Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-03@04:52:00 GMT

صفوف خرید مرغ؛ هر روز شلوغتر از دیروز

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۷۴۰۴۹

صفوف خرید مرغ؛ هر روز شلوغتر از دیروز

در حالی که این روزها شاهد اجرای طرح جدید محدودیت های کرونایی در کشور هستیم، گرانی ها و بی تفاوتی مسئولان، صف های طولانی مرغ تنظیم بازاری را در گوشه گوشه کشور رقم زده است.

به گزارش مشرق، ایجاد صف های طولانی در مقابل مراکز عرضه کشور حکایتی تکراری است که در این روزهای کرونایی در هر گوشه استانهای مختلف شاهدش هستیم، یک روز قصه پر غصه صف روغن و روز دیگر حکایت تلخ صف برنج را می شنویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صف هایی که فقط به کالاهای اساسی محدود نمی شود و در جایگاه های سوخت، مقابل مصالح فروشی ها و نانوایی ها هم خودنمایی می کند.

اما آنچه این روزها در سایه گرانی ها نمود بیشتری پیدا کرده، صف های مرغ تنظیم بازاری است، مرغی که قیمتش به یکباره سر به فلک کشید و شرایط را بر مردم سخت  تر کرد، مردمی که این روزها از نظر معیشتی در تنگنا قرار گرفته اند، ناچار به خرید اقلام به ارزان ترین قیمت هستند.

آری این روزها به واسطه گرانی افسار گسیخته برخی کالاها، عرصه بر مردم تنگ تر و سفره هایشان کوچکتر شده است، مردمی که برخی مجبور هستند برای این که شرمنده خانواده نباشند و بتوانند خرید کنند، در صف های طولانی بایستند.

این شرایط در حالی رخ داده که در چند روز اخیر به منظور پیشگیری از کرونا، محدودیت های جدیدی اعمال، بسیاری از اصناف تعطیل و هر نوع اجتماع ممنوع شده است، بدون تردید این صف ها محدودیت ها را بی تاثیر می کند.



تناقض های کرونایی

در خیابان سعدی زاهدان، اجتماع بزرگی از دور خودنمایی می کند، نزدیک تر که می رویم با یک صحنه تکراری مواجه می‌شویم، صحنه صف‌ طولانی که این بار به بهانه عرضه مرغ تنظیم بازاری رقم خورده است، با یکی از شهروندان هم کلام می شویم.

براهویی که از چهره اش اضطراب را می توان دید، می گوید: مجبور هستم برای خرید مرغ ارزان تر به این فروشگاه بیایم و ساعت ها در این شرایط کرونایی در صف بایستم، همه هم و غم من این است که بیمار نشوم، اما چاره ای هم جز ایستادن در این صف را ندارم تا سفره خانواده خالی نماند.

وی ادامه می دهد: وقتی قیمت مرغ به بالای ۳۵ هزار تومان رسیده است، به اجبار دنبال مکانی هستیم که بتوانیم ارزان تر خرید کنیم، به هر حال بیشتر مردم چاره ای جز این ندارند، اما انتظار می رود که مسئولان وقتی اقدام به تامین کالای تنظیم بازاری می کنند، مراکز بیشتری را برای توزیع در نظر بگیرند تا شهروندان در یک مکان تجمع نکنند و بیمار نشوند.

این شهروند اضافه می کند: این اقدام با طرح محدودیت های کرونایی تناقض دارد، به نظر می رسد دولت ابتدا باید چاره ای برای کاهش گرانی ها و پیشگیری از بروز صف های طولانی بیندیشد، بعد انتظار داشته باشد که مردم تجمع نکنند، مردمی که مجبور هستند اقلام مورد نیازشان را تامین کنند و بدون تردید دنبال ارزان ترین  قیمت هستند.



ضعف مدیریت و نظارت

زارع، یکی دیگر از شهروندان هم اذعان می کند: قیمت مرغ این روزها حتی به ۴۰ هزار تومان هم رسید، به طور قطع مردم با این وضعیت معیشتی که در تنگنای اقتصادی هستند، چاره ای جز خرید اقلام تنطیم بازاری ندارند.

وی می افزاید: همه سعی خودمان را می کنیم که با رعایت پروتکل های بهداشتی خرید کنیم، اما وقتی صف ایجاد می شود، به طور قطع فاصله اجتماعی معنای خود را از دست می دهد، این نشان از ضعف مدیریتی و نظارتی مسئولان است.

این شهروند می گوید: انتظار این است که به جای توزیع کالای تنظیم بازاری و ایجاد صف های طولانی، مسئولان قیمت ها را کنترل کنند و جلوی گرانی های افسار گسیخته را بگیرند تا مردم بدون نگرانی بتوانند از هر گوشه ای از شهر با قیمت یکسان خرید کنند و در این روزهای بحرانی مجبور به ایستادن در صف هایی که هر روز به کالایی خاص اختصاص دارد، نشوند.

اما این صف ها فقط به زاهدان محدود نمی شود، بلکه از شمالی ترین نقطه استان گرفته تا جنوب آن تصاویر و پیام های مختلفی از سوی مردم به این پایگاه خبری ارسال و گلایه هایی در خصوص این وضعیت نابه سامان که به واسطه گرانی ها به وجود آمده، مطرح شده است. 

