Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@08:50:01 GMT

آغاز برنامه‌های هفته پژوهش در گلستان از ۱۵ آذرماه

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۷۲۰۲۸

آغاز برنامه‌های هفته پژوهش در گلستان از ۱۵ آذرماه

ایسنا/گلستان جانشین رئیس ستاد هفته پژوهش و فناوری گلستان گفت: برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری امسال از ۱۵ آذرماه در بستر فضای مجازی آغاز می‌شود.

علی نجفی‌نژاد امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه امسال ۱۵ لغایت ۲۰ آذرماه به‌عنوان هفته پژوهش و فناوری نام‌گذاری است، اظهار کرد: هدف از برگزاری هفته پژوهش و فناوری در کشور، گسترش فرهنگ پژوهش و فناوری در سطح جامعه، شناسایی فناوران و پژوهشگران، شناسایی و ارائه یافته‌های پژوهش و فناوری و فراهم کردن شرایط لازم برای تبدیل یافته‌های پژوهشی به ثروت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به روزشمار این هفته، گفت: پانزدهم آذر به‌عنوان روز "مدرسه، دانشگاه و دستاوردهای پژوهش و فناوری"، شانزدهم آذر روز "پژوهش و فناوری، مشارکت ملی"، هفدهم آذر روز "پژوهش، فناوری و جهش تولید"، هجدهم آذر روز "بزرگداشت پژوهشگران و فناوران برتر، معلمین برگزیده پژوهش و فناوری"، نوزدهم آذر روز "پژوهش و فناوری و علوم انسانی" و بیستم آذرماه به‌عنوان روز "پژوهش، فناوری و تعاملات اجتماعی و علمی" نام‌گذاری شده است.

جانشین رئیس ستاد هفته پژوهش و فناوری گلستان، شعار امسال هفته پژوهش و فناوری را "پژوهش و فناوری در خدمت جهش تولید" اعلام کرد و افزود: برنامه‌های مختلفی در این هفته برنامه‌ریزی شده که با توجه به شرایط شیوع کرونا، همه آنها به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد.

نجفی‌نژاد گفت: برگزاری نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهشی و فناوری و فن بازار استان، جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان، جشنواره پژوهشگران دانش‌آموزی، نشست‌های تخصصی و وبینارهای علمی و پژوهشی و دیدار با پیشکسوتان علمی استان از جمله برنامه‌های تدارک دیده شده در این هفته است.

وی خاطرنشان کرد: امسال پژوهشگران برتر استان در ۵ زیر گروه "پزشکی، پیراپزشکی و دامپزشکی"، "کشاورزی و منابع طبیعی"، "علوم پایه"، "فنی و مهندسی" و "علوم انسانی" انتخاب می‌شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گلستان استانی علمی و آموزشی هفته پژوهش 99 هفته پژوهش و فناوری آذر روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۲۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت گل محمدی از گلستان‌های کرمانشاه

رحمان فیض قربانی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه سطح گلستان‌های گل محمدی در استان کرمانشاه را ۲۸۰ هکتار اعلام کرد و گفت : پیش بینی می‌شود امسال ۶۰۰ تن گل محمدی در استان برداشت شود.

وی افزود: امسال به نسبت سال گذشته شرایط بهتری داریم و اگرچه افزایش سطح زیرکشت گل محمدی را در استان نداشته ایم، اما احتمالا افزایش حدود ۱۰ درصدی تولید گل محمدی در استان را شاهد خواهیم بود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه توضیح داد: سال گذشته در روز‌های ۱۳ و ۱۴ فروردین در استان سرمازدگی داشتیم که عملکرد گلستان‌های گل محمدی را در استان تحت تاثیر قرار داد.

وی با بیان اینکه به جز در مناطق گرمسیر استان در بقیه نقاط استان گلستان گل محمدی داریم، گفت: بیشترین گلستان‌های گل محمدی را در شهرستان‌های کرمانشاه و هرسین داریم.

فیض‌قربانی در ادامه با بیان اینکه عمده گل محمدی تولیدی در استان در دو کارخانه گلاب گیری و واحد‌های سنتی گلاب گیری استان به گلاب و اسانس تبدیل می‌شود، افزود: بخشی از گل محمدی هم به صورت غنچه خشک روانه تهران می‌شود که در سال‌های اخیر بازار خوبی پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از گل محمدی برداشت شده از گلستان‌های استان در داخل استان به فروش می‌رسد، یادآورشد: بخشی از گل محمدی تولیدی در استان در واحد‌های فرآوری استان به گلاب تولید شده و روانه عراق و کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس می‌شود که ارزش افزوده خوبی برای استان به همراه دارد.

فیض‌قربانی سپس با بیان اینکه سرمایه گذاری در زمینه صنعت تولید عطر و ادکلن می‌تواند برای استان با بازدهی خوبی همراه باشد، ادامه داد: اسانس گل محمدی در داخل کشور فراوری نمی‌شود و همه اسانس تولیدی در واحد‌های فرآوری استان روانه کشور‌های اروپایی می‌شود تا در صنعت عطرسازی مورد استفاده قرار گیرد.

فیض قربانی افزود: برداشت گل محمدی در استان کرمانشاه از یکی، دو روز پیش شروع شده و تا اوایل خرداد ادامه خواهد داشت .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • آغاز سفر عمره مفرده زائران گلستانی‌ها
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • آغاز فصل سرشماری قرقاول در استان گلستان
  • آغاز برداشت گل محمدی از گلستان‌های کرمانشاه
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد