Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز گفت: طرح مرکز دفن مهندسی و بهداشتی پسماند تبریز بزرگ‌ترین پروژه زیست‌محیطی کشور بوده و تا این لحظه ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. - اخبار استانها -

علیرضا اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تبریز با اشاره به ایجاد مرکز دفن مهندسی و بهداشتی پسماند تبریز اظهار داشت:این طرح برای توسعه مرکز دفن مهندسی و بهداشتی و تصفیه خانه شیرابه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این طرح بزرگ‌ترین پروژه زیست‌محیطی کشور محسوب می‌شود و تا این لحظه حدود 30 درصد پیشرفت دارد.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز در ادامه خاطر نشان کرد: با اجرای این طرح از دفن سنتی زباله در تبریز عبور کرده و پسماندهای شهری تبریز در سلول‌های مشخص دفن خواهند شد که هم شیرابه‌های آنها قابل کنترل باشد و هم از تصاعد گازهای آلاینده در محیط شهر جلوگیری شود.

روزانه یک تن زباله کرونایی در ارومیه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی دفن می‌شودگزارش تسنیم نتیجه داد؛ جمع‌آوری دپوی زباله نواحی منفصل شهری "نایسر" سنندج پس از ورود دادستانی کردستانتداوم جولان زباله در نایسر سنندج/وقتی مسئولان شهرداری و رئیس شورای شهر با مردم روراست نیستند+مستندفیلم/ بلایی که زباله‌‍‌‌های پلاستیکی بر سرِ محیط زیست می‌آورند

اصغری با اشاره به جمع آوری پسماندهای بیماران کرونایی تصریح کرد: خانواده‌هایی که بیمار کرونایی دارند با شماره 137 تماس می‌گیرند و خودروی ویژه‌ای که جهت حمل و انتقال پسماندهای کرونایی در نظر گرفته شده است در سریع‌ترین زمان ممکن به محل اعزام شده و اقدام به جمع آوری این پسماندها می‌کنند.

وی از تولید روزانه یک هزار و پنجاه تن زباله در تبریز خبر داد و گفت: تبریزی‌ها به طور میانگین در طول یک شبانه روز بالغ بر یک هزار و پنجاه تن زباله تولید می‌کنند و از شهروندان خواهشمندیم پسماندهای کرونایی را از سایر پسماندها تفکیک و ما را در ارائه خدمات یاری دهند.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز یادآور شد: قسمت‌های مختلف سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز اعم از تنظیف شهری، جمع آوری زباله‌ها از سطح شهر، سایت توزین و انتقال پسماندها، مرکز دفن مهندسی و بهداشتی و کارخانه کمپوست به هیچ وجه تعطیل نیست و به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد.

انتهای پیام/115/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آلودگی های زیست محیطی آذربایجان شرقی آلودگی های زیست محیطی آذربایجان شرقی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۱۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۰ روستای کردستان دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار است

به گزارش خبرنگار مهر، اقبال حمیدی عصر سه‌شنبه در حاشیه نشست مشورتی شورای محیط زیست استان‌ها که به صورت وبینار و با حضور رئیس سازمان محیط زیست کشور برگزار شد؛ به خبرنگاران رسانه‌های جمعی استان اظهار کرد: براساس دستورات رئیس جمهور برای مدیریت پسماند و پیگیری جدی کارگروه‌های مربوطه امیدواریم با کمک اعضای شوراهای اسلامی شهرها که ناظر بر عملکرد شهرداران هستند، تفکیک از مبدا زباله جزو برنامه‌های اولویت‌دار قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه در این نشست درخواست‌های محیط زیست کردستان مطرح شده‌اند، گفت: توسعه کسب و کارهای مدیریت پسماند، مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی و توسعه زیرساخت‌ها، ایجاد فضای سبز و اجرای پروژه‌های محیط زیستی از جمله درخواست‌های ما در این نشست است.

حمیدی به جولان سگ‌های ولگرد به عنوان یکی از معضلات شهری اشاره کرد و افزود: افزایش جمعیت سگ‌های ولگرد منجر به اجرا نشدن تفکیک از مبدا زباله است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان با اشاره به اینکه زباله‌گردها به طور کاملاً غیر بهداشتی اقدام به تخلیه زباله از سطل‌های زباله می‌کنند، افزود: این مساله افزون براینکه به خوراک رسانه‌های معاند تبدیل شده عاملی برای انتقال بیماری و افزایش هزینه‌های بهداشت و درمان است.

حمیدی خاطرنشان کرد: کمتر از ۶۰ درصد جایگاه‌های پسماند در روستاهای استان دارای استاندارد و مورد تأیید است و از هزار و ۷۰۰ روستای استان ۸۰۰ روستا دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار هستند.

وی بیان کرد: جایگاه‌های زباله در استان بیشتر به محل تلنبار زباله تبدیل شده است و تا زمانی که مدیریت و ساماندهی این مهم در اولویت برنامه‌های شهرداران قرار نگیرد این مشکل حل نمی‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان اضافه کرد: ۳۰ درصد زباله‌های تولیدی در استان قابلیت بازیافت هستند و بازیافت زباله باید از منازل آغاز شود که این اقدام مستلزم ایجاد بسترهای لازم است.

گفتنی است؛ کردستان جزو منطقه ۲ محیط زیست کشور (شامل استان‌های اردبیل، آذربایجان‌های غربی و شرقی، زنجان و قزوین) است و مباحث مهم هر استان جمع‌آوری شده و توسط رئیس منطقه در این وبینار بیان شد.

کد خبر 6086966

دیگر خبرها

  • سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین نخاله‌گاه تبریز
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابودی محیط زیست
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابوی محیط زیست
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • زباله سوزهای مدرن چطور کار می کنند؟ | تجربیات کشورهای مدرن در زمینه مقابله با پسماندهای به درد نخور
  • وضعیت زیست محیطی ومحل دفن زباله گاه هشترود ذوالبین مناسب نیست
  • ۸۰۰ روستای کردستان دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار است