Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی درباره وضعیت شیوع کووید ۱۹ در استان گفت: براساس بررسی های اپیدمیولوژیک در تاریخ ۳ تیر در بهترین وضعیت چند ماه اخیر قرار داشتیم به طوری که استان به تدریج به وضعیت سفید نزدیک می شد اما سهل انگاری ها موجب شیوع گسترده بیماری شد.

به گزارش برنا آذربایجان‌غربی، جواد آقازاده افزود: در تاریخ ۲۳ آبان بیشترین تعداد بستری های استان ثبت شد اما با اعمال محدودیت ها از ۲۳ آبان تعداد بیماران بستری ۴۰۰ نفر کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این نکته که هر اجتماعی به هر شکلی و در هرمکانی موجب انتشار ویروس می شود، افزود: خوشبختانه در موج سوم که تعداد بستری ها افزایش یافت کمبود تخت و مشکل اکسیژن نداشتیم. متخصصین و پرستاران عزیز با جان و دل تلاش می کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی درباره طرح شهید سلیمانی گفت: طرح مدیریت و کنترل به شیوه محله محور شهید قاسم سلیمانی به منظور کنترل و مدیریت بیماری کووید ۱۹ آغاز شده است. یکی از اهداف این طرح مشارکت مردم و هماهنگی بین بخشی برای کنترل اپیدمی می باشد. در این طرح ضمن تبلیغ رعایت پروتکل بهداشت و درمان، ازگروه های آسیب پذیر نیز حمایت می کنند.

آقازاده افزود: طرح محله محور به صورت طرح ملی ابلاغ شده است که محور این طرح دانشگاه علوم پزشکی، سپاه پاسداران، بسیج مردمی و مساجد و محلات، هلال احمر، شهرداری ها، بهزیستی و کمیته امداد است که برای هر کدام وظیفه ای تعریف شده است.

وی در ادامه بیان کرد: یکی دیگر از اهداف این طرح شناسایی بیماران مبتلا و مثبت کووید ۱۹ هستند که پس از شناسایی افراد در صورت نیاز به حمایت و قرنطینه توسط بسیج و مراقبین سلامت کمک شوند تا در خانه بمانند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی افزود: این طرح از اول آذر و در ۳ محله در ارومیه آغاز شده است.

آقازاده درباره تست های سریع گفت: در حال حاضر به طور متوسط ۱ هزار و ۸۰۰ تست روزانه در استان انجام می گیرد وهمچنین ۱۰ هزار تست سریع به استان رسیده است. با استفاده از تست سریع می توان در کمتر از ۳۰ دقیقه افراد مبتلا به کووید ۱۹ را شناسایی کرد.

به گفته آقازاده، در هیچ آزماشیگاهی تست سریع انجام نمی گیرد و این تست ها فقط در اختیار بهداشت و درمان است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جواد آقازاده دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی آذربایجان غربی کرونا در ایران بیماری کرونا کووید ۱۹ کرونا در آذربایجان غربی طرح شهید سلیمانی تست سریع کرونا دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی تست سریع کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۳۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۰ نفر در استان کردستان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، فرزام بیدارپور اظهار کرد: ۱۰ نفر (از ابتدای سال جاری تاکنون) در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی مسموم شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها سمی هستند، افزود: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آن‌ها ندارند و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، خاطرنشان کرد: تنها راه‌حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

بیدارپور تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر است و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین پنج تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هرچه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

کد خبر 748429

دیگر خبرها

  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود