Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزای فارس از شهرکرد شامگاه دوشنبه جلسه ستاد شهرک‌های کشاورزی استان با حضور رئیس شرکت شهرک‌های کشاورزی برگزار شد.

علی اشرف منصوری در این جلسه گفت: با گسترش و توسعه روش‌های کشت، کشاورزی از روش سنتی فاصله گرفت و با کاهش هزینه‌های تولید به سمت کشاورزی صنعتی ورود کرد که در نام‌گذاری‌های مقام معظم رهبری هیچ‌ فعالیتی به غیر از صنعت نمی‌تواند چنین بهره‌وری را ایجاد کند حتی آبیاری قطره‌ای نیز چنین تولیدی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در راستای سیاست‌های کلی نظام و سازمان جهاد کشاورزی موانع پیش روی صنعت کشاورزی باید برداشته شود، در شهرک‌های کشاورزی هزینه تولید کاهش می‌یابد و تامین انرژی به صورت متمرکز انجام می‌شود و با محدودیت اراضی کشاورزی نیز مواجه هستیم که نباید توسعه افقی باشد بلکه باید در راستای توسعه عمودی در قالب شهرک‌های کشاورزی گام برداریم.

توسعه کشاورزی راهکاری مناسب برای کاهش بیکاری در چهارمحال و بختیاری

رئیس شرکت شهرک‌های کشاورزی با بیان اینکه صادرات شهرک‌های کشاورزی بسیار ارزنده است، افزود: راه‌حل  مقوله بیکاری قسمت زاگرس نشین  توسعه شهرک‌های کشاورزی در این استان است به طوری که در گلخانه‌ها بین ۷ تا ۱۰ ماه امکان برداشت محصول وجود دارد و امکان جذب فارغ‌التحصیلان وجود دارد و هزینه ایجاد اشتغال در شهرک‌ها به مراتب از صنعت پائین‌تر است.

منصوری با بیان اینکه از موضوعات مهم در جهادکشاورزی زنجیره ارزش می‌باشد، اظهارداشت: در کشاورزی همیشه یا با کمبود محصول مواجه هستیم و یا با انباشت محصولات که در توسعه شهرک‌های کشاورزی به زنجیره ارزش توجه داریم و فرآوری محصول  و ارزش محصول در شهرک افزایش می‌یابد.

رئیس شهرک‌های کشاورزی با بیان اینکه سیاست‌گذاری برای توسعه شهرک‌ها و مطالعات انجام شده است و در سال ۸۹ امکان واگذاری اراضی از دستگاه‌ها گرفته شده است عنوان کرد: جذب سرمایه‌گذار و منابع برای سرمایه گذاران جهت ساخت، بازاریابی و بازاررسانی از وظایف شهرک‌های کشاورزی کشور است.

امکان زمین‌خواری در شهرک‌های کشاورزی وجود ندارد

وی توضیح داد: طرح جهش تولید شهرک‌های کشاورزی در مرحله نهایی شدن است و شرکت شهرک‌های کشاورزی کار خود را در دولت یازدهم با منابع و شهرک‌های قبلی شروع کرد و جهش خوبی در تامین منابع داشتیم ۴۵ هزار هکتار از اراضی را تحت اختیار قرار دادیم و کار مطالعات آن‌ها تمام شده یک هزار هکتار از اراضی را واگذار کردیم که امکان زمین‌خواری در شهرک‌های کشاورزی وجود ندارد.

منصوری افزود: گازرسانی و برق‌رسانی به شهرک‌ها و صدور مجوز توسط شرکت‌ها در شهرکرد به خوبی پیاده نمی‌شود و صدور مجوز باید به طور متمرکز باشد و اداره منابع طبیعی، شرکت برق، اداره آب منطقه‌ای باید همراه شوند و ما آماده توسعه شهرک‌ها در چهارمحال و بختیاری هستیم.

رئیس شهرک‌های کشاورزی کشور، بیان کرد: اگر به دنبال توسعه و بهره‌وری در استان هستیم باید وارد فاز عملیاتی شویم در کل کشور ۷۰ درصد منابع توسط استان و ۳۰ درصد توسط شرکت ‌شهرک‌های کشاورزی کشور تامین می‌شود که ما آمادگی تامین ۵۰ درصدی منابع برای استان چهارمحال و بختیاری را داریم که می‌توانیم به صورت انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری سهم خود را تخصیص دهیم.

تمام اختیارات خود را به رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال می‌دهم

وی افزود: در بحث شهرک‌های کشاورزی استان که برق و گاز گرفته‌اند و وارد فاز عملیاتی نشده‌اند می‌توانیم شهرک‌ها را تحویل گرفته و با جذب سرمایه‌گذار تامین کنیم هم‌چنین باید نحوه توسعه، برنامه توسعه، مناطق و زمان پروژه‌های مشخص کنیم.

منصوری در پایان با اشاره به کمک بلاعوض دولت به برخی از شهرک‌های خصوصی گفت: تمامی اختیارات خود را در چهارمحال و بختیاری به رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان جهت توسعه شهرک‌های کشاورزی در این استان می‌دهم.

انتهای پیام/ ۶۸۰۳۲

منبع: فارس

کلیدواژه: توسعه شهرک های صنعتی تخصیص اعتبار صدور مجوز زنجیره ارزش توسعه شهرک های کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری توسعه شهرک ها شهرک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۴۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید

رئیسی مدیر جهاد کشاورزی سامان گفت: ظرفیت تولیدی شرکت تولیدی فرآورده‌های گوشتی سه هزار و ۵۰۰ تن در سال است و زمینه اشتغال ۱۰ نفر را مهیا می‌کند.

بیشتر بخوانید

احیای ۷۰ واحد صنعتی در چهارمحال و بختیاری

وی افزود: توسعه زنجیره تولید در صنایع غذایی یکی از راهکار‌های موفق در جهش تولید و رشد و توسعه اقتصادی است، زیرا این راهکار در کاهش هزینه‌ها و افزایش اشتغال‌زایی و صادرات بسیار موثر است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • میدان عرضه دام در چهارمحال‌وبختیاری احداث می‌شود
  • تشکیل ۵۸ پرونده خرید ادوات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • خسارت به کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه در بارش اخیر
  • پرشدن کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه درپی بارش‌های اخیر
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • کاهش آفت ملخ در زمین‌های کشاورزی با بارش‌های بهاری
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • کرفس کوهی، دارویی نهفته در دل طبیعت؛ گنجی که به تاراج می‌رود