Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- یک کارشناس بازار سرمایه گفت: براساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته شرایط سرمایه‌گذاری در بازار سهام تا پایان سال مثبت است اما در کنار آن ممکن است برخی افراد که ترس از اصلاح دوباره شاخص بورس دارند سرمایه‌های در اختیار خود را به سمت سپرده‌های بانکی هدایت کنند.

«نوید خاندوزی»  به انتقال نقدینگی از صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه و تاثیر آن بر روند معاملات بورس اشاره کرد و افزود: در میان عوامل تاثیرگذار بر رونق بازار سرمایه، خبر انتقال منابع مالی به صندوق تثبیت بازار سرمایه کمترین اثر را می‌تواند بر بازار داشته باشد زیرا در وضعیت فعلی حجم معاملات در حال نزدیک شدن به عدد بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است، بنابراین یک هزار میلیارد تومان چندان عدد بزرگی نیست که بتواند تاثیر مثبتی را بر روند معاملات بازار داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ژ

وی اظهار داشت: این خبر می‌تواند از بعد روانی مثبت و نشان‌دهنده نگاه مثبت دولت و بانک مرکزی به بازار سرمایه باشد، در نهایت علت بازگشت روند صعودی به بازار را باید ناشی از برخی دیگر عوامل دانست.

عوامل تاثیرگذار در روند صعودی بورس

خاندوزی نخستین عامل تاثیرگذار بر روند صعودی شاخص بورس را ناشی از رکود موجود در بازارهای رقیب دانست و گفت: به نظر می‌رسد رکود حاکم در سایر بازارهای سرمایه‌گذاری به دلیل ثبات نرخ دلار ادامه‌دار باشد.

این کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: رشد قیمت در بازارهای جهانی و انتشار گزارش ماهانه شرکت‌ها در آبان ماه که فراتر از تصور بود، توانست تاثیر مثبتی را در معاملات بازار داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: در کنار این عوامل، اصلاح قیمتی صورت گرفته در سهام و کاهش ریسک‌های سیاسی بعد از انتخابات آمریکا باعث شد تا اقبال به سرمایه‌گذاری در بورس افزایش یابد و چرخش نقدینگی به سمت بازار سهام بازگردد.

پیش‌بینی مسیر اصلی بورس با سه موج

خاندوزی اظهار داشت: از ابتدا پیش‌بینی شده بود که بازار با سه موج حرکتی همراه شود، اکنون موج نخست را پشت سر گذاشتیم و طبیعی بود که بازار بعد از ریزشی که تجربه کرد تغییر روند دهد و در مسیر افزایشی قرار گیرد.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: موج دوم، ورود جریان پولی بود که در بازار صورت گرفته است و باعث هدایت بازار به سمت روند صعودی شد.

وی با تاکید بر اینکه موج سوم نسبت به موج‌های گذشته آرام‌تر خواهد بود، خاطرنشان کرد: ممکن است در این موج سرعت رشد بازار کاهش یابد اما مسیر صعودی با دلیل و منطق پیش خواهد رفت، اکنون بازار وارد این مرحله نشده است و بازار در موج دوم و مرحله ورود نقدینگی در حال حرکت است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اقبال به سرمایه‌گذاری در بورس نسبت به سایر بازارهای سرمایه گذاری ادامه‌دار خواهد بود یا خیر، گفت: به نظر می‌رسد تا پایان سال در سایر بازارهای سرمایه‌گذاری با رکود و روند نزولی قیمت‌ها روبرو باشیم، ثبات معاملات و قیمت‌ها در بازارهای رقیب نشان‌دهنده عقب‌ماندگی آن بازار و حرکت جریان نقدینگی به سمت دیگر بازارها است.

اقبال سهامداران به سرمایه گذاری در بورس

خاندوزی خاطرنشان کرد: براساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته شرایط سرمایه‌گذاری در بازار سهام تا پایان سال مثبت است اما در کنار آن ممکن است برخی از سرمایه‌گذاران که ترس از اصلاح دوباره شاخص بورس دارند سرمایه‌های در اختیار خود را به سمت سپرده‌های بانکی هدایت و سودی را به صورت ثابت دریافت کنند.

به گفته این کارشناس بازار سرمایه، حرکت مثبت بانک مرکزی در زمینه انتشار خبر عدم افزایش سود بانکی در ورود نقدینگی به بورس تاثیرگذار بوده است.

ریسک‌های تهدیدکننده معاملات بورس

وی به ریسک‌های تهدیدکننده معاملات بورس اشاره کرد و گفت: مهمترین ریسک فعلی در بازار، لایحه بوجه سال 1400 و اتفاق‌هایی است که در زمینه مساله فولاد داشتیم، در چند وقت اخیر برخی از ریسک‌های سیاسی در کشور افزایش یافته بود که به مرور زمان شاهد کمرنگ شدن این ریسک‌ها در بازار هستیم.

خاندوزی گفت: برخی معتقدند با سقوط نرخ ارز، بازار سهام با چالش مواجه می شود در حالی که با توجه به رفتار فعلی بانک مرکزی این موضوع را نمی توان به عنوان ریسک بزرگی برای بازار تلقی کرد.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کارشناس بازار سرمایه سرمایه گذاری در بورس تا پایان سال بازار سهام روند صعودی پیش بینی ریسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۷۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، شاخص کل بورس تهران بازار سرمایه در اولین روز هفته ثبات نسبی داشت. امروز (شنبه) شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۶۵۲ واحد افزایش یافت و به رقم دو میلیون و ۳۰۴ هزار و ۹۷۸ واحد رسید تا بازار سرمایه به روند کج‌دار و مریز هفته‌های اخیر ادامه داده باشد.

شاخص هم‌وزن نیز ۱۳۹۵ واحد رشد کرد و در عدد ۷۶۵ هزار و ۴۵ واحد ایستاد.

امروز بیش از ۳۶۹ هزار معامله در بورس انجام شد که ارزش آن ۵۵۹۱ میلیارد تومان بود.

صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل

فملی بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل بورس داشت اما شپنا و شستا تاثیر منفی ایجاد کردند. ذوب، کاما و خزامیا نیز از نمادهای پرتراکنش بودند.

روز شنبه فرابورس ایران ۸۵ واحد افت کرد و به ۲۵ هزار و ۵۱۹ واحد رسید.

تعداد معاملات فرابورس بیش از ۲۲۵ هزار فقره به ارزش ۶۷۶۳ میلیارد تومان بود.

آریا و شگویا بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند اما تجلی تاثیر مثبت ایجاد کرد. خاور، کرمان و کرومیت نیز از نمادهای پرتراکنش بودند که همگی قرمز به کار خود پایان دادند.

کد خبر 847484 برچسب‌ها شاخص کل بورس خبر مهم بورس تهران بورس - فرا بورس

دیگر خبرها

  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رشد ۶۵۲ واحدی در پایان معاملات
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت