Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@03:54:46 GMT

هشدار روسیه به آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۶۴۹۴۱

هشدار روسیه به آمریکا

معاون وزیر خارجه روسیه خواستار خودداری آمریکا از استقرار سلاح هسته ای در کشورهای متحد خود شد که قدرت هسته ای محسوب نمی شوند.

به گزارش برنا، به گزارش خبرگزاری دولتی تاس، ریابکوف امروز (دوشنبه) در یک همایش سیاسی وبیناری در این مورد به آمریکا هشدار داد و یادآورشد: بدیهی است که این مساله منجر به بی ثباتی اوضاع می شود و علاوه بر آن ریسک های جدید پدید می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام ها (استقرار سلاح هسته ای در کشورهای غیرهسته ای) نقض بندهای اول و دوم پیمان منع انتشار سلاح هسته ای است.

وی گفت: ما امیدواریم که آمریکا از استقرار سلاح هسته ای در کشورهای غیرهسته ای متحد خود و آموزش هسته ای نظامیان این کشور که نقض پیمان ان. پی. تی محسوب می شود، صرف نظر می کند.   

به گفته ریابکوف، مسکو نگران مفاد سند جدید سیاست هسته ای آمریکا ازجمله درباره استقرار کلاهک های هسته ای با سطح پایین مهمات است. این مساله حد نصابی را که پس از آن می توان سلاح هسته ای بکار گرفت پایین می آورد. در عمل شاهد بازگشت نظریه جنگ هسته ای محدود هستیم.

وی ادامه داد: ما بر این باوریم که دکترین نظامی آمریکا ۵۰ سال عقب بازگشته است و در آن زمان معتقدند که بکارگیری سلاح هسته ای یکی از حالت های جنگ های تاکتیکی است.

ریابکوف گفت: روسیه بروز این گونه تهدید را بسیار جدی می گیرد و برای پیشگیری از وضعیتی که ممکن است منجر به جنگ اتمیشود تلاش می کند.

معاون وزیر خارجه روسیه گفت: مامعتقدیم که سلاح هسته ای صرفا سلاح برای ترساندن است و تنها هدف آن دفاع از تمامیت ارضی و حق حاکمیت کشور است.

وی ادامه داد: ما معتقدیم که جنگ اتمی را نمی توان برد و آن را نمی توان طولانی کرد. و باید در فرمت دوجانبه و چند جانبه تاکید کرد که نباید اجازه وقوع جنگ اتمی داد.

ریابکوف یادآورشد: ما اطمینان داریم که امکانات قراردادهای دوجانبه با آمریکا در عرصه تسلیحاتی هنوز به پایان نرسیده است.

وی در این باره بر لزوم ازسرگیری رایزنی های تسلیحاتی روسیه و آمریکا و باز گذاشتن باب مذاکره درعرصه کنترل تسلیحات بین مسکو و واشنگتن تاکید کرد.

تمدید پیمان استارت-۲

معاون وزیر خارجه روسیه گفت: ما بر این باوریم که تمدید پیمان استارت-۲ برای ادامه کاهش تسلیحات تهاجمی راهبردی فرست بدست آوردن زمان برای مذاکره در مورد آینده کنترل تسلیحات را می دهد.

 اعتبار استارت-۲ روز پنجم ماه فوریه سال ۲۰۲۱ بسر می رسد.

پیمان استارت ۲ یا استارت نو در راستای کاهش تسلیحات هسته‌ای دو جانبه میان مسکو و واشنگتن امضا شد.

باراک اوباما رییس‌ جمهوری وقت آمریکا و دمیتری مدودیف همتای روسی وی سال ۲۰۱۰ در پراگ پایتخت جمهوری چک با هم دیدار کرده و این پیمان را برای کاهش زرادخانه‌های هسته‌ای دو کشور امضا کردند.

آمریکا و روسیه تحت این قرارداد جدید، اجازه یافتند حداکثر یک هزار و ۵۵۰ کلاهک مستقر کنند،  حدود ۳۰ درصد کمتر از محدودیت اعمال شده در پیمان استارت که سال ۲۰۰۲ قید شد. نخستین پیمان سال ۱۹۹۱ منعقد شد و سال ۲۰۰۹ منقضی شد.

ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه پیشنهاد داده است که توافق استارت نو بدون هیچ پیش شرطی به مدت پنج سال تمدید شود. اما دولت آمریکا برای دستیابی به توافق هسته‌ای سه جانبه جدید (با حضور چین) اصرار دارد. به غیر از آن، واشنگتن به دنبال گسترش این پیمان است تا بتواند انواع جدیدی از تسلیحات را پوشش دهد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سرگئی ریابکوف پیمان استارت سلاح هسته ای استارت ۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۴۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت خارجه روسیه: ناتو برای درگیری احتمالی با روسیه آماده می‌شود

وزارت خارجه روسیه رزمایش «مدافع ثابت‌قدم» ناتو را نشانگر آماده‌شدن این پیمان برای درگیری احتمالی با روسیه عنوان کرد.

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از اسپوتنیک، وزارت خارجه روسیه رزمایش «مدافع ثابت‌قدم» کشور‌های عضو پیمان آتلانتیک شمالی موسوم به ناتو را نشانگر آماده‌شدن این پیمان برای درگیری احتمالی با روسیه دانست.

علاوه بر این وزارت خارجه روسیه به اتهام‌زنی ناتو به روسیه مبنی بر انجام حمله‌های ترکیبی از سوی این کشور علیه این پیمان نیز واکنش نشان داد.

وزارت خارجه روسیه تاکید کرد که این اتهام‌زنی ناتو، فریب‌کاری است و برای برانگیختن هیجانات و احساسات ضدروسی انجام می‌گیرد.

گفتنی است ناتو رزمایش «مدافع ثابت‌قدم» را از ۲۴ فوریه آغاز کرده است. این رزمایش تا پایان ماه مه ادامه دارد و با مشارکت بیش از ۹۰ هزار نیرو از ۳۲ کشور عضو این ائتلاف نظامی تحت فرماندهی آمریکا انجام خواهد شد.

مرحله دوم این رزمایش با تمرکز بر جابه‌جایی نیرو‌ها در سراسر اروپا برگزار می‌شود. در جریان این رزمایش، متحدان ناتو قصد دارند تا مطابق ماده ۵ معاهده پیمان آتلانتیک شمالی، سناریوی جنگ علیه «دشمنی هم‌سطح» را پیاده کنند. براساس این ماده، حمله به یکی از اعضای ناتو، حمله به کل ائتلاف تلقی و مجوز اقدام و کمک مقتضی صادر می‌شود.

الکساندر گروشکو، معاون وزیر خارجه روسیه در ماه ژانویه گفت که وسعت رزمایش مدافع ثابت‌قدم ناتو در سال ۲۰۲۴ از بازگشت نهایی و برگشت‌ناپذیر این ائتلاف به نقشه‌های جنگ سرد جهت رویارویی با روسیه حکایت دارد و نشانه‌ای دیگر از جنگ ترکیبی غرب علیه روسیه است.

دیگر خبرها

  • ادعای مهندسی معکوس سلاح کلیدی آمریکا در ایران
  • مهندسی معکوس این سلاح کلیدی آمریکایی در ایران؟!
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره «نتایج رویارویی دو قدرت اتمی»
  • پوتین دستور آغاز رزمایش هسته‌ای را صادر کرد
  • پوتین دستور تمرینات نظامی جهت استفاده از سلاح هسته‌ای را صادر کرد
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در منطقه آسیا-اقیانوسیه
  • روسیه این سلاح حساس آمریکایی را به ایران فرستاده
  • زاخارووا: ناتو برای درگیری با روسیه آماده می‌شود
  • مخالفت آمریکا با استفاده اوکراین از سلاح‌های آمریکایی در خاک روسیه 
  • وزارت خارجه روسیه: ناتو برای درگیری احتمالی با روسیه آماده می‌شود