Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از ۶ هفته، آمارها نشان‌دهنده آرام گرفتن روند ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در استان فارس و کاهش نسبی شمار بیماران نیازمند دریافت خدمات بستری در این استان است.

براساس آخرین آمارهای اعلامی از سوی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، آمار موارد بستری در بخش‌های کرونای بیمارستان‌های استان فارس که طی ۴ هفته گذشته روندی افزایشی داشته اکنون کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دوشنبه ۱۰ آذر در اعلام وضعیت آماری شیوع، بستری و مرگ ناشی از بیماری کووید ۱۹ در استان فارس گفت: با لطف خداوند و همکاری مردم با نیروهای بهداشتی درمانی، همچنین با توجه به اعمال برخی محدودیت ها، در آمار بستری بیماران مثبت قطعی و مشکوک و دارای علامت این بیماری نیز با کاهش نسبی مواجه بوده ایم.

دکتر عبدالرسول همتی اضافه کرد: اگرچه آمار مراجعه به مراکز ۱۶ ساعته منتخب درمان سرپایی کروناویروس و بیمارستان ها از ابتدای این هفته کاهش داشته است، اما استمرار شرایط کنونی به تداوم همدلی و همراهی مردم در رعایت پروتکل های بهداشتی نیاز دارد.

معاون بهداشت علوم پزشکی شیراز با طرح این هشدار که کرونا قاتلی بی رحم است، از مردم خواست تا با پرهیز از شرکت در دورهمی های خانوادگی، خود را در برابر این بیماری حفظ کنند.

همتی با تاکید بر اینکه بکوشیم تاوان سهل انگاری ما، گریبانگیر دیگران نشود، گفت: برای شکست این بیماری تمامی تیم های بهداشتی درمانی همه توان خود را به کار بسته اند و از مردم نیز می خواهیم در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.

قدردانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از مردم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در دویست و پانزدهمین نشست ستاد مدیریت بیماری کووید ۱۹ در دانشگاه، از مردم برای رعایت پروتکل های بهداشتی و پایبندی به محدودیت ها قدردانی کرد.

دکتر مهرزاد لطفی، اقدامات مجموعه سلامت فارس در راستای مدیریت و کنترل بیماری کووید ۱۹ نسبت به دیگر استان‌ها را بی‌نظیر ارزیابی و اضافه کرد: آمارها نشان می دهد که از آغاز شیوع کرونا تا کنون، فارس بهترین عملکرد را در راستای مدیریت این بحران داشته است.

او با اشاره به همکاری و همدلی مردم و مسوولان ارشد دستگاه های اجرایی استان، از کاهش آمار مبتلایان و جانباختگان در شبانه روز گذشته خبر داد و افزود: این همکاری سبب کاهش محسوس تعداد آمار مراجعان به مراکز منتخب درمان سرپایی کرونا و بیمارستان ها شده است.

لطفی ضمن بررسی آمار نمونه های انجام شده آزمایش کرونا طی روز گذشته تاکنون در فارس؛ به بررسی آمار مبتلایان، علت های جانب اختن مبتلایان، افراد بستری و بهبودیافته، روند خدمت رسانی به مبتلایان و موارد مشکوک در مراکز درمانی و عملکرد مراکز آزمایشگاهی تشخیصی کروناویروس پرداخت.

رئیس علوم پزشکی شیراز همچنین ابراز امیدواری کرد تا با رعایت جدی اصول بهداشتی از سوی مردم و همکاری دستگاه های اجرایی استان، شاهد کاهش آمارهای مبتلایان و جانباختگان این بحران باشیم./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی شیراز بیماری کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۱۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر صدور مجوزهای نظام مهندسی گفت: در ۵ سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوزها به بحث حرایم و فواصل بهداشتی رد شده است.

زمانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته‌ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحدهای فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهم‌تر از همه با عنایت به این که بعد از یک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.

وی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که در خصوص فواصل بهداشتی داشته‌ایم، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولیدکننده کاهش دهند.

زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحدهای تولیدی را کم کنیم. به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیروهای انسانی که دامپزشک‌ها هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه باید دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهم‌تر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفره‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.

‌بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.

فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحدهای تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.

دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شد، اما بازنگری آن اجرایی نشد.

کد خبر 6096815

دیگر خبرها

  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • پیش بینی وزش باد نسبتاً شدید و کاهش نسبی دما در البرز
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور