Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمدرضا مقدسی» روز سه شنبه به مناسبت اول دسامبر روز جهانی ایدز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، تاب آوری را قطب نمای سلامت برای مبتلایان به ایدز دانست و افزود: در زمینه های بهداشتی، روانی و اجتماعی هم تمامی مداخلات براساس توسعه تاب آوری شکل می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه ایدز مشکلات اجتماعی و معیشتی را تشدید می‌کند، اظهار داشت: این در حالی است که همه ما می‌دانیم ابتلا به ایدز پایان زندگی نیست و جهان در تلاش است که میزان آلودگی را به صفر برساند اما از آن مهمتر آن است که انگ اجتماعی، پیامدهای روانشناختی، طردشدگی و انزوای اجتماعی را ازمیان برداریم و در حقیقت مسایل در این بخش از پیچیدگی ها و ابعاد متنوع خاص خود برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مدرس تاب آوری گفت: تجربیات و مطالعات نشان داده است که خانواده ها و جوامع مذهبی که روابط و حریم خانه و خانواده را مقدس و منزه می‌دانند در امان بوده اند البته این در حالی است که می‌دانیم جلوه اصلی تاب آوری و توانایی در معنویت است.  

مقدسی از دست دادن فرصت های شغلی، بیکاری و گرفتار شدن به فقر را که می‌تواند منجر به افت کیفی زندگی مبتلایان باشد را موضوعاتی اجتماعی دانست و افزود: سازمان‌های مردم نهاد در معیت و به هدایت وزرات بهداشت در این زمینه ها دستاوردهای خوبی هم داشته اند.

وی یکی از موضوعاتی که در عرصه جهانی می‌تواند بصورت جدی نگران کننده باشد، پایین آمدن سن مبتلایان عنوان کرد و گفت: جوانتر بودن بیماران مسایل و مشکلات عدیده ای را به دنبال خواهد داشت که ممکن است علاوه بر افزایش میزان مرگ و میر، هزینه های اجتماعی، بهداشتی و اقتصادی را افرایش دهد.

مدیر تیم تخصصی تاب آوری در انجمن ازدواج و خانواده کشور ادامه داد: آنچه در تاب آوری برای بیماران مبتلا به ایدز و سازمان‌های بهداشتی و اجتماعی حایز اهمیت است با وجود نتایج و دستاوردهای بسیار خوب در کنترل و مقابله با بیماری ایدز هنوز مسایل و مشکلات روانشناختی، اضطراب و افسردگی، غلبه بر یاس و ناامیدی، تبعات اجتماعی و خانوادگی شامل برچسب، انگ، طردشدگی، انزوا، مشکلات بهداشتی و مراقبتی است.  

از سال ۱۹۸۸ اول دسامبر روز جهانی ایدز نامگذاری شده است و هر ساله برای این روز، شعار خاصی نیز در نظر گرفته می‌شود،  هدف عمده از این کار این است که به عموم مردم یادآوری شود که HIV از بین نرفته ‌است و هنوز کارهای زیادی است که باید انجام شود.

در روز جهانی ایدز مردم لباس‌های شان را به روبان قرمز مزین می‌کنند تا توجه و مراقبت در برابر HIV و ایدز را متذکر شده و به دیگران یادآور شوند که تعهد و پایبندی و حمایت آنها موردنیاز است.

اپیدمی جهانی ایدز و ویروس آن، با توجه به مقیاس و تأثیر ویرانگری که دارد یک مورد اضطراری جهانی و یکی از وحشتناک ترین چالش‌ها را در برابر زندگی و حیثیت انسان و همچنین در برابر برخورداری مؤثر از حقوق بشر تشکیل می دهد، که رشد اجتماعی و اقتصادی را در سراسر جهان تضعیف می کند و برتمامی سطوح جامعه ملی، اجتماعی، خانوادگی و فردی تاثیر می گذارد.

ایدز تا به حال جان میلیون ها انسان را گرفته است و در سراسر جهان هر ساله میلیون ها انسان به ویروس HIV آلوده می شوند و تاکنون هیچ راهی برای درمان قطعی آن پیدا نشده است.

ویروس ایدز همان ویروس نقص ایمنی اکتسابی انسان است که بیماری ایدز را به وجود می آورد. ویروس ایدز عضو گروهی از ویروس‌ها به نام رترویروس‌ها است که سلول‌های انسان را آلوده می‌کند و انرژی و مواد غذایی این سلول‌ها را صرف رشد و تولید مثل خود می کند.

برچسب‌ها ایدز کرمانشاه ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایدز کرمانشاه ایران ایدز کرمانشاه ایران اخبار کنکور جهانی ایدز تاب آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۷۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، همکاری بین المللی، رشد و توسعه و انرژی سه محوری است که در نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در داووس که امروز در ریاض، پایتخت عربستان سعودی و برای اولین بار در خارج از شهر داووس سوئیس افتتاح شد، مورد توجه قرار خواهد گرفت.

این مجمع با شعار «همکاری بین المللی، رشد و انرژی برای توسعه» و با حضور بیش از هزار نفر از جمله سران کشورها، مقامات ارشد و کارشناسان بین المللی از بخش‌های دولتی و خصوصی به مدت دو روز ادامه دارد. برای بحث در مورد مسائل و تحولات مختلف اقتصادی جهانی.

این نشست فرصتی برای تصمیم گیرندگان از سراسر جهان است تا زمینه‌های مشترکی برای ایجاد تأثیرات مثبت جهانی پیدا کنند.

گفتنی است، با وجود اینکه داووس سالی یک بار برگزار می‌شود اما تأثیر آن بر اقتصاد جهانی قابل توجه است، زیرا مهم‌ترین مسائل جهان را برجسته می‌کند، هدف آن یافتن راه حل برای مسائل مطرح شده و دستیابی به ثبات سیاسی و اقتصادی در جهان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • دو هزار کارگر ساختمانی در میاندوآب بیمه ندارند
  • اکسپو فرصتی برای توسعه
  • ۳۰۰ نفر به سهیمه بیمه کارگران کردستانی اختصاص یافت
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • نظم جایگزین چین و آن چه آمریکا باید از آن بیاموزد
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس