Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملیتا وینوویچ گفت: مصرف بی رویه آنتی بیوتیک‌ها و دارو‌های ضد ویروس در زمان شیوع کرونا احتمال بروز یک پاندمی بدتر از کووید۱۹ را افزایش می‌دهد.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های برنا به نقل از اسپوتنیک، ملیتا وینوویچ نماینده سازمان بهداشت جهانی (WHO) در روسیه گفت: علت احتمالی همه گیری بعدی در آینده ممکن است مصرف بی رویه آنتی بیوتیک‌ها و دارو‌های ضد ویروس در زمان شیوع کرونا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وینوویچ افزود: اگر اکنون از آنتی بیوتیک‌ها به دقت استفاده نکنیم (بدون مجوز پزشک) پس از ویروس کرونا با بیماری همه گیر بسیار بدتری روبرو خواهیم شد.

ووینوویچ تصریح کرد: علت بعدی همه گیری در آینده به دلیل مقاومت میکروارگانیسم‌ها در برابر دارو‌ها رخ خواهد داد. پزشکان روسی قبلاً درباره چنین عواقبی هشدار داده بودند.

در تاریخ ۱۶ نوامبر، سرگئی یاکوولف، دکترای علوم پزشکی هشدار داد که استفاده از آنتی بیوتیک در درمان کووید۱۹ می‌تواند عواقب خطرناکی را به همراه داشته باشد و باعث آسیب به کبد و آسیب‌های قلبی تا ایجاد آریتمی ‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ویروس آنتی بیوتیک ویروس کرونا کووید 19 پاندمی داروهای ضد ویروس آنتی بیوتیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۹۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به خانم‌ها در استفاده از رُژ لب

به گزارش پارس نیوز ، شیما حلاج گفت: اگر چه سازمان غذا و دارو برحسب وظیفه قانونی موظف است بر تولید، واردات و ارزیابی‌های ایمنی و کیفی فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی، بر طبق دستورالعمل‌های معتبر جهانی، نظارت نماید، اما برخی از خانم‌ها به دلیل افراط در آرایش صورت، سلامتی خود را با چالش مواجه می‌کنند.

کارشناس آرایشی سازمان غذا و دارو با اشاره افزایش استفاده از رژ لب در خانم‌ها، افزود: این فرآورده آرایشی مواد مضر زیادی همچون فلزات سمی سنگین سرب، کادمیوم، جیوه و آنتیموان در خود دارد لذا پیشگیری از آسیب‌های ناشی از افراط در استفاده از فرآورده‌های آرایشی باید نسبت به مصرف این محصولات احتیاط کنند.

وی در توضیح بیشتر اظهار داشت: وقتی رژ لب برای ساعت‌های طولانی روی لب باقی می‌ماند ممکن است مواد اولیه رژ لب‌ها که از آلاینده‌های معمول زیست محیطی هستند به طور ناخواسته و در اثر خوردن یا آشامیدن مواد غذایی، بلعیده شود که نتیجه آن تماس بدن با مواد سمی است.

حلاج گفت: در کنار اقدامات نظارتی، شناسه گذاری فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی یکی دیگر از اقدامات اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی برای فراهم نمودن امکان پیگیری اصالت کالا برای مصرف کنندگان است.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • هواشناسی ۱۴۰۳/۰۲/۰۷؛ هشدار بارش‌های شدید در ۵ استان
  • هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۰۷؛هشدار بارش‌های شدید در ۵ استان
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند
  • هشدار زرد هواشناسی برای این استان‌ها طی ۲ روز آینده
  • هشدار نارنجی برای یک نیمه کشور | بارش‌های سیل‌آسا و احتمال طغیان رودخانه‌ها در این استان‌ها
  • اعلام هشدار نارنجی بارندگی در استان سمنان
  • هشدار به خانم‌ها در استفاده از رُژ لب
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد