Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، محمدرضا پورابراهیمی در نشست با وزیر صمت، استاندار و تعدادی از نمایندگان استان کرمان ضمن انتقاد شدید از وزارت صمت به دلیل عدم پیگیری مصوبات دولت در اجرایی شدن پروژه پتروشیمی در کرمان افزود: مشکلات مربوط به دو میلیارد دلار سرمایه‌گذاری بابت این طرح موضوع تامین آب و همچنین لایسنس قابل دریافت از طرفین خارجی موضوع جدیدی نبوده که بخواهد امروز به عنوان مانع اجرای این طرح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن انتقاد از عملکرد وزارت صمت طی سال‌های گذشته به دلیل عدم اجرای این پروژه مهم استانی بیان کرد: پاسخ‌های مربوط به مشکلات ناشی از این سه قسمت، این طرح را عقب انداخته و پاسخ قانع کننده.ای به مردم استان کرمان به‌ویژه شهرستان کرمان نخواهد بود.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: کمک به اجرای این پروژه در زمینه تامین مالی همانگونه که در زمینه تامین آب در سال 97 حدود 2 هزار میلیارد تامین شد برای این پروژه نیز این امکان وجود دارد و مشکلات گواهی لایسنس خارجی و همچنین تامین منابع آب قابل حل است و این مهم عزم جدی می‌خواهد که نه شرکت سرمایه‌گذار دارد نه وزارت صمت پای کار می‌آید.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه مقرر شد فاز نخست این پروژه در قالب یک شرکت با تولید محصولات پلی استال شروع شود این پروژه در ظرفیت حدود 40 هزار تن مورد توافق قرار گرفت که بتواند از طریق خوراک گاز طبیعی و تبدیل آن به متانول که رویکرد تولید پولیمر دارد عملیاتی شود.

پورابراهیمی با انتقاد به سرمایه‌گذاری و دلیل عدم عزم جدی و محدودیت‌های ناشی از بانک مرکزی تاکید کرد: مقرر شد تا یک ماه آینده گزارش تغییرات در شرکت سرمایه‌گذاری انجام شود.

وزیر صمت نیز در این نشست این موضوع را مورد تایید قرار داد و گفت: باید ترکیب شرکت‌های دیگر نیز در این مجموعه قرار بگیرد.

در این نشست موافقت شد تا یک ماه آینده سهم سرمایه گذار موجود به 35 درصد و بقیه سرمایه‌گذارها از طریق کمیسیون اقتصادی و نمایندگان پیگیری و جایگزین سرمایه‌گذار فعلی شود تا فاز اول بتواند اجرایی شود.

همچنین رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی قبول کرد فاینانس پروژه را پس از تغییر در ترکیب سرمایه‌گذاری در دستور کار کمیسیون اقتصادی مجلس قرار دهد تا این طرح بزودی عملیاتی شود.

پورابراهیمی ضمن اشاره بازدید معاون وزیر صمت از شرکت روغن نباتی گلناز کرمان از عملیاتی نشدن تامین روغن این شرکت گلایه کرد و افزود: هر چه سریعتر موضوع افزایش ظرفیت خوراک شرکت روغن نباتی گلناز کرمان و افزایش تولید و بازگشت کارگران بیکار شده در فاز نخست تا ظرفیت 400 نفر به اشتغال باید عملیاتی شود.

انتهای پیام/۳۳۸۸/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمان مجلس شورای اسلامی پورابراهیمی روغن سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۴۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور یکی از برنامه‌های مهم وزارت نفت را خاموشی فلرها دانست و گفت: این فلرها بر اساس برنامه زمانبندی خاموش و به ارزش افزوده تبدیل می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از عسلویه مرتضی شاهمیرزایی ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی راهکارهای تحقق حداکثری جهش تولید با مشارکت مردمی در صنعت ارز آفرین پتروشیمی در شرکت پتروشیمی بوشهر را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: مشعل‌های صنایع و شرکت‌ها و صنایع مختلف مستقر در منطقه پارس جنوبی باید خاموش شوند.

معاون وزیر نفت افزود: برنامه قطعی وزارت نفت و نظام، خاموشی فلرها است.

فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور اضافه کرد: از هم اکنون که پروژه‌ها در حال اجرا هستند در مورد مصرف بهینه انرژی برنامه‌ریزی لازم صورت بگیرد.

وی با بیان این که فلرها برای اضطرار و موارد خاص هستند، خطاب به مدیران فنی و طراحان گفت: اقدامات تکمیلی برای مهار فلرها انجام شود.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر هم از افزایش رشد 37 درصدی تولید این پتروشیمی در سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن خبر داد و گفت: پتروشیمی بوشهر در سال گذشته با 510 میلیون دلار صادرات در این شاخص رشد 18 درصدی ثبت کرد.

جواد حاتمی کسب درآمد 20 هزار میلیارد تومانی را از دیگر موفقیت‌های شرکت پتروشیمی بوشهر در سال قبل دانست و بیان کرد: ظرفیت تولید شرکت پتروشیمی بوشهر حدود 9 میلیون و 248 هزار تن است که ضمن تامین خوراک صنایع دیگر بخش از آن به عنوان محصول نهایی صادر می‌شود.

ایران در برداشت گاز از میادین مشترک از قطر پیشی گرفت/ احداث 50 پالایشگاه و پتروشیمی

وی از راه‌اندازی فاز دوم این پتروشیمی خبر داد و تصریح کرد: یکی از مسائل و مشکلات پتروشیمی بوشهر تهیه خوراک است که با توجه به راه‌اندازی فاز دوم در آینده نزدیک نیاز است سهمیه خوراک این مجموعه افزایش یابد.

انتهای پیام/190

 

دیگر خبرها

  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • ۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد
  • توسعه زیرساخت‌ها در بنادر امری ضروری است
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • رصد ۳۰ نمونه از محصولات کارخانجات خوراک دام و طیور در کرمان 
  • ۵۶ پروژه نیمه‌تمام در ابرکوه منتظر تامین اعتبار