Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@17:25:59 GMT

مبارزه با ویروس کرونا به عزم ملی نیاز دارد

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۶۶۰۵۰

مبارزه با ویروس کرونا به عزم ملی نیاز دارد

به گزارش ایرنا، سیدوحید احمدی طباطبایی شبانگاه دوشنبه در گفت و گوی ویژه خبری با موضوع اجرای طرح سپهبد شهید سلیمانی با اشاره به اجرای این طرح در مقابله با ویروس کرونا افزود: کاهش آمار افراد بستری در بیمارستان، کاهش مرگ و میر و موارد شدید بیماری از جمله اهداف این ائتلاف ملی است.

وی تصریح کرد: یکی از اصول مهم طرح ملی سپهبد شهید سلیمانی به عنوان برنامه ای علمی، محله و خانواده محور و منطبق بر نظام شبکه بهداشتی و درمانی مردم، مشارکت اجتماعی اقشار مختلف جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اهداف طرح سپهبد شهید سلیمانی مبنی بر ارائه فعال خدمات و مراقبت ها، جلب همکاری بین بخشی و استفاده از فناوری های نوین تصریح کرد: تشدید نظارت بر پروتکل های بهداشتی و اعمال قانون از جمله راهبردهای این طرح است.

وی ادامه داد: انجام آزمایشات گسترده، هدفمند و هوشمند، آموزش و اطلاع رسانی، قرنطینه خانگی افراد، حفاظت از گروه های آسیب پذیر، ایجاد محدودیت هوشمند و هدفمند و تقویت فرآیند درمان سرپایی و کاهش موارد بستری از جمله راهبردهای طرح سپهبد شهید سلیمانی است.

احمدی طباطبایی گفت: شناسایی و مراقبت از بیماران، افراد در معرض تماس نزدیک و مراقبت در منزل از وظایف تیم های مراقبتی است و تیم های نظارتی از مراکز ارائه خدمات، تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و صنفی بازدید و بر پروتکل های بهداشتی نظارت می کنند و این موارد برنامه های مختلف و ریزتری دارد.

وی برقراری ارتباط بین وزارت بهداشت و بسیج و سپاه را ائتلافی بسیار بزرگ و ملی دانست و گفت: اهداف این ائتلاف کاهش آمار افراد بستری در بیمارستان، کاهش مرگ و میر ناشی از کرونا و کاهش موارد شدید بیماری بستری در بیمارستان است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، جلب همکاری را بین بخشی، و استفاده از فرآوری های نوین عنوان کرد و گفت: هفت راهبرد علمی که در این رابطه موجود است تشکیل نظارت بر پروتکل های بهداشتی و اعمال قانون, تست گسترده و هدفمند و هوشمند که در حال افزایش است و خوشبختانه سرییع هم توزیع شده است و وارد استان کرمان نیز شده است.

وی با اشاره به تغییرات ژنتیکی ویروس کرونا بدو پیدایش گفت: همه ارگان ها و دستگاه های اجرایی و البته مردم به منظور مبارزه با ویروس کرونا و ریشه کنی آن باید پای کار بیایند.

وی از تلاش های بسیج، نیروی انتظامی، هلال احمر و ارتش در راستای مبارزه با ویروس منحوس کرونا تقدیر و ابراز امیدواری کرد، با همکاری های بین بخشی، مشارکت اجتماعی و سازماندهی و شبکه سازی که در طرح سپهبد شهید سلیمانی برنامه ریزی و سهم هر فرد مشخص شده، کار به خوبی پیش برود.

وی با بیان اینکه کرونا دشمن مشترک بشریت است اظهار داشت: باید برای مبارزه با این ویروس و البته شکست قطعی آن همه اقشار جامعه کمک کنند. 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه نقص پروتکل های بهداشتی موجب افزایش آمار و مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا است افزود: خانواده افراد مبتلا به کرونا در طرح سپهبد شهید سلیمانی در مناطق محروم و حاشیه ای مورد آزمایش قرار می گیرند.

وی با بیان اینکه ساختمان پزشکان و داروخانه ها جزو اماکن عمومی به شمار می روند افزود: تاکنون ۴۰۰ مورد از داروخانه ها و ساختمان های پزشکان در کرمان تذکر داده شده و اخیرا دستور پلمب سه داروخانه صادر شده است.

وی تاکید کرد: افراد به تماس های سامانه ۴۰۳۰ پاسخ بدهند و ماموران مراکز بهداشت در اجرای طرح شهید سلیمانی با لباس مشخص به منازل افراد مراجعه می کنند.

