Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@18:29:43 GMT

ترور شهید فخری زاده با موافقت ترامپ انجام شد؟

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۶۰۶۰۸

ترور شهید فخری زاده با موافقت ترامپ انجام شد؟

ماجراجویی‌های خطرناک نظامی در روز‌های پایانی ریاست جمهوری دونالد ترامپ، در تاریخ روسای جمهوری این کشور خالی از سابقه نیست.

به گزارش ایرنا، جورج اچ دبلیو بوش دسامبر ۱۹۹۲ تنها چند هفته قبل از واگذاری قدرت به بیل کلینتون، ۲۵ هزار نیروی آمریکایی را به سومالی اعزام کرد. مداخله آمریکا در نبرد موگادیشو در سال ۱۹۹۳، پایان بدی داشت و حادثه ننگینی موسوم به «سقوط شاهین سیاه» را رقم زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۲۰۰۹، گفته شد مقام‌های اسرائیلی خواستار کمک آمریکا برای حمله به ایران شدند قبل از آنکه باراک اوباما قدرت را در اختیار گیرد.

جورج دبلیو بوش از این کار خودداری کرد. توصیه‌های داده شده به بوش مشابه با همان توصیه‌هایی بود که از قرار معلوم به دونالد ترامپ در ماه جاری داده شد مبنی بر اینکه حمله نظامی، بی اثر است و ممکن است ایران را به ساخت بمب اتمی نزدیکتر کند و باعث آغاز جنگ شود.

طبق گزارش‌های جلسات کاخ سفید، ترامپ از طریق گزارش بازرسان سازمان ملل مطلع شد که ذخایر اورانیوم ایران افزایش یافته و ممکن است در صورت غنی شدن، برای ساخت بمب اتمی مورد استفاده قرار گیرد. ترامپ خواستار بررسی گزینه‌های نظامی شد، اما از صدور دستور حمله منصرف شد. حال توجهات بر این مساله معطوف است که آیا وی چراغ سبز را برای اشکال پنهانی اقدام علیه ایران داده است. به نظر می‌رسد ترور محسن فخری زاده در زمره این گروه دوم قرار می‌گیرد.

گاردین در ادامه این گزارش می‌افزاید: مقام‌های ایران با توجه به قتل کارشناسان هسته‌ای این کشور به سرعت اسرائیل را مسئول مرگ فخری زاده دانستند، اما تحلیل گران آمریکایی و منطقه می‌گویند اگر اسرائیل در این ترور دست داشته، این عمل را پس از موافقت ترامپ انجام داده است.

در گزارش گاردین آمده است: این توضیح به چند دلیل منطقی است. همچون ترور سردار قاسم سلیمانی، ترور اخیر نیز یک اقدام فوق العاده تحریک کننده است.

گاردین می‌افزاید: این ترور از این نظر به منزله اعلام جنگ است. هیچ مقام اسرائیلی حتی فردی به بی مسئولیتی بنیامین نتانیاهو چنین اقدام خطرناکی را بدون مشورت با واشنگتن انجام نمی‌دهد.

آمریکا و اسرائیل چنانچه ادعا می‌شود در یک سری حملات خرابکارانه در ایران در سال‌های اخیر همکاری داشته اند.

ترامپ بود که شخصا دستور ترور سلیمانی را صادر کرد، اقدامی غیرقانونی که بعد درموردش رجزخوانی کرد.

با توجه به شکست سرافکنده اش در زمینه سیاست ایران در چهار سال گذشته، ترامپ بی شک احساس سرخوردگی می‌کند.

کارزار تحریم‌های فشار حداکثری اش که در ماه جاری بیشتر شد، نتوانست تهران را چنانچه پیش بینی می‌کرد، به زانو درآورد.

ترامپ همچنین مصمم شد دستاورد‌های اوباما درمورد ایران را نابود کند. اشاره جو بایدن رئیس جمهوری منتخب آمریکا به احیای توافق هسته ای، ترامپ را به خشم آورد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کرونا قیمت دلار دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا محسن فخری زاده تروریسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۰۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها

نتایج نظرسنجی شبکه آمریکایی «سی ان ان» نشان داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین این کشور نسبت به جو بایدن، رئیس کنونی کاخ سفید، از حمایت تعداد بیشتری از رای دهندگان برخوردار است.

بنابر گزارش آر تی، بر اساس این نظرسنجی که از ۱۸ تا ۲۳ آوریل انجام شد و شامل ۹۶۷ رأی دهنده ثبت نام شده بود، با ضریب خطای آماری ۳.۸ درصد، ۴۹ درصد از شرکت کنندگان از ترامپ حمایت کردند و در عین حال، ۴۳ درصد از پاسخ دهندگان از بایدن حمایت کردند.

انتخابات بعدی ریاست جمهوری آمریکا قرار است در ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار شود و رقبای اصلی در رقابت انتخاباتی جو بایدن، رئیس جمهور فعلی دموکرات و دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق جمهوری خواه هستند.

هر دو نامزد قبلاً تعداد کافی رای را از انتخابات مقدماتی دریافت کرده اند تا نامزدی احزاب خود را تضمین کنند و تقریباً همه رقبای آنها انصراف خود را از رقابت اعلام کرده اند.

پیش از این مارینا هاید، ستون نویس روزنامه گاردین در تحلیلی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و نامزد‌های آن به این نکته اشاره می‌کند که دو نامزد اصلی یعنی دونالد ترامپ و جو بایدن هر دو مسن هستند و در همین حال، یکی تقریبا مرتکب کودتا شده و دیگری از مشکلات حافظه رنج می‌برد. مسئله‌ای که انتخاب را برای رای‌دهندگان آمریکایی دشوار خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • سال ۲۰۲۴ هر لحظه دیوانه‌تر می‌شود!
  • موافقت بانک مرکزی با عرضه 500 یورو به زئران حج 1403
  • هدیه ویژه فرمانده سپاه تهران به فرمانده کل ارتش
  • برنامه ریزی برای برگزاری یادواره ملی شهدای ترور خراسان رضوی
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • آیا شورای شهر بیرجند با احداث برج‌های ارتش موافقت می‌کند؟
  • مروری بر جنایات گروهک منافقین؛ترور یک نوجوان پیش چشمان مادر
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کار بزرگ شهید شفیع زاده در توپخانه سپاه
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند