Web Analytics Made Easy - Statcounter

نسخه مدیریتی گزارش کارگروه اجرایی مطالعات آموزش عالی در دوران کرونا و پساکرونا (از مطالعات جانبی پروژه ملی اقتصاد مقاومتی ارتقای ۵ دانشگاه و ۵ پژوهشگاه برتر کشور به تراز بین‌المللی) منتشر شد.

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، قریب به ۹ ماه است که میلیاردها مردم جهان، با ویروس کرونا درگیر هستند. این ویروس، تقریباً تمامی ارکان جامعه، اقشار و صنوف مختلف را تحت‌الشعاع فعالیت خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت‌ها در تلاش هستند تا در شرایط کنونی، با تبدیل تهدیدها به فرصت، گام‌های بلندی را برای پیشگیری از پیامدهای منفی بحران جاری بردارند. در ایران اسلامی نیز دستگاه‌ها و نهادهای مختلف کمر همت بسته‌اند تا با این پدیده منحوس مقابله نموده و به راهکارهایی برای دفع آن از زندگی بشر، دست یابند.
در این میان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز اقدامات مؤثری را به عمل آورده است. در همین راستا معاونت آموزشی وزارت متبوع با صدور حکمِ شماره ۲۶۴۹۳/۲ مورخ ۲۳/‌۰۲/‌۱۳۹۹‬ خواستار تشکیل کارگروه مطالعات آموزش عالی در دوران کرونا و پسا کرونا شده و بررسی مباحثی چون: آسیب شناسی (اعم از اقتصادی، فرهنگی، مدیریتی و …) آموزش عالی، مطالعه روند عملکرد آموزش عالی در سایر کشورها با تمرکز بر ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان، راهکارهای روزِ دانشگاه‌‎های جهان در توسعه تعامالت بین المللی، رویکرد جدید نظام های رتبه‌بندی جهانی در ارزیابی مراکز آموزش عالی، اقدامات مراکز آموزش عالی کشور خاصه مراکز ۲۰۰-۵؛ در دوران اخیر، نقش دولت‌ها در حمایت از نظام آموزش عالی در شرایط بحران و پیشنهاداتِ جدید اجرائی برای ارتقای سطح تاب‌آوری آموزش عالی در مواجهه با بحران‌ها را خواستار شدند.
با شکل‌گیری کارگروه، بستر مناسبی برای همفکری بیشتر اعضاء کمیته هدایت و نظارت پروژه ۲۰۰-۵ و دیگر صاحب‌نظران فراهم گردید. این کارگروه عملاً از تیرماه گذشته، فعالیت خود را در ۱۶ محور آغاز و تحقیق پیرامون هر یک از محورها توسط اساتید و فرهیختگان پیشسکوت به انجام رسید. نسخه جامع این مطالعات، در ۲۶۳ صفحه با عنوان مجموعه آثار کارگروه مطالعات آموزش عالی در دوران کرونا و پساکرونا تدوین و پیشتر از طریق فضای مجازی در دسترس عموم قرار گرفت.
اینک نسخه مدیریتی مجموعه برگرفته از نسخه جامع - و پس از بحث و تبادل نظر که در ۶ جلسه فشرده و با حضور تعداد زیادی از صاحب‌نظران؛ اعم از رؤسای مراکز آموزش عالی عضو پروژه ۲۰۰-۵، اعضای کمیته هدایت و نظارت بر پروژه، نمایندگان ناظر بر عملکرد این مراکز، انجام گرفت- حاوی نکات اجرائی است

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش عالی کرونا پساکرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۱۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات جدید از پروژه سه طبقه کردن میدان ونک

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید جوانی؛ شهردار منطقه ۳ تهران درباره سه طبقه کردن میدان ونک اظهار کرد: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیر چهارراه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع در حال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه ۳ در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز مطالعات نهایی نشده است. جلسه‌ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلاً سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلاً طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگ‌تر است، کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می‌شود یا خیر گفت: اگر امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ‌زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی‌عصر (عج) این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیرگذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

کد خبر 6096969

دیگر خبرها

  • ثبت ۳ هزار و ۵۰۰ قهرمان پیشنهادی از سوی مخاطبان در کردستان
  • ترجمه عکس و متن «فصل‌های درون» منتشر شد
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران
  • جزییات جدید از پروژه سه طبقه کردن میدان ونک
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • طرح توسعه راه زمینی به جزیره کیش
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • تشویق شدید نکونام، در دوران پسا خطیر! (عکس)
  • فراخوان اولین سالانه تبادل عکس ایران منتشر شد