Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-30@12:25:29 GMT

تعمیرکار تلفن همراه، 4.5میلیارد بیت کوین دزدید!

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۷۴۰۰۰

تعمیرکار تلفن همراه، 4.5میلیارد بیت کوین دزدید!

به گزارش رکنا، شکایت هم زمان 3 شهروند مبنی بر سرقت کیف پول دیجیتالشان در پلیس فتای خراسان رضوی، کارشناسان را با پرونده ای پیچیده روبه رو کرد، پرونده ای که در نهایت به یکی از بازارهای موبایل مشهد رسید و عامل سرقت 4.5میلیارد تومان از این افراد دستگیر شد.

به گزارش خبرنگار ما، شهروندی با مراجعه به دادسرای رسیدگی به جرائم رایانه ای و تنظیم شکایتی مبنی بر سرقت از کیف پول دیجیتالش، با دریافت مرجوعه قضایی به پلیس فتای خراسان رضوی هدایت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فرد پس از حضور در پلیس فتا، اعلام کرد که فردی با نفوذ به کیف پول دیجیتالی اش، تمام بیت کوین هایش -پول دیجیتال- را سرقت کرده است. این شکایت درحالی مطرح می شد که احتمال سرقت بیت کوین با توجه به امنیت بالایش، تقریبا نزدیک به صفر است.

کارشناسان پلیس فتا که با پرونده ای پیچیده روبه رو بودند، تحقیقاتشان را آغاز کردند. هم زمان با بررسی های تخصصی بر روی این پرونده فردی دیگر نیز شکایت مشابهی را به پلیس فتا آورد، اما هنوز نحوه این سرقت های عجیب شناسایی نشده بود که سومین پرونده نیز تشکیل شد.

کشف سرقت 4.5میلیاردی در مشهد

بررسی های آغازین این پرونده با توجه به اظهارات شاکیان نشان داد که حجم این سرقت مرموز 4.5میلیارد تومان بوده است. سهل انگاری دارندگان بیت کوین ها نیز به نتیجه نرسید چرا که این افراد با رمزنگاری دقیق، جلوی ورود افراد به کیف پول دیجیتالی شان را گرفته بودند.

تنها راهی که پیش روی کارشناسان بود، مشخص شدن صاحبان جدید پول های دیجیتال بود، موضوعی که بسیار هم راحت نبود و با توجه به اینکه ارزهای دیجیتالی غیرمتمرکز هستند، نیازمند مدت ها اقدامات فنی بود.

کشف یک سیاهچاله در تلفن قربانیان

کارشناسان پلیس فتا با دعوت مال باختگان، تمام جزئیاتی که می توانست منجر به سرقت شود را با آن ها مطرح کردند، اما آن ها اعلام کردند که هیچ گاه رمزهای شخصی خود را به دیگران حتی نزدیک ترین افراد به خودشان نیز اعلام نکرده اند.

کارشناسان در ادامه متوجه یک اقدام خیلی ساده از سوی شاکیان شدند. این افراد به منظور پیشگیری از فراموشی نام کاربری و رمزهای خود، اقدام به ذخیره سازی رمز ورود بر روی کیف دیجیتالشان کرده بودند به گونه ای که اگر تنها مدتی کوتاه گوشی آن ها در اختیار دیگران قرار می گرفت، این افراد می توانستند اقدام به سرقت کنند.

ورود یک تعمیرکار به پرونده

مأموران در جست و جوی پاسخ این معمای پیچیده، سؤالی ساده اما فنی را به شاکیان اعلام کردند و پرسیدند: « در مدت اخیر آیا شده که گوشی تلفن همراهتان را به فردی بسپارید و او هم رمز ورود شما را داشته باشد؟»

پاسخ مال باختگان ابتدا منفی بود، اما در ادامه مشخص شد که هر سه آن ها چندی قبل گوشی تلفن همراهشان را به یک تعمیرگاه در یکی از بازارهای مشهد سپرده اند و این فرد برای تعمیر مشکل گوشی ، رمزهای ورود به گوشی آن ها را دریافت کرده است.

این سرنخ مهم مأموران را راهی این تعمیرگاه کرد که در ادامه مشخص شد به صورت غیرمجاز درحال فعالیت است. کارشناسان که هماهنگی قضایی را انجام داده بودند، فرد تعمیرکار را برای پاره ای توضیحات به پلیس فتا منتقل کردند.

اعتراف یک شیاد

همه چیز علیه تعمیرکار بود، او آخرین فردی بود که پیش از سرقت بیت کوین ها گوشی مال باختگان را در اختیار داشته. اما خودش مدعی بود که حتی نمی داند بیت کوین چیست، چه برسد به سرقت آن ها. اما در تحقیقات اولیه زمان دقیق سرقت ها با زمان مراجعه این افراد به تعمیرگاه یکسان بود.

فرد تعمیرکار که راهی پیش روی خود نمی دید به سرقت ها اعتراف کرد. این جوان بیست وشش ساله در بازجویی های تخصصی اعلام کرد که با سوءاستفاده از غفلت دارندگان کیف پول دیجیتالی، زمانی که دیده رمزها بر روی گوشی ذخیره شده است، اقدام به سرقت کرده است.

مراقبت از اموال یک اصل همیشگی

رئیس پلیس فتای خراسان رضوی با بیان اینکه متهم به همراه پرونده و مستندات موجود برای تعیین تکلیف نهایی به دادسرای جرائم رایانه ای اعزام شده است، بیان کرد: مراقبت از اموال در هر زمانه ای لازم و یک اصل است، حالا می خواهد در حوزه دیجیتال باشد یا نگهداری اموال به صورت سنتی.

سرهنگ جواد جهانشیری ادامه داد: اگر مال باختگان به جای ذخیره رمزهایشان بر روی گوشی آن را در جایی یادداشت می کردند، هیچ گاه این مشکلات برایشان ایجاد نمی شد. وی از شهروندان خواست تا حتما برای تعمیر تلفن های همراهشان به مراکز مجاز مراجعه کنند و تصریح کرد: نکته مهم استفاده از رمزهای دو و سه عاملیتی بر روی نرم افزارهای مخصوص شبکه های اجتماعی است. همچنین افراد می توانند با استفاده از رمزگذاری بر روی گالری و هر قسمتی که نیازمند محافظت بیشتر است، از هرگونه سوءاستفاده پیشگیری کنندآخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

محمد جواد ابوعطا

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو کرونا دستگیر اخبار حوادث تلفن همراه سرقت فتا مشهد کارشناسان پلیس سهام عدالت قیمت خودرو کرونا محسن فخری زاده شهید شهید فخری زاده عکس فیلم ترور قیمت پدر هسته ای ایران ویدئو ترور محسن فخری زاده پلیس فتا کیف پول بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۴۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، با بیان اینکه بیشتر تصادفات به خاطر عدم توجه به جلو است؛ گفت: استفاده از هر چیزی که باعث حواس پرتی راننده شود ممنوع است.

سرهنگ فیروز کشیر در گفت‌وگو با ایسنا درباره حواس پرتی رانندگان هشدار داد و گفت: متاسفانه در بسیاری از تصادفات شاهد هستیم که علت حادثه، عدم توجه کافی راننده به جلو است. هر چیزی مانند دخانیات، تلفن همراه، خوردن و آشامیدن باعث حواس پرتی راننده شده و توجه کافی را از راننده می گیرد بنابراین ممنوع است.

وی ادامه داد که بعنوان مثال همه رانندگان می دانند استفاده از تلفن همراه، در حین رانندگی باعث حواس پرتی راننده می شود؛ اما متاسفانه هنوز هم این اشتباه را تکرار می کنند و این مسئله به یک عادت بد در رانندگان تبدیل شده است که می تواند فجایع بسیاری رقم بزند.

کشیر افزود: بارها مشاهده شده که برخی از رانندگان که در پشت چراغ قرمز متوقف می شوند تا لحظه ای که چراغ سبز شود؛ مدام با تلفن همراه خود مشغول هستند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در این فاصله چند ثانیه ای که رانندگان در پشت چراغ قرمز متوقف هستند؛ آنقدر سرگرم تلفن همراه خود و فضای مجازی هستند که حتی کشیدن ترمز دستی را هنگام توقف فراموش می کنند و این چنین با خودروی جلویی برخورد می کنند.

کشیر گفت: تلفن همراه به گونه ای است که وقتی فرد از آن استفاده می کند؛ تمام حواسش را می گیرد بنابراین از اطراف غافل شده و نمی تواند تصمیم درست بگیرد یا در شرایط حساس و مهم، واکنش درستی داشته باشد.

وی  افزود: همچنین استفاده از سایر تجهیزات تلفن متصل به گوشی نیز ممنوع است زیرا باعث انحراف ذهنی و رفتاری راننده شده می شود. 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تاکید کرد که راننده موظف است تمام هوش و حواس خود را در رانندگی به جلو معطوف دارد و به عنوان یک راننده باید از هر چیزی که باعث بر هم زدن هوش و حواس شود؛ اجتناب کند.

کشیر با اشاره به اینکه استفاده از دخانیات نیز باعث حواس پرتی رانندگان می شود؛ گفت:  ماده ۱۸۰ آیین نامه راهنمایی و رانندگی، به صراحت هشدار می دهد که رانندگان حق ندارند در حین رانندگی دخانیات استفاده کنند. زیرا علاوه بر ایجاد حواس پرتی،  ممکن است ته سیگار بر روی لباس راننده بیافتد و حوادث ناگواری را رقم بزند.

وی افزود: همچنین راننده حق ندارد در حین رانندگی مواد خوراکی و آشامیدنی استفاده کند؛ چرا که ممکن است یک لحظه آب در گلوی راننده پریده و باعث خفگی و واژگون شدن خودرو شود و این حادثه دیگر خودروها را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از رانندگان خواست حتی در زمان توقف در پشت چراغ قرمز یا ترافیک نیز، از استعمال دخانیات، خوردن و آشامیدن و استفاده از تلفن همراه خودداری کنند و همه حواس خود را برای حفظ سلامتی خود و دیگران در رانندگی بگذارند.

وی افزود: با توجه به تحقیقات میدانی همکاران من در پلیس راهور، یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده و مکالمه با تلفن همراه در حین رانندگی است و متاسفانه ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می افتد .

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد : همچنین در بررسی ها مشخص شد ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷ درصد در بروز تصادفات نقش دارد

کشیر گفت:  همچنین این تحقیق نشان می دهد که مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد، استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روان‌گردان‌ها به میزان ۱۳ درصد و مصرف موادمخدر نیز ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات نقش دارند.

وی درباره استفاده از مخدر گفت: استفاده از مواد مخدر باعث می شود که روح و روان و سیستم اعصاب افراد تحت تاثیر قرار گیرد. همچنین باعث می شود تاری دید، کاهش شدید شنوایی ، درگیری ذهنی و مغزی , درک نکردن فاصله نیز رخ دهد بنابراین افراد نباید در این شرایط پشت فرمان بنشینند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ هشدار داد که این اعداد و ارقام مواردی نیستند که بخواهیم با آنها شوخی کنیم . شوخی با این اعداد یعنی شوخی با جان و زندگی خود و خانواده بنابراین از رانندگان درخواست می کنیم عواملی که باعث حواس پرتی در رانندگی می شوند را حذف کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • همراه پرخرج
  • انگیزه برای قتل زن مورد علاقه‌ با ۱۹ضربه چاقو در خیابان بالاشهر
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد!
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد
  • وارسی گوشی موبایل همسر باعث قتل شد
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار