کارت تعویض سیم کارت سبک زندگی پارسی خبر بدون خاموش کردن خاموش کردن گوشی تعویض سیم کارت کارت حافظه راه اندازی روشن بودن گوشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۰۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا هیچ وقت یادمان نمی ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟

دانشمندان یک قدم به درک اینکه چرا بعضی چیزها را به خاطر می سپاریم و برخی دیگر را فراموش می کنیم، نزدیک تر شده اند.

به گزارش روزیاتو، محققان دانشگاه رایس ِ آمریکا دست به پژوهشی زدند که نشان داد ما برخی جنبه های یک تجربه همچون شرایط کلی را به جای جزئیات کوچک تر به خاطر می سپاریم.

به همین دلیل است که احتمال فراموش کردن تجربه های جزئی تر و پیش پا افتاده تری مانند قفل کردن یا نکردن در ِ خانه، بیشتر است.

برای درک بهتر نحوه ی عملکرد حافظه ی انسان، محققان دانشگاه رایس تصاویری را به شرکت کنندگان پژوهش خود نشان دادند.

در این آزمایش حافظه، برخی از تصاویری که برای شرکت کنندگان به نمایش درمی آمدند، تکراری و برخی دیگر جدید بودند.

برخی تصاویر شباهت زیادی به یکدیگر داشتند، اما در برخی دیگر تشخیص تفاوت های آن ها از یکدیگر دشوارتر بود. هدف از نمایش تصاویر مشابه، مختل کردن حافظه با شبیه سازی تجربیات پیش پا افتاده ای بود که روزانه داریم، مانند قفل کردن در ِ خانه.

محققان پی بردند که به یاد ماندنی ترین تصاویر که احتمال به خاطر سپردن آن ها توسط شرکت کنندگان بیشتر بود، تصاویری رنگارنگ با حضور افرادی در عکس بودند. به عبارت دیگر، تصاویری که شلوغ و بی نظم نبودند، فراموش نشدنی تر بودند.

گرچه شرکت کنندگان به یادماندنی ترین تصاویر را به درستی به یاد آورده بودند، اما اثر آن بعد از ۲۴ ساعت از میان رفت. این به ویژه درمورد به یاد آوردن تجربیات مثبت صدق می کرد، امری که نشان داد این دست تجربیات در ابتدا به یاد می مانند، اما بیشتر مستعد فراموش شدن هستند.

گرچه معمولاً تصور این است که احساسات می توانند فرآیند پردازش حافظه را بهبود بخشند، اما انسان ها اغلب جنبه ی اصلی یک تجربه یا به عبارتی دیگر «مخلص کلام» را به یاد می آورند، نه جزئیات اضافی را. به گفته ی محققان، گذشت زمان اغلب این موضوع را تشدید می کند.

برای مثال، اگر سعی کنیم که به خاطر آوریم در سال گذشته چه کارهایی انجام دادیم، احتمالاً کارهای زیاد و مختلفی را به خاطر می آوریم. با این حال، احتمالاً تنها برخی از این خاطرات را با جزئیات زیاد به خاطر می آوریم. ممکن است به یاد بیاوریم که به سفر رفته بودیم، اما احتمالاً یادمان نمی آید که در هر روز ِ سفر چه فعالیت هایی انجام داده بودیم.

نتایج این پژوهش نشان داد محتوای احساسی، مدت زمان گذشته یک تجربه و ویژگی های ادراکی حافظه، همگی در به خاطر آوردن یا نیاوردن جزئیات یک اتفاق تأثیرگذارند.

به گفته ی محققان دانشگاه رایس، این پژوهش نشان داد که تجربیاتی که برای یک شخص فراموش نشدنی هستند، مثل جشن تولد، مرگ عزیزان و غیره، به احتمال زیاد برای یک شخص دیگر هم فراموش نشدنی هستند. این ها اغلب تجربیات مثبت یا منفی هستند.

این محقان می گویند ما اغلب تصور می کنیم که خاطرات احساسی بهتر به خاطر سپرده می شوند، اما در حقیقت این ویژگی های اصلی یک خاطره است که به خاطر سپرده می شود، اما جزئیات آن ممکن است فراموش شوند.

یکی از دلایل اینکه ما نمی توانیم همه ی تجربیات مان را به خاطر آوریم این است که مغز ما ظرفیت محدودی دارد.

به گفته ی محققان، مغز ما احتمالاً نمی تواند هر چه که تجربه می کنیم را به خاطر بسپارد و به همین دلیل مجبور هستیم اندکی از اطلاعاتی که مهم نیستند را به شکل انتخابی فراموش کنیم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • گوشی جدید ناتینگ، ۲ روز دیگر رونمایی می‌شود
  • بیمارستان شفاء، حافظه ی جنایات رژیم صهیونیستی
  • ­سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم بهتر است؟
  • سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو
  • چرا هیچ وقت یادمان نمی ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم؟
  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • قاتل خاموش جان یک جوان را در بروجن گرفت
  • مرگ خاموش جوان بروجنی