Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس سیستم بانکی اظهار کرد: نقدینگی رابطه مستقیمی با تورم دارد، اما چون نقدینگی دو بخش است که یک بخش آن پول و بخش دیگر آن شبه پول است همواره بخش افزایش پول روی تورم اثر گذار است و باهم رابطه مستقیم دارند. به گزارش پول نیوز، هادی حق شناس کارشناس مسائل اقتصادی اظهار کرد: دوره‌های کل ریاست روسای بانک مرکزی باید باهم یکسان باشند تا بتوان آن‌ها را باهم مقایسه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی ریاست روسای بانک مرکزی باهم قابل مقایسه است که دوران ریاست همه روسا یکسان باشد.

وی افزود: هر قدر که زمان می‌گذرد میزان کالا و یا خدمت توزیع شده در اقتصاد افزایش پیدا میکند همین که تعداد کالا و خدمات افزایش پیدا می‌کند به ازای آن باید در اقتصاد پول چاپ شود.

حق شناس در ادامه گفت: اگر افزایش پول یا همان نقدینگی متناسب با تولید کالا باشد نه تنها به زیان اقتصاد نیست بلکه به نفع آن است. زمانی نقدینگی برای اقتصاد مضر است که به ازای آن کالا نباشد.

این کارشناس مسائل اقتصادی بیان کرد: نقدینگی رابطه مستقیمی با تورم دارد، اما چون نقدینگی دو بخش است که یک بخش آن پول و بخش دیگر آن شبه پول است همواره بخش افزایش پول روی تورم اثر گذار است و باهم رابطه مستقیم دارند.

حق شناس عنوان کرد: یکی از راهکار‌های مقابله با نقدینگی این است که دولت ها، انضباط پولی و مالی داشته باشند یعنی متناسب با بخش واقعی اقتصاد خلق پول داشته باشند.

این کارشناس مسائل اقتصادی اظهار کرد: باید سهم دولت در اقتصاد کاهش یابد و سهم مردم در اقتصاد افزایش یابد. در هر سال نسبت به سال قبل نقدینگی در کشور افزایش می‌یابد. در کشور ما میزان نقدینگی بیش از بخش واقعی اقتصاد بوده است و به همین دلیل است که کشور ما با تورم‌های دو رقمی مواجه شده است.  

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: سیستم بانکی بانک مرکزی هادی حق شناس نرخ تورم شبکه بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۵۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی، گفت: کمبود نقدینگی به یکی از مهم‌ترین مسائل این شرکت‌ها شده است، زیرا به طور تنگاتنگی، رشد شرکت‌ها تابع وصول مطالبات وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمود محمودی عصر امروز در نشست وصول مطالبات شرکت برق استان مرکزی در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت وصول مطالبات در تامین برق پایدار، اظهار داشت: وصول مطالبات نقش بسزایی در تامین برق پایدار و ارائه خدمات مطلوب به مشترکان دارد و بر اساس قانون برنامه هفتم و به دنبال اصلاح نظام مالی صنعت برق از این پس تمامی شرکت‌های توزیع نیروی برق، انرژی مورد نیاز خود را از بورس انرژی خریداری خواهند کرد و در قالب این ساز و کار هزینه خرید برق از نیروگاه‌ها به صورت نقدی پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه اجرای این مهم علاوه بر پیشرفت و توسعه صنعت برق از انباشت بدهی مالی شرکت‌های توزیع برق می‌کاهد، افزود: با توجه به اختیاراتی که برنامه هفتم توسعه و دیگر قوانین بالا دستی به وزارت نیرو داده است، باید نظام‌های مالی شرکت‌های فعال در صنعت برق به گونه‌ای اصلاح شود تا شرکت‌ها بر اساس سازوکار نظام بنگاه‌داری و اصول حاکمیت شرکتی مسیر توسعه خود را طی کنند و از روند‌های گذشته که موجب انباشت بدهی در این شرکت‌ها می‌شد، فاصله بگیرند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی با بیان این که مطابق با برنامه هفتم توسعه باید میزان معاملات خارج از بازار عمده فروشی صنعت برق به 60 درصد برسد، گفت: مطابق این اقدام شرکت‌های توزیع و مشترکان بالای یک مگاوات از این پس باید برق مورد نیاز خود را از طریق بورس انرژی و در یک فضای شفاف و کاملاً رقابتی خریداری کنند.

محمودی عنوان کرد: کمبود نقدینگی به یکی از مهم‌ترین مسائل این شرکت‌ها شده است زیرا به طور تنگاتنگی، رشد شرکت‌ها تابع وصول مطالبات وجود دارد در این راستا استقلال مالی شرکت‌های توزیع برق طی سال جدید کلید خورده است و ارائه خدمات مطلوب به مشترکین و ذی‌نفعان و گردش چرخ صنعت برق در گرو وصول مطالبات است.

وی خاطرنشان کرد: در پی اجرای این طرح شرکت‌های توزیع برق سراسر کشور باید به معنای واقعی کلمه به صورت شرکتی اداره شوند و درآمد و هزینه‌های خود را در یک رقابت سالم و شفاف تامین و پرداخت کنند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • شناسه یکتا مهمترین راهکار برای مقابله با عوامل اقتصاد پنهان
  • درآمدهای نفتی باعث ایجاد تورم می‌شود؟
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • افزایش تورم خوراکی‌ها در آغاز سال
  • مشارکت مردم در جهش تولید چگونه عملی می‎‌شود؟
  • افزایش ۲۱ درصدی ترانزیت کالا از مرز مهران
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی
  • افزایش ۱۳ درصدی میزان حمل کالا در زنجان
  • تخلیه‌ و بارگیری ۱۷.۵ میلیون تن کالا در بنادر کشور