Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از زومیت، نام این شرکت اکنون به‌وسیله یک استارتاپ فرانسوی احیا شده و طبق برنامه، قرار است به تولید هواپیماهایی با قابلیت پرواز کوتاهبرد (STOL) بپردازد.

امروزه عبارت هواپیمای عمود پرواز (VTOL) که انتخاب مناسبی برای تاکسی‌های پرنده به شمار می‎آید، برای بسیاری افراد آشنا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دلیل توانایی پرواز و فرود مشابه هلی‌کوپتر، این وسایل نقلیه توانایی حمل مسافر در محیط‌های شهری با استفاده از مکان‌هایی مانند بام برج‌های تجاری دارا هستند و به محض دستیابی به ارتفاع پرواز مناسب، امکان تغییر به یک هواپیمای معمولی با سرعت و بهره‌وری بالا دارند. یکی از چالش‌های پیش رو جهت توسعه هواپیمای عمود پرواز عملیاتی در این حقیقت نهفته است که این وسایل پرنده نیاز به تولید مقدار زیادی نیروی بالابر در زمان شروع پرواز (صعود به‌صورت عمودی) دارند که به نوبه خود نیاز به مقدار زیادی انرژی خواهد داشت. این چالش فرصتی جهت استفاده از هواپیماهای مرسوم با توانایی پرواز و فرود در مسافت های کم فراهم می‌کند. این هواپیماها امکان پرواز و فرود به‌صورت عمودی ندارند؛ اما نیاز به باند پرواز کوتاه‌تری نسبت به هواپیماهای معمولی خواهند داشت. این بدان معنی است که این هواپیماها امکان پرواز و فرود در فرودگاه‌های کوچک در مراکز شهر موسوم به فرودگاه جیبی دارند؛ بنابراین در زمان مسافران بین شهری صرفه‌جویی می‌شود و دردسر رفت و برگشت از فرودگاه‌های حومه شهر از بین خواهد رفت.

شرکت هواپیمایی مابوسین ‌اکنون در حال کار روی دو مدل از چنین هواپیماهایی است. اولین نمونه با همکاری دانشگاه صنعتی بلفورت-مونتبلیارد و سایر شرکای صنعتی با نام Alérion M1h با ظرفیت دو سرنشین طراحی شده است. این هواپیما در زمان برخاستن و فرود از یک موتور الکتریکی استفاده خواهد کرد که باعث ایجاد سروصدای کمتر در فرودگاه‌های کوچک می‌شود و در زمان افزایش سرعت به یک موتور احتراق درونی سوئیچ خواهد کرد. این مجموعه پیشرانه درکنار استفاده از مواد ترکیبی طبیعی سبک‌وزن، محدوده قابل دستیابی چند صد کیلومتری و سرعت گشت‌زنی ۲۵۰ کیلومتر بر ساعت (۱۵۵ مایل بر ساعت) برای این پرنده به ارمغان خواهد آورد. در ادامه نیروی مورد نیاز تنها با یک پیل سوختی هیدروژنی تأمین خواهد شد.

هواپیمای دوم با نام Alcyon M3c و ظرفیت ۵ سرنشین، امکان دستیابی به فواصل تا ۱۵۰۰ کیلومتر (۹۳۲ مایل) با سرعت پرواز ۳۷۰ کیلومتر بر ساعت (۲۳۰ مایل بر ساعت) ارائه می‌کند. مشابه مدل M1h، این پرنده پرواز را با یک پیشرانه هیبرید شروع و سپس به یک منبع تأمین نیروی هیدروژنی سوئیچ خواهد کرد. پروانه‌های دوگانه انتهای هر بال با هدف بازیابی انرژی حرکت گردابی نوک بال به کار گرفته شده‌اند.

یکی از نمایندگان شرکت، کارایی هر دو مدل هواپیمای با برد کوتاه این شرکت را نتیجه طراحی پیچیده ساختار بال و اجزای تولیدکننده نیروی بالابر قوی (به‌عنوان مثال درگاه ها و فلپ‌ها) در ترکیب با وزن ساختاری پایین آن‌ها دانست. درنتیجه هر دو مدل باید سرعت استال بسیار پایینی داشته باشند. سرعت استال یکی از پارامترهای مهم هر هواپیما است. استال، حداقل سرعتی است که یک هواپیما توانایی پرواز با آن دارد. چنانچه سرعت هواپیما از این حد کمتر شود منجر به سقوط آن می‌شود؛ بنابراین سرعت استال پایین یک مزیت بزرگ است.

مطابق برنامه‌ریزی انجام‌شده، مدل هیبرید Alérion M1h اولین پرواز خود را در سال ۲۰۲۲ انجام خواهد داد و عرضه تجاری گسترده این مدل (و اولین پرواز نسخه هیدروژنی) در سال ۲۰۲۴ انجام خواهد شد. تجاری‌سازی مدل Alcyon M3c در سال ۲۰۲۶ اتفاق خواهد افتاد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: هواپیما هلیکوپتر مسافت فرانسه پرواز پرواز و فرود بر ساعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۷۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین زمان نوشیدن شیر برای کاهش وزن

به گزارش خبرآنلاین؛همه افراد به دلیل عدم تحمل لاکتوز نمی توانند شیر بنوشند. با این حال، جایگزین های شیر مانند شیر بادام، شیر سویا و غیره در دسترس هستند.

سلامت نیوز در خبری نوشت:کسانی که می توانند شیر گاو بنوشند می توانند از مزایای تغذیه ای فراوان آن بهره مند شوند. شیر برای سلامتی ما عالی است، اما بهترین زمان نوشیدن شیر را می دانید؟

شیر به دلیل خواص تغذیه ای و گوارشی، بخش مهمی از رژیم غذایی ما است و دانستن چگونگی و زمان نوشیدن شیر برای به حداکثر رساندن فواید آن بسیار مهم است.

به عنوان مثال، شما نباید میلک شیک مصرف کنید. این به این دلیل است که مخلوط کردن میوه های ترش، موز، خربزه یا انبه در شیر یا ماست عاقلانه نیست؛ به ویژه توصیه می شود از نوشیدن میلک شیک موز یا اسموتی میوه خودداری کنید. چرا که ممکن است فلور روده ما را تغییر دهد و منجر به سموم و احتقان سینوسی، بثورات، کهیر، سرماخوردگی، سرفه و آلرژی شود.

کسانی که می خواهند بدن خود را بسازند و توده عضلانی به دست آورند باید صبح ها شیر بنوشند. با این حال، کسانی که می خواهند وزن کم کنند یا خواب راحتی داشته باشند، باید شب ها شیر بنوشند.

با این حال، آنها اکثرا معتقدند بهترین زمان برای نوشیدن شیر، زمان خواب است. نوشیدن شیر در صبح توصیه نمی شود زیرا معده بسیار سنگین می شود و هضم آن دشوار است. این باعث می شود که فرد در طول روز احساس بی حالی کند. برای کسانی که روز خود را با ورزش شروع می کنند، نوشیدن شیر در صبح اغلب باعث اسیدیته می شود.همچنین هرگز نوشیدن شیر در صبح برای افراد بالای ۵ سال توصیه نمی شود.

اگر می خواهید وزن کم کنید، بهترین زمان برای نوشیدن شیر قبل از خواب است نوشیدن شیر قبل خواب به شما کمک می کند تا در هنگام خواب کالری بسوزانید. این به این دلیل است که شیر به ما کمک می کند بهتر بخوابیم و کالری سوزی را برای بدن آسان تر می کند.

فقط نوشیدن یک فنجان شیر در شب می تواند به سیری شما کمک کند و شما را از پرخوری دور نگه دارد. علاوه بر این، به آرامش ذهن شما و ایجاد خواب بهتر کمک می کند. اگر هدف شما کاهش وزن است، بهتر است شب ها نیم ساعت قبل از خواب شیر کم چرب بنوشید.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899896

دیگر خبرها

  • شاهد سرعت گرفتن اجرای نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی هستیم
  • بهترین زمان نوشیدن شیر برای کاهش وزن
  • لزوم کنترل سرعت خودرو‌ها در بزرگراه خلیج فارس و آیت الله هاشمی رفسنجانی بم
  • سریعترین شناگر ایران رکورد ماده ۱۰۰ متر آزاد را شکست
  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • رکورد ۱۰۰ متر آزاد شنای ایران شکسته شد
  • تسویه حساب خواهر با برادر/ در «آگنیتاژ» پرواز می‌کنید؟
  • (ویدئو) تصویری حیرت انگیز از فرود ناموفق یک بوئینگ
  • فیلم/ ورود هواپیمای رئیس‌جمهور به فرودگاه بین‌المللی سریلانکا
  • ۱۰ دقیقه‌ای دوش بگیرید؛ مضرات حمام طولانی چیست؟