Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاریس طی بیانیه ای در پی ترور دانشمند کشورمان شهید محسن فخری زاده، تاکید کرد: این اقدام تروریستی و ناجوانمردانه نشان از آن دارد که مخالفین دیپلماسی، روزهای پراضطرابی را سپری می‌کنند.
به گزارش خبرگزاری آریا، در این بیانیه آمده است:
- روز جمعه 27 نوامبر 2020 محسن فخری زاده، دانشمند برجسته و مدیر موفق حوزه علم و فناوری در ایران توسط تروریستها به شهادت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترور این دانشمند ایرانی مصداق بارز و روشن تروریسم دولتی است که در آن رد پای رژیم صهیونیستی کاملا مشهود می‌باشد.
 بی تردید این اقدام وقیحانه تروریستی تلاش مذبوحانه دیگری در برابر توانمندی‌ها و دستاوردهای بزرگ ایران در حوزه علم و فنآوری است که دقیقا هدف دیگری را نیز با خود به همراه دارد و آن تخریب روش های دیپلماتیک و مذاکره و تفاهم و ایجاد بحران و تنش هر چه بیشتر در منطقه می‌باشد.
ترور دانشمندان هسته ای جمهوری اسلامی ایران با هدف محروم کردن ایران از برنامه صلح آمیز هسته ای صورت می‌پذیرد که پیشتر مسئولیت پذیری اش در قالب توافق برجام و همکاری‌های گسترده و سازنده با آژانس به تائید جامعه بین المللی رسیده است.
این اقدام تروریستی و ناجوانمردانه نشان از آن دارد که مخالفین دیپلماسی، روزهای پراضطرابی را سپری می‌کنند و در ایجاد بن بست در روشها و راه حلهای سیاسی از هیچگونه اقدام شرم آوری در شرایط کنونی ابا ندارند. کینه توزان جنگ طلب و مخالفین صلح و آرامش، رویای راه اندازی یک بحران تمام عیار در منطقه را دارند که این امر یقینا آثار غیر قابل جبرانی برای صلح و امنیت منطقه خواهد داشت.
پس از خروج ترامپ از برجام و برغم تمام فشارهای دولت آمریکا و توطئه‌های رژیم صهیونیستی و ارتجاع منطقه، جمهوری اسلامی ایران با صبوری و درایت، بیشترین کمک را برای حفظ برجام که دستاورد بزرگ دیپلماسی بود، صورت داد. اینک در فضای سیاسی جدید، قابل پیش بینی بود که بدخواهان صلح و امنیت جهانی به تلاش های خود برای تخریب هرگونه روزنه جدید برای دیپلماسی ادامه دهند.
انتظار می رود جامعه جهانی به ویژه کشورهای اروپایی در شفافیت کامل و با کنار نهادن و دوری از استاندارهای دوگانه، این اقدام تروریستی را قویا و صریحا محکوم نمایند.
ملت ایران هماهنگونه که هوشمندانه بارها نشان داده، هشیارتر  از آن است که در دام توطئه بدخواهان بیفتد. جمهوری اسلامی ایران مجازات قطعی عاملان و آمران این جنایت را دنبال خواهد کرد و حق پاسخ بموقع و مناسب به این جنایت را برای خود محفوظ می دارد.
اینگونه اقدامات تروریستی هرگز نمی‌تواند مانعی برای توسعه و پیشرفت ملت بزرگ ایران در حوزه‌های علم و فنآوری باشد و تلاشهای علمی و فنی جمهوری اسلامی ایران با قوت و سرعت ادامه خواهد یافت.
سفارت جمهوری اسلامی ایران-پاریس

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مخالفین دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۱۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ واگن جدا شده محموله های ترانزیتی افغانستان به مرز رازی رسید

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، ماجرای محموله ترانزیتی افغانستان از ابتدای اردیبهشت ماه آغاز شد که پس از گذشت چند روز  کنسرسیوم ایرانی توسعه ریلی افغانستان خبر از توقف این قطار ترانزیتی به دلیل عدم  تامین لوکوموتیو را داد که پس از آن بلافاصله شرکت راه آهن آن را تکذیب کرد چراکه عبور بارهای ترانزیتی از کشورهای مختلف، ابتدا تشریفات قانونی و هماهنگی لازم و اخذ مجوز برای عبور بار از کشورهای میانی مسیر انجام شده و سپس نسبت به اعزام قطار اقدام می‌شود. این در حالی است که برای عبور قطار ذکر شده از افغانستان به ترکیه از مسیر ایران، هماهنگی مربوطه و در نهایت صدور مجوز راه آهن جمهوری اسلامی ایران انجام نشده است.

پس از آن شرکت راه آهن چندین بار آمادگی خود برای حمل این بار پس از کسب مجوزهای لازم از گمرک اعلام کرد.

امروز هم شرکت راه آهن اعلام کرد با وجود طی نشدن روال قانونی و عدم اخذ مجوز از سوی "کنسرسیوم ریلی افغانستان"، با توجه به رویکرد توسعه‌ای راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، راه‌آهن از روز دوشنبه (سوم اردیبهشت ماه) آمادگی خود برای اعزام ۱۰ واگن موجود در مرز "شمتیغ" به ترکیه را اعلام کرده است.

شرکت راه آهن اعلام کرد  با توجه پیگیری های انجام شده  و با وجود عدم اخذ مجوزهای لازم و عدم هماهنگی با راه آهن جمهوری اسلامی ایران، ۱۰ واگن محموله صادراتی کشور افغانستان به ترکیه که لکوموتیو آن توسط مجموعه موسوم به کنسرسیوم جدا شد و در مرز شمتیغ رها شده بود، روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت، توسط راه‌آهن ایران و با همراهی مرزبانی کشور به سمت مرز رازی در غرب کشور حمل شد.

همچنین راه آهن جمهوری اسلامی ایران، آمادگی خود را برای حمل قطار دوم محموله تجاری پس از انجام تشریفات گمرکی و مرزبانی توسط صاحبان بار و شرکت فورواردر اعلام می‌کند.

در پی اطلاع رسانی‌های گذشته تاکید می‌شود که مجموعه موسوم به «کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان» بدون طی روال قانونی اعم از اخذ مجوزهای مرزبانی و گمرک و همچنین عدم اخذ مجوز از راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان متولی حمل‌ونقل ریلی کشور، اقدام به ارسال تعداد ۱۰ واگن با محموله تجاری به مرز شمتیغ و سپس رها کردن این واگن‌ها در شمتیغ کرد و کوشید با فشارهای رسانه‌ای و توسل به برخی ادعاهای بعضاً کذب، نسبت به عبور این بار از مسیر ریلی جمهوری اسلامی ایران اقدام کند.

طبق اعلام شرکت راه آهن حمل بخش نخست محموله تجاری را روز پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت( آغاز کرد و این محموله روز شنبه گذشته (۱۵ اردیبهشت) از تهران نیز عبور کرد و اکنون در مسیر مرز رازی واقع در شمال غرب کشور است. همچنین راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود به‌منظور حمل محموله تجاری بعدی را پس از کسب مجوزهای لازم از سوی مراجع ذیربط از جمله مرزبانی و گمرک اعلام می‎‌کند.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران تاکید می‌کند برقراری خط دائمی تبادلات تجاری ریلی افغانستان به ایران مستلزم انجام اصلاحات لازم بر روی خطوط ریلی افغانستان برای رسیدن به استانداردهای مورد نیاز و همچنین انجام روال اداری و تشریفات قانونی لازم شامل اخذ مجوزهای مربوطه از مرزبانی، گمرک و راه‌آهن توسط فورواردرها خواهد بود.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ارتباط با همسایگان، ضمن تاکید مجدد بر تمایل خود برای گسترش هرچه بیشتر حمل ریلی محموله‌های تجاری افغانستان به صورت صادرات، واردات یا ترانزیت آمادگی خود به‌منظور کمک به بهسازی و بازسازی خطوط مربوطه و تسریع در برقراری مبادلات تجاری ریلی میان دو کشور ایران و افغانستان را اعلام می‌دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • اربیل: در روزهای سخت اولین تماس ما با جمهوری اسلامی ایران است
  • اطلاعیه سپاه پاسداران درباره شهدای حمله تروریستی اسرائیل
  • روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مشغول پاکسازی قومی و شیعه‌کشی است؛ ایران هم سکوت می‌کند
  • ۱۰ واگن جدا شده محموله های ترانزیتی افغانستان به مرز رازی رسید
  • بندر جدیدالاحداث بوموسی آخرین بندرگاه دریایی جمهوری اسلامی ایران
  • سرطان اسرائیل در روزهای پایانی
  • روزگار سپری شده اسکناس ایرانی
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • تصویری از حمل پرچم جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه دولتی امریکا