Web Analytics Made Easy - Statcounter

همین دیروز| گروه تاریخ خبرگزاری فارس ـ امین رحیمی: ایدز، بیماری ناشی از حمله ویروس اچ‌آی‌وی به سیستم ایمنی بدن است. این ویروس اچ‌آی‌وی به‌قدری موذی است و به‌قدری برای بدن ناشناخته است و به‌قدری سریع تکامل می‌یابد و نسخه‌های جدید ایجاد می‌کند که خیلی‌ها به این نتیجه می‌رسند که طبیعی نیست و دست‌ساز است! گزارش‌‌های رسمی و آکادمیک درباره این بیماری می‌گوید، ایدز نخستین‌بار در سال ۱۹۸۱ میلادی در آمریکا توسط «رابرت گالو» پژوهشگر زیست‌پزشکی آمریکایی کشف شد و منشاء ویروس اچ‌آی‌وی هم میمون‌های آفریقایی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به ‌این ‌ترتیب که این ویروس از گونه‌هایی از میمون‌ها به انسان منتقل شده و تکامل یافته و مدام منتشر شده است. همین!

حدود ۴۰ سال است که داروهای مختلفی برای ایدز ساخته شده و بخشی از صنعت دارویی جهان از این موضوع سود می‌برد. مؤسسات تحقیقاتی بسیاری هم برای ایدز دنبال واکسن یا داروی قطعی بوده‌اند که همگی شکست خورده‌اند و هنوز ایدز نه درمان قطعی دارد، نه واکسن.

«دیوید کربی» از نخستین قربانیان ایدز بود و انتشار عکس او در کنار خانواده‌اش در سال ۱۹۹۰ توجه جهان را به این بیماری جلب کرد

نظریه‌های مخالف!

مخالفان این گزارش‌های رسمی بسیارند و طی چند‌ دهه مدام درباره این بیماری نظریه‌های مختلف مطرح است. مهم‌ترین نظریه این است که اچ‌آی‌وی ویروسی است که توسط دولت آمریکا در آزمایشگاه‌های پزشکی و برای کاهش جمعیت جهان و به ویژه جمعیت سیاه‌پوستان و آفریقایی‌ها ساخته شده است. این کاهش جمعیت نیز فقط از طریق مرگ مبتلایان نیست، بلکه در عمل، مبتلایان از تولید ‌مثل نیز خودداری خواهند کرد. جالب این‌که اغلب موافقان این نظریه، دانشمندان برجسته هستند؛ از جمله پروفسور «یاکوب سگال» آلمانی و دکتر «ویلیام کمپل داگلاس» پزشک برگزیده انجمن ملی سلامت آمریکا که نظراتشان موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره این بیماری راه‌ انداخت. در این چند دهه کتاب‌ها و مقالات بسیاری نیز درباره دست‌ساز بودن تولید ویروس اچ‌آی‌وی نگارش شده است.

پروفسور «یاکوب سگال» معروف‌ترین شخصیتی بود که نخستین‌بار ویروس اچ‌آی‌وی را ویروسی آزمایشگاهی دانست

نظریه مهم دیگر، همدستی سازمان بهداشت جهانی در انتقال و گسترش این ویروس است؛ چرا که این سازمان پیش از کشف ویروس اچ‌آی‌وی برنامه‌های واکسیناسیون گسترده‌ای در سراسر قاره آفریقا اجرا کرده بود. نظریه دیگر همدستی شرکت‌های بزرگ داروسازی برای تولید و انتشار بیماری‌های نوظهور از جمله ایدز است؛ ناگفته پیداست هر بیماری همه‌گیر برای ابرشرکت‌های داروسازی به معنای سودهای میلیارد دلاری از فرآیند تولید و فروش داروهای موثر و حتی غیرموثر است. نظریه دیگر به‌کلی هر نوع واکسیناسیون را عامل بروز بیماری‌های نوظهور می‌داند؛ حامیان این نظریه معتقدند استفاده از واکسن‌های ساخت بشر برای درمان بیماری‌ها اعم از فلج اطفال و آبله و... می‌تواند به بروز ویروس‌های جدید و بیماری‌هایی نظیر ایدز منجر شود.

واکسیناسیون در قاره آفریقا توسط سازمان ملل یکی از متهمان گسترش ایدز در جهان است

در ‌نهایت، اسناد محرمانه‌ای هم که از برنامه‌های پنتاگون برای جنگ‌های ویروسی و میکروبی و اختصاص بودجه‌ برای تحقیق درباره ساخت سلاح‌های بیولوژیکی به مرور فاش می‌شود بر تعداد و البته پیچیدگی این نظریه‌ها افزوده است. چنین اسنادی معمولا بر نظریه کسانی صحه می‌گذارد که معتقدند ویروس‌های نوظهور نظیر ایدز نتیجه آزمایش‌های ناقص، کنترل‌نشده یا مهارناپذیر برای ساخت تسلیحات بیولوژیکی هستند.

