Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-26@10:39:12 GMT

دوره آنلاین آموزش سواد مالی

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۶۷۱۳۲

دوره آنلاین آموزش سواد مالی

دوره آموزشی سواد مالی توسط آکادمی هوش مالی و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌‍‌شود.

به گزارش برنا به نقل از روابط عمومی آکادمی هوش مالی، پیرو همکاری‌های مشترک آکادمی هوش مالی و واحد الکترونیک دانشگاه آزاد  اسلامی، دوره آنلاین آموزشی سواد مالی برگزار می‌شود. 

دوره آموزشی سواد مالی یک دوره مهارتی با تمرین‌های کاربردی است که هدف از برگزاری این دوره کسب آگاهی لازم درخصوص امور مالی فرد و خانواده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با یادگیری و به کارگیری آموزه‌های سواد مالی، می‌توانیم به درستی برای زندگی برنامه ریزی کنیم و فارغ از شرایط بیرونی اقتصادی تصمیمات مالی صحیح و آسیب‌پذیری در برابر نوسانات اقتصادی را به کمترین میزان برسانیم.

محورهای این دوره شامل «پلکان توانمندی، خرج و پس‌انداز، اعتبار و بدهی، کار و درآمد، سرمایه گذاری، مدیریت ریسک و بیمه و تصمیم گیری مالی است.

سواد مالی، مجموعه‌ای از دانش‌ها، مهارت‌ها، گرایش‌ها و رفتارهای مالی است که ارتقای آن، تدبیر مالی و در نتیجه رشد اقتصادی فرد و جامعه را در پی خواهد داشت.

متقاضیان برای ثبت نام در این دوره می توانند به نشانی الکترونیکی http://sc.iauec.ac.ir/DepartmentInfo/5 مراجعه کنند. 

لازم به ذکر است این دوره نخستین مورد از دوره‌های مالی و سرمایه‌گذاری این دو نهاد خواهد بود. دوره‌های سرمایه‌گذاری در بورس، سرمایه‌گذاری در صندوق‌های سرمایه‌گذاری و سرمایه‌گذاری برای زنان نیز به زودی برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سواد مالی هوش مالی آموزش سواد مالی سرمایه گذاری سواد مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۷۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه ۳۰۰۰ سند کاداستر برای املاک شهرداری قم

معاون مالی و اقتصادی شهرداری قم گفت: ۲۲ هزار سند در شهرداری قم موجود است که در سال ۱۴۰۲ از این تعداد، سه هزار سند کاداستری تهیه شد.

مهرداد توکلی مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به عملکرد شهرداری قم در حوزه املاک و دارایی‌های غیر نقدی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ اداره املاک شهرداری قم توانست بانک اطلاعات املاک را به‌روزرسانی کند.

وی افزود: اتفاق خوب دیگری که با همراهی اداره کل ثبت اسناد استان انجام شد، تهیه اسناد کاداستر برای املاک شهرداری قم بود.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری قم اضافه کرد: با این همکاری نزدیک، تمام اسنادی که در بایگانی شهرداری به شکل دفترچه‌ای، قولنامه ای یا تک برگ بود همه به سمت کاداستر شدن حرکت کردند و سه هزار سند شهرداری قم به این شکل درآمد.

توکلی مقدم ادامه داد: در مجموع ۲۲ هزار سند در شهرداری قم موجود است که برخی از آنها اسنادی است که تملک شده و به خیابان یا دیگر کاربری‌ها تبدیل شده و برخی دیگر دارایی‌های شهرداری قم است که سه هزار سند در سال ۱۴۰۳ به صورت کاداستر و تک برگ درآمد.

وی ادامه داد: از این اسناد هیچ سوءاستفاده و تقلبی حتی با وجود برگ فیزیکی اش امکان پذیر نیست و این موضوع برای شهرداری قم مزیت‌های فراوانی دارد.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری قم با اشاره به تملک ۳۸۳ ملک در سال ۱۴۰۲ توسط اداره کل املاک شهرداری قم اظهار کرد: این املاک به ارزش هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان، ۹۲ درصد بودجه شهرداری قم در این زمینه را محقق کردند.

توکلی مقدم با اشاره به برگزاری ۷۱ جلسه کمیته تملک شهرداری قم گفت: این کمیته در سال ۱۴۰۲ نزدیک به هزار مصوبه داشته است. همچنین ۵۲ جلسه کمیسیون پیشنهادات برای بررسی حدود ۴۸۷ پرونده برگزار شده است.

وی افزود: در اثر اقداماتی که انجام شد، ۱۴۶ هزار متر مربع به متراژ املاک شهرداری چه در سطح خیابان‌ها و معابر و همچنین در حوزه دارایی‌های غیر نقدی اضافه شدشود.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری قم با اشاره به عملکرد این معاونت در دعوت از مالکان اراضی بزرگ برای انجام توافق ماده ۱۰۱ با شهرداری قم گفت: ماده ۱۰۱ قانون شهرداری‌ها ظرفیتی برای شهرداری ایجاد می‌کند که در تفکیک اراضی خام، حدود ۵۰ درصد سهم شهرداری حاصل شود که بخشی به شوارع اختصاص یافته و بخش دیگر برای تحقق کاربری‌های شهرداری و به عنوان املاک و دارایی‌های غیر نقدی محسوب می‌شود.

توکلی مقدم افزود: در این موضوع ۱۴ جلسه کمیته مشورتی برگزار و حدود ۴۰۰ مورد تصمیم گیری انجام شد.

وی تعداد پرونده‌های منجر به تائید نقشه در حوزه ماده ۱۰۱ را ۲۵۶ مورد دانست و گفت: در این زمینه ۱۶۳۰ سند به مساحت ۱۴۶ هزار متر مربع صادر شد.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری قم با اشاره به تشکیل کمیته ارتقای منابع و ایجاد ارزش افزوده برای املاک شهرداری قم به میزان هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ اضافه کرد: ساماندهی بایگانی فیزیکی املاک و اسکن پرونده‌های فیزیکی به میزان ۴۰۰ هزار برگ در سال ۱۴۰۲ صورت گرفت.

کد خبر 747620

دیگر خبرها

  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/ سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • برگزاری دوره سواد رسانه‌ای برای ۱۵۰ معلم در قزوین
  • با «مثبت آموزش» به روز باشید
  • تهیه ۳۰۰۰ سند کاداستر برای املاک شهرداری قم
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته سرمایه‌گذاری بانک دی در سال جاری
  • برگزاری دوره توانمندسازی کنشگران رسانه و فضای مجازی
  • صدر اعظم آلمان خواستار تاسیس اتحادیه بانکی در اروپا شد
  • درخواست سبدگردانی برای چه افرادی مناسب است؟