برچسب‌ها خبرگزاری جمهوری اسلامی ویروس کرونا کرمان ایرنا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خبرگزاری جمهوری اسلامی ویروس کرونا کرمان ایرنا خبرگزاری جمهوری اسلامی ویروس کرونا کرمان ایرنا اخبار کنکور طرح سپهبد شهید سلیمانی پروتکل های بهداشتی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۶۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!

شوک کرونا باعث گسترش دورکاری در اکثر کشور‌ها شد. حال پس از گذر از این همه‌گیری، اندکی از حجم دورکاری‌ها کم شده است؛ اما مزیت‌های آن باعث شده است که تعادل جدیدی میان کار و زندگی ایجاد شود. مطالعات جدید نیز نشان می‌دهد، می‌توان تعطیلات یا دورکاری نیروی کار را به نحوی تنظیم کرد که نه تنها اثر منفی در عملکرد اقتصادی نداشته باشد، بلکه باعث بهبود رفاه خانوار‌ها شود.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ یک مطالعه جدید از صندوق بین‌المللی پول، اثرات کاهش زمان رفت و آمد بر افزایش رفاه را تایید کرده است. همچنین یک گزارش در اکونومیست نیز شکل جدید دورکاری در اقتصاد آمریکا را مورد بررسی قرار داده که باعث بهبود وضعیت زندگی افراد شده است.

در هفته‌های اخیر، بحث تعطیلات دو روزه در ایران مطرح شده است که بسیاری از کارشناسان بر مزایای اجرایی شدن آن تاکید می‌کنند؛ بنابراین می‌توان همسو با عصر جدید پساکرونا، در اقتصاد ایران نیز تعادل جدیدی میان کار و زندگی تعریف کرد.

یک پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول نشان داده است که کاهش ساعات رفت‌وآمد برای کار یکی از والدین می‌تواند اثری مثبت معادل ۱.۵ تا ۴.۵ درصد میزان مصارف خانوار برای آن خانواده داشته باشد. این پژوهش در زمانی که مباحثه در رابطه با ویکند دو روزه در کشور بالا گرفته است، می‌تواند دلالت‌های مثبتی را در حمایت از این طرح داشته باشد. پژوهش صندوق بین‌المللی پول اثر مثبت رفاهی انواع دورکاری را که می‌تواند رفت‌وآمد افراد را کاهش دهد، ارزیابی کرده است.

اثر کرونا بر کاهش زمان رفت‌وآمد‌ها

همه‌گیری کووید-۱۹ به روش‌های بی‌سابقه‌ای دنیای کار را تغییر داده است؛ به‌طوری که کار از راه دور یا دورکاری به‌عنوان یک نوع مهم کار در بازار‌های کاری دنیا مورد توجه قرار گرفته است. با گسترش دورکاری، شیوه کار، مکان انجام کار و ساختار آن تغییر داده شده و هنجار‌های سنتی در مورد زمان کار، رفت‌وآمد و تعادل بین کار و زندگی به چالش کشیده شده است.

توانایی دورکاری به‌طور قابل توجهی زمان رفت‌وآمد را کاهش می‌دهد یا حتی به‌طور کامل آن را حذف می‌کند، یک جزء تقریبا بزرگ از روز کاری که می‌تواند به فعالیت‌های دیگر اختصاص یابد. این تغییر در الگو‌های کار و رفت‌وآمد به تنهایی بر کارگران تاثیر نمی‌گذارد؛ اما می‌تواند تصمیمات کل خانواده را تغییر دهد.

دورکاری یکی از والدین می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر تخصیص زمان دیگری تاثیر بگذارد؛ میزان اثرگذاری این زمان ذخیره‌شده بستگی به این دارد که زمان پس‌انداز شده، چگونه صرف می‌شود. با وجود مطالعات بسیاری که در مورد تغییرات در الگو‌های کاری و تخصیص زمان به دلیل همه‌گیری انجام شده است، پویایی‌های مرتبط بین همسران و پیامد‌های رفاهی گسترده‌تر این پویایی‌ها نسبتا ناشناخته باقی مانده است.

هدف پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول این بوده است که با تحلیل چگونگی تغییر تخصیص زمان در دوران پس از همه‌گیری، با در نظر گرفتن تغییرات بر اساس جنسیت و شغل افراد، به این حوزه مطالعاتی توسعه‌نیافته کمک کند.

در این پژوهش از داده‌های نظرسنجی استفاده از زمان آمریکا (ATUS) استفاده شده است، یک نظرسنجی جامع که توسط اداره آمار کار ایالات‌متحده انجام شده است و نحوه تخصیص زمان افراد در ایالات‌متحده را در فعالیت‌های مختلف ارزیابی می‌کند. داده‌های ATUS نشان می‌دهد قبل از همه‌گیری تفاوت‌های قابل‌توجهی در تخصیص زمان بین مردان و زنان وجود دارد.

به‌طور کلی مردان ساعت‌های بیشتری کار می‌کنند و بیشتر از زنان در رفت‌وآمد هستند. پس از همه‌گیری، کاهش قابل توجهی در زمان رفت‌وآمد کارگران در مشاغل دورکار شناسایی شده است که به ۱.۷ ساعت در هفته برای مردان و ۱.۲ ساعت در هفته برای زنان می‌رسد. علاوه بر این، بررسی‌های این پژوهش حاکی از کاهش بیش از یک‌ساعت در هفته در ساعات کاری مردان است، با این حال تغییر قابل توجهی در ساعات کاری زنان مشاهده نمی‌شود.

نتایج پژوهش چه می‌گوید؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های رفاهی قابل توجهی با کاهش زمان رفت‌وآمد به‌دست می‌آید و این دستاورد‌ها برای خانواده‌هایی که کاهش بیشتری را تجربه می‌کنند، بیشتر است. هنگامی که حداقل یکی از همسران در یک شغل از راه دور کار می‌کند، سود کل رفاه از ۱.۵ تا ۴.۵ درصد در معادل مصرف متغیر است.

این سود مخصوصا برای زوج‌هایی که هر دو طرف در مشاغل دورکار، کار می‌کنند مشهود است؛ زیرا زن و شوهر هر دو از این تغییر سود می‌برند. دومین سود بزرگ را زوج‌هایی در یافت می‌کنند که شوهر در شغلی از راه دور کار می‌کند و کمترین سود زمانی مشاهده می‌شود که زن در یک شغل دورکار مشغول شده است.

دلالت‌های این پژوهش برای ایران چه می‌تواند باشد؟

دورکاری به‌عنوان یک گزینه کاری در بسیاری از محیط‌های کاری ایران نیز در دوران همه‌گیری به‌صورت گسترده اجرایی شد. کسب‌وکار‌های فراوانی به صورت دورکار به پیشبرد اهداف خود پرداختند؛ با این حال، با پایان همه‌گیری و بازگشایی پس از آن، اغلب کسب‌وکار‌ها به شیوه حضوری کار کردن بازگشتند.

بررسی‌های این پژوهش نشان می‌دهد دورکاری در بسیاری از کسب‌و‌کار‌ها می‌تواند مازاد رفاهی را برای کارکنان شرکت‌ها ایجاد کند که بدون هزینه مشخص مالی برای کارفرماست. البته این مساله در این پژوهش مورد بررسی قرار نگرفته که دورکاری چه اثری بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها می‌گذارد، با این حال اثر رفاهی این شیوه کار و جذابیت آن برای نیروی کار اثبات شده است.

به‌خصوص در شرایطی که رفت‌وآمد در شهر‌های بزرگ هزینه‌های زیادی را چه به لحاظ زمانی و چه به لحاظ مالی بر افراد تحمیل می‌کند.

دلالت مهم دیگر این پژوهش را می‌توان اهمیت کاهش رفت‌وآمد‌ها و فراغت کارکنان از کار، با کاهش ساعت کاری دانست. مدت‌هاست در کشور ما، صحبت‌ها در رابطه با ویکند یا آخر هفته دوروزه بالا گرفته است. به نظر می‌رسد دو روزه شدن تعطیلات آخر هفته، حتی اگر منجر به کاهش ساعات کاری نیروی کار نیز شود، اثر رفاهی مثبتی را برای جامعه خواهد داشت.

پژوهش‌هایی که در رابطه با اثر ویکند دوروزه بر میزان بهره‌وری کسب‌وکار‌ها انجام شده است، تاکید دارند که این شیوه از توزیع روز‌های تعطیل اثر منفی بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها ندارد و چه بسا با تقویت وضعیت روحی نیروی کار، منجر به رشد بهره‌وری کسب‌وکار‌ها نیز بشود.

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • مراقبت‌های ضروری بعد از تعویض مفصل زانو + فیلم
  • مذاکرات مهدی کروبی با شورای نگهبان به روایت آیت الله هاشمی /سردار سلیمانی و ناطق نوری مهمانم بودند /آقای حجازی از بهزاد نبوی دلخور بود
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است