توزیع مرغ تنظیم بازاری در ۵۸ مرکز

در همین راستا، محمد رفیع سلطانزاده، معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار ما بیان می کند: توزیع مرغ منجمد در ۵۸ مرکز در حال انجام است و در این رابطه اطلاع رسانی هم صورت گرفته، اما مردم در برخی مکان های خاص ازدحام می کنند که البته حق را به آن ها می دهیم، چراکه قیمت مرغ تنظیم بازاری با آزاد آن تفاوت فاحشی دارد.

وی ادامه می دهد: همه تلاش ما این است که تجمعی ایجاد نشود، در همین راستا مراکز عرضه افزایش یافت که صف ها بشکند، اما مردم به برخی مراکز مراجعه می کنند، تا زمانی هم که ستاد کرونا اعلام نکند، امکان تعطیل کردن این مراکز را هم نداریم، چراکه شرایط اقتصادی مناسب نیست.

لزوم توجه مردم و مدیران مراکز توزیع به پروتکل ها

این مقام مسئول می افزاید: به مدیران مراکز توزیع توصیه کرده ایم که شرایطی را فراهم کنند تا سلامت مردم با توجه به شیوع کرونا به مخاطره نیفتد و تمامی دستورالعمل های بهداشتی را هنگام توزیع رعایت کنند.

وی اضافه می کند: انتظار می رود مردم نیز با رعایت فاصله گذاری اجتماعی، زدن ماسک و استفاده از کارت بانکی جهت پرداخت اقدام به خرید کنند تا سلامتی شان به خطر نیفتند، ما چاره ای جز این نداریم.

کمبودی در تامین مرغ نداریم

سلطانزاده می گوید: کار ما توزیع نیست، بلکه با هدف تنظیم بازار اقدام به عرضه می کنیم، هیچ کمبودی هم  برای این محصول نداریم و هر میزانی که نیاز باشد می توانیم به بازار تزریق کنیم، بنابراین انتظار می رود مردم به میزان مورد نیاز خرید کنند.

وی تصریح می کند: با توجه به گرانی مرغ در سراسر کشور، بر اساس مصوبات ستاد تنظیم بازار سیستان و بلوچستان با هدف تنظیم بازار محصولات پروتئینی، توزیع مرغ در سراسر استان آغاز و در مرحله اول ۷۰۰ تن مرغ تنظیم بازار به عاملین توزیع تحویل و توزیع شد.

معاون امور بازرگانی سازمان صمت ادامه می دهد: در مرحله دوم اجرای این طرح ۵۵۰ تن مرغ به عنوان سهمیه سیستان و بلوچستان طی روزهای آینده بین شبکه های عرضه استانی، شامل فروشگاه های زنجیره ای و فروشگاه های عرضه کننده مواد پروتئینی منتخب توزیع می شود.

 وی با بیان این که قیمت مرغ تنظیم بازاری را ۱۵ هزار تومان اعلام و اذعان می کند: در زمینه تامین مرغ تنظیم بازار مشکلی وجود ندارد، تاکید می کند: در صورتی که مردم در زمینه توزیع تخلفاتی را مشاهده کنند، مراتب را با سامانه ۱۲۴ در میان بگذارند تا بررسی لازم انجام شود.

منبع: عصر هامون

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا شهید محسن فخری زاده قیمت مرغ سیستان و بلوچستان ویروس کرونا طرح فاصله گذاری اجتماعی مرغ تنظیم بازاری مرغ تنظیم بازار صف های طولانی محدودیت ها خرید کنند قیمت مرغ ارزان تر گرانی ها چاره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۴۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه در توزیع اینترنتی دارو مسوول است

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین اللهی، در پاسخ به سوالی درباره اینکه با فروش اینترنتی دارو موجب ایجاد مافیا نمی‌شود، افزود: هدف از ابلاغ آئین نامه این طرح آن بود که مردم راحت تر به دارو دسترسی داشته باشند، همانطور که مردم مواد غذایی را به راحتی بر بستر اینترنت سفارش می‌گذارند و تهیه می‌کنند.

وی ادامه داد: افراد می‌توانند داروی خود را از داروخانه مدنظرشان تهیه کنند، سپس انتقال دارو با شماره پیگیری انجام می‌شود و پیک اطلاعی از داروها ندارد. در این روش انتقال داروها در بسته بندی‌هایی قرار دارد که محتویات آنها مشخص نیست و مسئولیت دارو و محتویات آن به عهده داروساز مسئول فنی داروخانه است، پیک مربوط به سکو اینترنتی هم با شماره پیگیری داروها را بسته بندی شده تحویل می‌گیرد و تحویل بیماری که دارو را سفارش داده قرار می‌دهد.

کد خبر 6094731 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • کارکنان برق بخش آبپخش تقدیر شد
  • داروخانه در توزیع اینترنتی دارو مسوول است
  • شهرک صنفی در رزن احداث می‌شود
  • توضیحات «زاکانی» درباره قرارداد خرید واگن مترو از چین
  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • توزیع بیش از ۴۰۰ دستگاه لوازم خانگی در بجنورد
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • نصب شیر آلات تنظیم فشار در روستای توتک شهرستان مروست
  • نصب شیر آلات تنظیم فشار آب در روستای توتک مروست