البته ناگفته نماند به دلیل روش‌های انتقال این بیماری از‌ جمله از طریق رابطه جنسی، همواره شایعات و خرافات و تصورات نادرست درباره ایدز نیز فراوان بوده است.

«ایدز و پزشکان مرگ»؛ کتابی درباره دست‌ساز بودن ویروس اچ‌آی‌وی

واقعیت‌ها چه می‌گویند؟

هر چه هست پشت پرده است و اسرار این بیماری هنوز به روشنی فاش نشده است. از نظریه‌ها که بگذریم ـ اگر بتوان گذشت ـ می‌رسیم به واقعیت. ایدز از زمان کشف ویروس اچ‌آی‌وی تا‌به‌حال بیش از ۳۵ میلیون قربانی داشته است و همین‌ حالا بیش از ۴۰ میلیون نفر به این بیماری مبتلا هستند که حدود ۲۶ میلیون نفرشان آفریقایی هستند. هر سال حدود ۲ میلیون نفر به تعداد مبتلایان اضافه می‌شود و حدود یک‌میلیون نفر به دلیل ابتلا به ایدز می‌میرند. آمار ابتلا‌ و مرگ ‌و ‌میر این بیماری همیشه بالا بوده و در واقع ایدز یکی از بدترین بیماری‌های همه‌گیر جهان محسوب می‌شود.

به ‌همین ‌دلیل از سال ۱۹۸۸ میلادی سازمان ملل برای آگاهی‌بخشی درباره این بیماری روز اول دسامبر را روز جهانی ایدز نام‌گذاری کرده است؛ روزی برای نظریه‌های تلخ و واقعیت‌های تلخ!

نقشه گسترش ایدز در جهان؛ هرچه تیره‌تر، تعداد بیماران بیشتر

امروز در تاریخ مناسبت‌های دیگری هم هست

امروز ۱۱ آذر مصادف با ۱ دسامبر میلادی و ۱۵ ربیع‌الثانی هجری قمری در تقویم تاریخ، مناسبت‌های دیگری هم دارد.

ـ درگذشت «ابوعلی حاتمی» ادیب و عالم مسلمان در سال ۳۸۸ قمری
ـ رحلت آیت‌الله «شیخ محمدعلی سیبویه» در سال ۱۳۲۲ قمری
ـ درگذشت «دسیدریوس آراسموس» فیلسوف و ادیب هلندی در سال ۱۵۳۶ میلادی
ـ زادروز «جلال آل‌احمد» نویسنده و منتقد ادبی مشهور در سال ۱۳۰۲ شمسی
ـ شهادت «میرزاکوچک‌خان» سردار «جنبش جنگل» در سال ۱۳۰۰ شمسی
ـ درگذشت «ریزعلی خواجوی» مشهور به «دهقان فداکار» در سال ۱۳۹۶ شمسی

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ایدز بیماری بیولوژیکی درباره این بیماری ویروس اچ آی بیماری ها نظریه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۸۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که تغییرات آب و هوایی - و پنجره‌های بسته – می‌تواند به گسترش ویروس‌های معلق در هوا مانند ویروسی که باعث عفونت COVID-19 می‌شود، کمک کند.
محققان گزارش می‌دهند که به نظر می‌رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

به گزارش ایتنا، آلن هادرل، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول، گفت:« ما می‌دانستیم که SARS-CoV-2 مانند سایر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما بود از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می‌تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس‌های موجود در هوا را افزایش دهد. به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای400 ppm از کربن دی اکسید است.

بر اساس نتایج منتشر شده در 25 آوریل در ژورنال  Nature Communications، افزایش غلظت CO2 به تنها 800 ppm، بقای ویروس‌های معلق در هوا را افزایش داد. محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO2 3000 ppm می رسد - مشابه غلظت یک اتاق شلوغ – ویروس حدود 10 برابر بیشتر زنده می‌ماند.

هادرل در یک انتشار خبری دانشگاه گفت:« این رابطه روشن می‌کند که چرا رویدادهای پاندمیک کننده ممکن است تحت شرایط خاصی رخ دهند .ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می‌دهند. اما CO2 هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می‌کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوا بیشتر زنده بمانند.»

هادرل همچنین گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO2 دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود. نتایج همچنین نشان می‌دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO2 در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس‌های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علم آب و هوای اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO2 در جو تا پایان قرن به بیش از 700 ppm برسد. هادرل گفت: «بنابراین این یافته‌ها پیامدهای گسترده‌تری نه تنها در درک ما از انتقال ویروس‌های تنفسی، بلکه اینکه چگونه تغییرات در محیط ما ممکن است احتمال همه‌گیری‌های آینده را تشدید کند، دارد.»

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعاتی ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO2 در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آنها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی رابطه بین روده و آلزایمر را کشف کرد!
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضی‌دانان
  • حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضیدانان
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • بالاخره راز هرم جیزه کشف شد!
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: ارتباط بین روده و مغز!
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: کاوش در ارتباط بین روده و مغز!
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