Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@01:53:59 GMT

واکسن کرونای آمریکایی تاثیر ۱۰۰درصد دارد

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۶۵۷۸۹

واکسن کرونای آمریکایی تاثیر ۱۰۰درصد دارد

شرکت مدرنا مرحله نهایی مطالعه در مورد واکسن کووید-۱۹ که در انگلیس انجام می‌شود، کارایی موثر ۱۰۰ درصدی واکسن کرونا در برابر موارد شدید را تایید و بیان می‌کند : تاثیر واکسن در برابر بیماری ۹۴.۱ درصد و اثر واکسن در برابر کووید-۱۹ شدید ۱۰۰ درصد بوده است.این واکسن در افراد مسن نیز عملکرد موفقی دارد. ناطقان: به گزارش نیوز واکسن کروناویروس مدرنا ممکن است میزان بالایی حفاظت در برابر ویروس کووید-۱۹ ایجاد کند و نتایج اولیه تجزیه‌وتحلیل مرحله نهایی آزمایش فاز سوم نشان می‌دهد که به نظر می‌رسد میزان کارایی این واکسن با تغییر گروه سنی کاهش نمی‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!







انگلیس هفت میلیون دوز واکسن کرونا برای جمعیت کشور خود را از این شرکت آمریکایی تهیه‌کرده است که برای حدود ۳.۵ میلیون نفر در انگلیس کافی است.

این در حالی است که گرگ فل، مدیر بهداشت عمومی در شفیلد، گفت: شورای بهداشت سعی دارد تا واکسن را در اسرع وقت، به ‌محض اینکه به مقدار کافی موجود باشد در دسترس مردم قرار دهد.

شرکت مدرنا اعلام کرد: تجزیه‌وتحلیل مرحله سوم آزمایش‌های COVE در مورد واکسن منتخب کووید-۱۹ به نام mRNA-۱۲۷۳  شامل ۳۰ هزار شرکت‌کننده با ۱۹۶ مورد کووید-۱۹ است که ۳۰ مورد آن شدید بود.

این شرکت گزارش کرد، تاثیر واکسن در برابر بیماری ۹۴.۱ درصد و اثر واکسن در برابر کووید-۱۹ شدید ۱۰۰ درصد بوده است.

در این گزارش ذکرشده است که به‌طورکلی واکسن کووید-۱۹ به‌خوبی در افراد بدون هیچ نگرانی جدی قابل تحمل است و در زمینه ایمنی موفق عمل می‌کند.

نتایج این مطالعه در بیش از دو ماه پیگیری متوسط ‌پس از واکسیناسیون اعلام‌شده است.

شرکت مدرنا امروز گفت: قصد دارد مجوز استفاده اضطراری واکسن را از سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) و  از آژانس داروی اروپایی (EMA) مجوز بازاریابی مشروط را درخواست کند البته پیش‌ازاین نیز تحقیقات این شرکت با آژانس‌های نظارتی بین‌المللی آغازشده است.
منبع: ایسنا برچسب ها: واکسن ، کرونا ، ناطقان ، امریکا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: واکسن کرونا ناطقان امریکا واکسن در برابر کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۵۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که تغییرات آب و هوایی - و پنجره‌های بسته – می‌تواند به گسترش ویروس‌های معلق در هوا مانند ویروسی که باعث عفونت COVID-19 می‌شود، کمک کند.
محققان گزارش می‌دهند که به نظر می‌رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

به گزارش ایتنا، آلن هادرل، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول، گفت:« ما می‌دانستیم که SARS-CoV-2 مانند سایر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما بود از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می‌تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس‌های موجود در هوا را افزایش دهد. به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای400 ppm از کربن دی اکسید است.

بر اساس نتایج منتشر شده در 25 آوریل در ژورنال  Nature Communications، افزایش غلظت CO2 به تنها 800 ppm، بقای ویروس‌های معلق در هوا را افزایش داد. محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO2 3000 ppm می رسد - مشابه غلظت یک اتاق شلوغ – ویروس حدود 10 برابر بیشتر زنده می‌ماند.

هادرل در یک انتشار خبری دانشگاه گفت:« این رابطه روشن می‌کند که چرا رویدادهای پاندمیک کننده ممکن است تحت شرایط خاصی رخ دهند .ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می‌دهند. اما CO2 هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می‌کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوا بیشتر زنده بمانند.»

هادرل همچنین گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO2 دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود. نتایج همچنین نشان می‌دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO2 در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس‌های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علم آب و هوای اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO2 در جو تا پایان قرن به بیش از 700 ppm برسد. هادرل گفت: «بنابراین این یافته‌ها پیامدهای گسترده‌تری نه تنها در درک ما از انتقال ویروس‌های تنفسی، بلکه اینکه چگونه تغییرات در محیط ما ممکن است احتمال همه‌گیری‌های آینده را تشدید کند، دارد.»

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعاتی ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO2 در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آنها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

دیگر خبرها

  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر
  • کولاک یک‌ نیمه‌ای لیونل مسی برابر نیویورک ردبولز؛ تاثیر مستقیم روی ۶ گل!
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • 16 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور | کدام استان‌ها تحت تاثیر هستند؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • لاستیک نانویی بسیار سبک به بازار آمد
  • اعتراف آسترازنکا به عوارض مرگبار واکسن/ رشوه، دروغ و پنهان‌کردن حقیقت برای تجارت با سلامتی انسان‌ها