Web Analytics Made Easy - Statcounter

چین رستوران‌ها، شرکت‌های فعال در عرصه تجارت الکترونیک و خدمات ارسال و تحویل کالا را مجبور کرده تا در باره استفاده از پلاستیک یک‌بار مصرف شرکتشان گزارش دهند.

به گزارش عصرایران، وزارت بازرگانی چین اعلام کرده یک سیستم گسترده سراسری را برای گزارش مصرف پلاستیک در اختیار خرده فروشان قرار می‌دهد.

پیشنهاد وزارت بازرگانی بخشی از تلاش گسترده این کشور برای مقابله با مشکل زباله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازیافت در چین

افزایش تحویل غذای خانگی باعث افزایش استفاده از محصولات پلاستیکی یک بار مصرف شده است.

وزارت بازرگانی چین از سه ماهه پیش اعلام کرد که استفاده از کیسه و ظروف غذای یکبار مصرف را تا پایان سال جاری میلادی در شهرهای بزرگ و اصلی ممنوع می‌کند. این در حالی است که استفاده از نی‌های پلاستیکی در سراسر این کشور ممنوع خواهد شد.

قانون "مدیریت پسماند‌های جامد" نیز از 3 ماه گذشته اجرایی شده است. این قانون جریمه افراد متخلف را در 10 برابر می‌کند. 

قانون جدید، احداث زیرساخت‌های جدید بازیافت را الزامی می‌کند و  به کنترل و پیشگیری از تولید زباله‌های صنعتی، خانگی، ساختمانی، کشاورزی، سمی و خطرناک می‌پردازد.

براساس قانون ممنوعیت کامل واردات پسماندهای جامد، واردات هر گونه پسماند جامد از سال 2021  در چین متوقف خواهد شد. همچنین نگهداری و بازیافت هرگونه پسماند جامد خارجی در کشور ممنوع خواهد شد.

آلودگی پلاستیکی

"وانگ وانگ" رئیس "اتحادیه پلاستیک دورریز چین" در باره ممنوعیت‌های جدید به رویترز گفت: این قانون ملموس‌ترین راه مقابله با آلودگی پلاستیک است.

وی افزود: این بخش تنها بخشی از تلاش‌های کشور برای مقابله با زباله است.

یک کارگر چینی در میان زباله‌های پلاستیکی

در اوایل ماه سال جاری میلادی "کمیسیون توسعه و اصلاحات ملی چین" یک نقشه راه 5 ساله برای کاهش زباله  این کشور تدوین وتصویب کرد.

در این طرح ممنوعیت استفاده از کیسه‌های پلاستیکی تا سال 2022 و کاهش 30 درصدی استفاده از وسایل پلاستیکی یکبار مصرف در رستوران‌ها در نظر گرفته شده است.

به هتل‌ها نیز اعلام شده که از سال 2025 دیگر نباید اقلام پلاستیکی یکبار مصرف را به صورت رایگان ارائه دهند.

مشکل زباله انبوه چین- چین سال‌ها است که برای مقابله با تولید زباله 1.4 میلیارد شهروند خود، تلاش می‌کند.

میزان تولید زباله چین معادل 100 زمین فوتبال برآورد شده است.

چین بزرگترین تولید کننده پلاستیک در جهان است. با این وجود سرانه مصرف پلاستیک در این کشور از بسیاری از کشورهای غربی کمتر است.

"اتحادیه بازیافت منابع ملی چین" اعلام کرده که این کشور در سال 2019 حدود 63 میلیون تن پلاستیک تولید کرده و حدود 30 درصد آن بازیافت شده است.

بقیه زباله‌ها در زمین دفن شده یا سوخته‌اند. بخش اعظم دیگری نیز رها شده‌اند.

این کشور سالانه حدود 20 میلیون تن یک بار مصرف غیرقابل تجزیه و 3 میلیون تن کیسه خرید تولید می‌کنند.

 

بیشتر بخوانید: منع کامل واردات پسماندهای جامد به چین استفاده از کیسه‌های پلاستیکی یک‌بار مصرف در چین ممنوع می‌شود ممنوعیت واردات ضایعات پلاستیکی به چین/ زباله‌های پلاستیکی آمریکا به کجا می‌رود؟ تصمیم جدید چین و دردسر انباشت زباله در مراکز بازیافت انگلیس لینک کوتاه: asriran.com/003BNv

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: چین پلاستیک بازیافت زباله سخت گیری ممنوعیت پلاستیک یک بار مصرف پلاستیکی یک یک بار مصرف زباله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۲۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی

به گزارش خبرآنلاین، سیده سمیه اصغری بیان کرد: آلرژی فصلی که در فصل بهار و تابستان بیشتر شایع است، زمانی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی بیش از حد به مواد حساسیت زا مانند گرده گیاهان واکنش نشان داده و منجر به احتقان، عطسه و خارش زیاد می‌شود.

وی بیان کرد: تغییرات سبک غذایی نیز ممکن است به کاهش مشکلات تنفسی کمک کند لذا افزودن برخی غذاها به رژیم غذایی شما سبب کاهش علائم مثل آبریزش بینی و چشم می‌شود.

اصغری گفت: زنجبیل ماده غذایی است که به کاهش علائم ناخوشایند آلرژی مثل تورم و تحریک در مجرای بینی و چشم و گلو کمک کرده و لذا چای زنجبیلی گزینه خوبی برای این فصل است.

به گزارش ایسنا، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه بهتر است در طول فصل آلرژی از مرکباتی مثل پرتقال،گریپ فروت و لیمو ترش استفاده کنید، افزود: استفاده از شربت لیمو یا افزودن آب لیمو ترش تازه به غذا و سالاد می‌تواند گزینه خوبی باشد.

وی بیان کرد: ماده فعال زردچوبه کورکومین که ضد التهاب شناخته شده است سبب کاهش تورم و تحریک ناشی از آلرژی می‌شود،اگرچه هر وقت از ویتامین سی حرف می‌زنیم اسم مرکبات همیشه در ذهن ما می‌آید اما گوجه فرنگی نیز تامین کننده ۲۶ درصد از نیاز روزانه ما به این ویتامین است.

اصغری افزود: لیکوپن موجود در گوجه فرنگی خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و سبب سرکوب التهاب می‌شود و در زمان پخت راحت تر در بدن جذب شده و بنابراین برای تقویت بیشتر گوجه فرنگی پخته شده را انتخاب کنید.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد: امگا ۳ در ماهی می‌تواند مقاومت شما را در برابر آلرژی بهبود بخشد. یک مطالعه جدید نشان داده که امگا ۳ به کاهش باریک شدن راه‌های هوایی کمک می‌کند.

وی بیان کرد: کورستین در پیاز به عنوان یک آنتی هیستامین طبیعی عمل کرده و علایم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد. پیاز قرمز بیشترین غلظت کورستین را دارد و پس از آن پیاز سفید و پیازچه قرار دارند. پخت و پز، محتوای کورستین پیاز را کاهش داده بنابراین برای تاثیر حداکثری بهتر است پیاز به صورت خام مصرف شود.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903095

دیگر خبرها

  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • هشدار! این دارو معتادتان می‌کند
  • ۱۰ کشور با بهترین غذاها در جهان؛ کدام کشور بهترین کیفیت غذا را دارد؟ (+عکس)
  • مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!
  • ۱۰ کشور با بهترین غذا‌ها در جهان
  • چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟
  • ویدیو/ مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!